Konstruktør

Vi søger en dygtig og alsidig konstruktør til Zizzi Til BALL GROUPs konstruktionsafdeling, søger vi en alsidig og dygtig konstruktør, som kan være med til at sikre den gode pasform på vores plus size-mærke, Zizzi.

Vi tilbyder en stilling i en virksomhed i et spændende og uformelt arbejdsmiljø, hvor der altid er høj energi og fart over feltet.

Vi arbejder i konstruktions-teamet tæt sammen med designere og indkøbere i den øvrige produktafdeling, og søger derfor en teamplayer, som er åben i sin faglighed, og finder det naturligt at sparre og vidensdele med kollegaer, indenfor og på tværs af faggrænser.

Det er et must, at du har erfaring inden for konstruktion og tilretning af beklædningsvarer til kvinder, da du ville komme til at sidde med ansvaret for egne produkter, samt arbejde selvstændigt med alle opgaver indenfor konstruktion. Derudover lægger vi stor vægt på, at du detaljeorienteret, arbejdsom og kan holde hovedet koldt i en travl hverdag.

Socialt bliver du en del af en afdeling på 20 personer, som alle arbejder med design, produktudvikling, indkøb og konstruktion af moderigtige varer til kvinder i str. 42-60. Afdelingen emmer af positivitet, høj energi, smil og glæde, og der arbejdes hårdt og løftes altid i samlet flok.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Opmåling af prøver
  • Udarbejdelse af målskemaer
  • Tilretning på husmodel
  • Formidling af pasformsændringer
  • Formidling af mønstertilretning
  • Daglig kontakt med leverandører

Krav til stillingen:

  • At du behersker flydende engelsk, skriftligt såvel som mundtligt
  • At du har min. tre års erfaring som konstruktør indenfor beklædningsvarer til kvinder

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Buying & Sourcing Manager, Camilla Arentoft, på tlf. 20 76 84 76. Vi afholder samtaler løbende, og forbeholder os retten til at ansætte, så snart den rette kandidat er fundet.

-


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.