Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konstruktionsingeniør - statiker

Konstruktionsingeniør - statiker

For vores kunde Wullum Pasgaard søger vi en dygtig konstruktionsingeniør med en bred faglig profil, der ønsker at arbejde i en spændende mindre virksomhed, hvor man får berøring med mange forskellige projekter og arbejdsopgaver – og beslutningsvejene er korte og effektive.

Wullum Pasgaard er både en tegnestue og en rådgivende ingeniørvirksomhed. Det er virksomhedens styrke, idet de opnår en smidig proces, hvor de arbejder tæt sammen om både det arkitektoniske udtryk og de konstruktionsmæssige løsninger.

Virksomheden er beliggende i Holstebro. Gennem de sidste 5 - 8 år har de oplevet en stabil fremgang, og oplever til stadighed en stigende efterspørgsel på deres ydelser - specielt inden for erhvervs-, institutions- og boligbyggeri.

Om jobbet:

Som konstruktionsingeniør og statiker bliver du en del af et meget fleksibelt team med et fagligt højt niveau.

Wullum Pasgaard arbejder med renovering og nybyg for både offentlige, almennyttige, erhvervs, og private byggebygherre. Hvilket medfører at du vil blive mødt med opgaver af meget forskelligartet karakter.

Som konstruktionsingeniør vil du blive en vigtig brik, som allerede i de indledende faser og i tæt samarbejde med projektlederne i huset, vil være med til at opstille forudsætningerne for de konstruktionsmæssige løsninger. Samt efterfølgende få ansvar for udarbejdelsen af den statiske dokumentation.

De daglige opgaver vil bl.a. være:

 • Konstruktionsanalyse
 • Statiske beregninger
 • Udarbejde og samle den statiske dokumentation
 • Kommunikation og faglig sparring med projektlederne

Om dig

Du er uddannet konstruktionsingeniør med speciale/erfaring som statiker. Du har en bred profil, god byggefaglig forståelse og kan regne på både stål, træ, beton og fundering. Og du har lyst til at være en vigtig spiller i en mindre virksomhed.

 • Du besidder et byggeteknisk fagligt højt niveau
 • Du har god konstruktionsforståelse
 • Du kan analysere kræfternes gang i et byggeri
 • Du er løsningsorienteret
 • Du forstår at sætte dig ind i opgaverne og gennemskue problemstillingerne
 • Du har stort kendskab til Excel og MathCad
 • Du har kendskab til Strusoft Dimension programpakken
 • Du har gerne kendskab til FEM beregningsprogrammer(Herunder gerne FEM Design)
 • Du har kendskab til Revit og AutoCad

Om Wullum Pasgaard

Wullum Passgaard startede i 2005 og har udviklet sig fra af løse opgaver for private kunder til at langt hovedparten af opgaverne kommer fra faste samarbejdspartnere, som boligselskaber, større entreprenørvirksomheder, byggefirmaer, ejendomsudviklere, forsikringsselskaber og offentlige bygherre.

Virksomheden tegnes af 3 partnere, som alle indgår i den daglige drift - du vil opleve en flad organisation, hvor ansvarsbevidsthed, engagement, selvstændighed, fleksibilitet og faglig stolthed er grundlæggende nøgleord for virksomheden.

Humøret er højt. Omgangstonen er afslappet og uformel. Og indbyrdes forskelligheder ses som en styrke. Der er fokus på work-life balance og stor forståelse for at livet er andet end arbejde.

Se mere på www.wpas.dk.

ANSØGNING:
Effektiv Rekruttering medvirker ved denne rekruttering. For yderligere informationer om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Heidi Dalkjær Simonsen på tlf. 51 88 08 04 eller via mail: hds@erhr.dk eller Jørgen Ole Jensen på tlf. 60 17 17 07 eller mail joj@erhr.dk.

Vi afholder løbende samtaler med relevante kandidater. Er du interesseret, så send din ansøgning med det samme. Du starter din ansøgning ved at gå til "søg job" til højre her på siden.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.