Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konstruktør, salgsingeniør (byggeri) el. projektleder med Teknisk baggrund

Work Supply søger på vegne af vores kunde en Intern beregner/konstruktør/tekniker /projektleder med teknisk baggrund, bygningskonstruktør el. salgsingeniør indenfor byggeri med gode evner og erfaring inden for kalkulation og eller tilbuds afgivningen. 

Om Jobbet:

Salg, planlægning, koordinering

Kalkulation

Tilbuds afgivningen

Om dig:

Du har en baggrund som salgsingeniør, diplomingeniør, bygningskonstruktør eller lign.
Du har minimum 2-3 års erfaring med kalkulation og eller tilbuds afgivningen 
Du har gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt på dansk.

Du kan bruge AUTO CAD

Firmaet tilbyder dig at blive en del af en velfungerende organisation med konstant fokus på udvikling, både af forretningen og på det faglige plan.

Løn fastsættes efter kvalifikationer.

Samtaler afholdes løbende, så søg jobbet allerede i dag ved at maile dit CV til: ak@worksupply.dk (JOB ID 1257)


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329812426Phoenix-69d18e7012018-05-15T00:00:00Konstruktør, salgsingeniør (byggeri) el. projektleder med Teknisk baggrund

Work Supply søger på vegne af vores kunde en Intern beregner/konstruktør/tekniker /projektleder med teknisk baggrund, bygningskonstruktør el. salgsingeniør indenfor byggeri med gode evner og erfaring inden for kalkulation og eller tilbuds afgivningen. 

Om Jobbet:

Salg, planlægning, koordinering

Kalkulation

Tilbuds afgivningen

Om dig:

Du har en baggrund som salgsingeniør, diplomingeniør, bygningskonstruktør eller lign.
Du har minimum 2-3 års erfaring med kalkulation og eller tilbuds afgivningen 
Du har gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt på dansk.

Du kan bruge AUTO CAD

Firmaet tilbyder dig at blive en del af en velfungerende organisation med konstant fokus på udvikling, både af forretningen og på det faglige plan.

Løn fastsættes efter kvalifikationer.

Samtaler afholdes løbende, så søg jobbet allerede i dag ved at maile dit CV til: ak@worksupply.dk (JOB ID 1257)

2018-07-11T00:51:05.637 Work Supply søger på vegne af vores kunde en Intern beregner konstruktør tekniker projektleder med teknisk baggrund, bygningskonstruktør el. salgsingeniør indenfor byggeri med gode evner og erfaring inden for kalkulation og eller tilbuds afgivningen. Om Jobbet: Salg, planlægning, koordinering Kalkulation Tilbuds afgivningen Om dig: Du har en baggrund som salgsingeniør, diplomingeniør, bygningskonstruktør eller lign. Du har minimum 2-3 års erfaring med kalkulation og eller tilbuds afgivningen Du har gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt på dansk. Du kan bruge AUTO CAD Firmaet tilbyder dig at blive en del af en velfungerende organisation med konstant fokus på udvikling, både af forretningen og på det faglige plan. Løn fastsættes efter kvalifikationer. Samtaler afholdes løbende, så søg jobbet allerede i dag ved at maile dit CV til: ak@worksupply.dk (JOB ID 1257)11Jobnet69d18e70100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-10T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3247675Work Supply IVS11Høvedstensvej 222650HvidovreDKDanmark0
ak@worksupply.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent571758JobNet48242171000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=69d18e70https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=69d18e70https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=69d18e70&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=69d18e70&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/1.jpgMed et job indenfor Bygge og anlæg får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12008001Dansk3Læse/ tale214203Bygningskonstruktør21Bygge og anlæg354995415A. Kanwarak@worksupply.dkDKDanmarkDKDanmark329927906Bygningskonstruktør til lille firma søgesRobot Bygningskonstruktør søges. Er du vores nye kollega? Vi er en mindre entreprise virksomhed som beskæftiger os med renoveringer og nybyg af både større og mindre opgaver inden for alle arbejdsgrupper. Vi har lokation i Brøndby strand med tilhørende kontor, lager og værksted. Vi tilbyder derudover: Fleksibel arbejdstid Firmabil Værktøj Computer og telefon Pension Helbredsikring Kompetenceudvikling Løn efter aftale Vi er på udkig efter en bygningskonstruktør som kan varetage både det administrative arbejde som følger med vores opgaver. Det indebærer at udarbejde projekterings- og beslutningsplaner samt at disse overholdes, udarbejdning af tilbud samt sikre at gældende regler og standarder bliver overholdt. Vi forventer derfor følgende kvalifikationer af dig: Mindst 10 års erfaring som bygningskonstruktør Mødestabil Præsentabel Kunde- og løsningsorienteret Selvstændig Kørekort Være i stand til at uddelegere og instruere personale. Henvendelse kan ske på mail: Job@fuldentreprise.dk Vedhæft CV og referencer Vi ser frem til at høre fra dig. Mvh Fuldentreprise ApS

Bygningskonstruktør søges.

 

Er du vores nye kollega?

Vi er en mindre entreprise virksomhed som beskæftiger os med renoveringer og nybyg af både større og mindre opgaver inden for alle arbejdsgrupper. Vi har lokation i Brøndby strand med tilhørende kontor, lager og værksted.

Vi tilbyder derudover:

 • Fleksibel arbejdstid
 • Firmabil
 • Værktøj
 • Computer og telefon
 • Pension
 • Helbredsikring
 • Kompetenceudvikling
 • Løn efter aftale

 

Vi er på udkig efter en bygningskonstruktør som kan varetage både det administrative arbejde som følger med vores opgaver. Det indebærer at udarbejde projekterings- og beslutningsplaner samt at disse overholdes, udarbejdning af tilbud samt sikre at gældende regler og standarder bliver overholdt.

Vi forventer derfor følgende kvalifikationer af dig:

 • Mindst 10 års erfaring som bygningskonstruktør
 • Mødestabil
 • Præsentabel
 • Kunde- og løsningsorienteret
 • Selvstændig
 • Kørekort
 • Være i stand til at uddelegere og instruere personale.

 

Henvendelse kan ske på mail:

Job@fuldentreprise.dk

Vedhæft CV og referencer

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh Fuldentreprise ApS

 

FULDENTREPRISE ApSBrøndby Strand2018-12-14T00:00:002019-02-08T00:00:00
329928248Kvalitetsbevidst Projektleder til eksklusive ejendomme på SjællandRobot friends søger for Interplan en projektleder, der har lyst og evner til at skabe luksus ejendomme til kræsende kunder. Hos Interplan har de over 20 års erfaring med byggeri, og de er specialiseret i byggeri med en høj sværhedsgrad. De gennemfører hele processen fra første streg til aflevering af nøgle. Deres hjertebarn er de arkitekttegnede huse, og deres mange år med eksklusivt boligbyggeri har givet dem stor erfaring i at skabe unikke løsninger samt finde de detaljer, der passer til den ønskede stil og det ønskede byggebudget. Deres brede erfaring spænder fra rækkehuse, om- og tilbygninger og storentrepriser til de arkitekttegnede huse. De insisterer på at have god tid til detaljer i deres produktion, for kun sådan kan de gøre sig umage og leve op til deres egne kvalitetskrav. Dette har gjort dem til en velkonsolideret virksomhed, selv gennem krisetiden. Som projektleder har du ansvaret for ca. 5 ejendomme ad gangen og ca. 10 ejendomme om året. Her skal du stå for hele processen planlægge, koordinere, styre forandringer og føre tilsyn med virksomhedens projekter, herunder uddelegere arbejdsopgaver og motivere produktionen til at holde projektet på rette kurs. Kvalifikationer • Du er uddannet som håndværker og- eller bygningskonstruktør med minimum 10 års erfaring og har erfaring med at bygge parcelhuse • Du kommer fra et entreprenørselskab som projektleder og har vist positive resultater indenfor total- og hovedentrepriser • Du har siddet med hele processen fra kalkulation, kontraktforhandlinger, projekteringsledelse, planlægning, entrering med underentreprenører til aflevering og årsgennemgang. • Du har god økonomiforståelse også ved forhandling og er vant til at indgå aftaler med byggeriets parter • Du er god til at have fokus på at sikre aftalt kvalitet og tidsfrister • Du er vant til at have kundekontakt Personlige egenskaber • Du er udadvendt og faglig velfunderet • Du har gode lederegenskaber • Du har gennemslagskraft • Kan bevare overblikket i pressede situationer • Gode kommunikationsevner • Løsningsorienteret • Drive, og god til at motivere dine kolleger og samarbejdspartnere. • Gode samarbejdsevner • Resultatorienteret og har gode købmandsmæssige kompetencer Du tilbydes Ansættelse i en ung dynamisk entreprenørvirksomhed i rivende udvikling. Med en flad organisation er der ikke er langt fra tanke til handling. Din trivsel kommer til at gå hånd i hånd med en udfordrende hverdag i en teamorienteret kultur med gode og stabile arbejdsforhold. Du får et job med frihed under ansvar og med stort udviklingspotentiale. Løn der matcher dine kvalifikationer med pension og sundhedsforsikring samt firmabil. 
&friends søger for Interplan en projektleder, der har lyst og evner til at skabe luksus ejendomme til kræsende kunder.
 
Hos Interplan har de over 20 års erfaring med byggeri, og de er specialiseret i byggeri med en høj sværhedsgrad. De gennemfører hele processen fra første streg til aflevering af nøgle. Deres hjertebarn er de arkitekttegnede huse, og deres mange år med eksklusivt boligbyggeri har givet dem stor erfaring i at skabe unikke løsninger samt finde de detaljer, der passer til den ønskede stil og det ønskede byggebudget.
 
Deres brede erfaring spænder fra rækkehuse, om- og tilbygninger og storentrepriser til de arkitekttegnede huse. De insisterer på at have god tid til detaljer i deres produktion, for kun sådan kan de gøre sig umage og leve op til deres egne kvalitetskrav. Dette har gjort dem til en velkonsolideret virksomhed, selv gennem krisetiden.
 
Som projektleder har du ansvaret for ca. 5 ejendomme  ad gangen og ca. 10 ejendomme om året. Her skal du stå for hele processen planlægge, koordinere, styre forandringer og føre tilsyn med virksomhedens projekter, herunder uddelegere arbejdsopgaver og motivere produktionen til at holde projektet på rette kurs.
 
Kvalifikationer

   • Du er uddannet som håndværker og- eller bygningskonstruktør med minimum 10 års erfaring og har erfaring med at bygge parcelhuse
   • Du kommer fra et entreprenørselskab som projektleder og har vist positive resultater indenfor total- og hovedentrepriser
   • Du har siddet med hele processen fra kalkulation, kontraktforhandlinger, projekteringsledelse, planlægning, entrering med underentreprenører til aflevering og årsgennemgang.
   • Du har god økonomiforståelse også ved forhandling og er vant til at  indgå aftaler med byggeriets parter
   • Du er god til at have fokus på at sikre aftalt kvalitet og tidsfrister
   • Du er vant til at have kundekontakt

 
Personlige egenskaber

   • Du er udadvendt og faglig velfunderet
   • Du har gode lederegenskaber
   • Du har gennemslagskraft
   • Kan bevare overblikket i pressede situationer
   • Gode kommunikationsevner 
   • Løsningsorienteret 
   • Drive, og god til at motivere dine kolleger og samarbejdspartnere.
   • Gode samarbejdsevner 
   • Resultatorienteret og har gode købmandsmæssige kompetencer

Du tilbydes

Ansættelse i en ung dynamisk entreprenørvirksomhed i rivende udvikling. Med en flad organisation er der ikke er langt fra tanke til handling. Din trivsel kommer til at gå hånd i hånd med en udfordrende hverdag i en teamorienteret kultur med gode og stabile arbejdsforhold.
 
Du får et job med frihed under ansvar og med stort udviklingspotentiale.

Løn der matcher dine kvalifikationer med pension og sundhedsforsikring samt firmabil. 
 
 

& friendsVallensbæk Strand2018-12-14T00:00:002019-02-08T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Bygningskonstruktør til lille firma søges

FULDENTREPRISE ApS

Brøndby Strand
Bygningskonstruktør søges. Er du vores nye kollega? Vi er en mindre entreprise virksomhed som beskæftiger os med renoveringer og nybyg af både større og mindre opgaver inden for alle arbejdsgrupper. Vi har lokation i Brøndby strand med tilhørende ko...
Indrykket:14. december 2018
Udløbsdato:8. februar 2019

Kvalitetsbevidst Projektleder til eksklusive ejendomme på Sjælland

& friends

Vallensbæk Strand
friends søger for Interplan en projektleder, der har lyst og evner til at skabe luksus ejendomme til kræsende kunder. Hos Interplan har de over 20 års erfaring med byggeri, og de er specialiseret i byggeri med en høj sværhedsgrad. De gennemfører hel...
Indrykket:14. december 2018
Udløbsdato:8. februar 2019