Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konstruktør

Med evne, vilje og kunnen til at skabe det næste nye på markedet  

 

F10 Human Resource søger for kunde på Fyn

 

Virksomheden
Med fokus på intelligente og bæredygtige løsninger, udvikler, producerer, sælger og servicerer vores kunde kvalitetsmaskiner til healthcare branchen.

Virksomheden, som har hovedkontor på Fyn og datterselskaber i udlandet, har en ledende position i verden indenfor deres specifikke område.  

Med en blanding af både standard og kundespecifikke løsninger, er virksomheden en legeplads til teknikeren som vil udfordre sin faglige fantasi og bidrage til, at virksomheden forbliver firstmover af innovative kvalitetsprodukter, til kunder som kun vil have det bedste.

Har du passion for automatisering, robotter og bæredygtighed, så kan du i denne stilling bruge al din tekniske kunnen til at sikre virksomhedens position på markedet.

 

Stillingen
Du får mulighed for at udvikle din kvalifikationer inden for automatisering og robotteknologi. Som udgangspunkt vil din hverdag vil være præget af opgaver inden for områderne:

  • Idégenerering
  • Emnekonstruktioner
  • Projekttegninger
  • Kostpris minimering

 

Faglige kvalifikationer

  • Du har kendskab til tyndpladekonstruktion
  • Du har tidligere arbejdet med både elektronik og mekanik
  • Du er en erfaren 3D konstruktør
  • Du behersker teknisk engelsk i skrift og tale
  • Du er uddannet teknisk designer, konstruktør, ingeniør, automationsteknolog eller maskinmester. Tøv ikke med at ansøge, hvis du på anden vis har opnået viden omkring ovennævnte områder

 

Personlig profil
Du tænker ud af boksen når maskiner skal udvikles og forbedres og sætter spørgsmålstegn til den konventionelle måde at tænke maskinopbygning på. Du er detaljeorienteret, omhyggelig og sætter ære i at videregive kvalitet. Du er vedholdende, proaktiv og sørger for at deadlines overholdes. Du motiveres af at kvalitetsforbedre produkter og trives i en afvekslende hverdag.

 

Du tilbydes
At blive en del af en velrenommeret virksomhed i processen af ekspansion og med et højt ambitionsniveau. Du vil have din daglige gang i et uformelt miljø, med høj faglig stolthed og mulighed for vidensdeling med nogle tunge udviklere som kan deres kram i en organisation, hvor du vil blive set og taget hånd om både i forhold til din personlige og faglige udvikling.

 

Ansøgning mærket ref.: 2120

 

Hvis du er klar til at blive fagligt og menneskeligt udfordret, og mener jobbet svarer til dine kvalifikationer og jobønsker, hører vi meget gerne fra dig. Stillingen skal besættes hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jørn Ravn på tlf.: 2483 6084

 

Søg jobbet via dette link: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1616&departmentId=18994&ProjectId=143625&MediaId=5

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

Med venlig hilsen
F10 Human Resource

Følg F10 Human Resource på www.linkedin.com/company/f10-hr-&-rekruttering

 

 

 

 

 

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her