Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konstruktør søges til Engineering-afdeling - mekanisk konstruktion

Vil du bidrage til, at vi fastholder vores førerposition på markedet inden for vores industri?

JENSEN-GROUP er markedsleder inden for udvikling, produktion og salg af komplette, fuldt integrerede anlæg til industrivaskerier over hele verden. Gruppen omsatte i 2017 for 2,5 mia. kr., har egne produktions- og salgsselskaber i 23 lande og har derudover et verdensomspændende forhandlernet.

JENSEN Denmark A/S i Rønne er den danske del af Gruppen og står for at udvikle, producere og sælge automatiske ilæggere, strygeruller og foldere til de anlæg, som industrivaskerierne verden over bruger til strygning og foldning af fladt tøj i form af sengetøj og dækketøj samt beklædning i form af jakker, bukser eller anden beklædning. Omsætningen var i 2017 over 750 mio. kr., heraf gik ca. 93 % til eksport over hele verden.

Engineering-afdelingen hos JENSEN Denmark A/S har til hovedopgave at designe, konstruere og produktoptimere maskiner og løsninger, som vores kunder verden over forventer, at JENSEN Denmark A/S og JENSEN-GROUP leverer i fremtiden. Til dette arbejde, søger vi nu en dygtig konstruktør til mekanisk konstruktion. Opgaverne vil bestå af løbende vedligehold af vores produktportofolio gennem opdatering af konstruktioner og tegninger. Arbejdet udføres i tæt samarbejde med kollegaer, der arbejder med salg, styklister eller udvikling. De ansatte i produktionen vil også være vigtige samarbejdspartnere.


Opgaverne vil primært være:

 • Sikring af produktionsgrundlag, herunder udarbejdelse af kundetilpassede mekaniske konstruktioner i 3D (Inventor) 
 • Løbende forbedringer på konstruktioner og systemer
 • Udvikling af eksisterende produktportfolio
 • Support til og samarbejde med virksomhedens produktions-, udviklings- og serviceafdeling

Personprofil:
 • Erfaring med 3D-modellering af mekaniske konstruktioner
 • Behersker engelsk i tale og skrift på fornuftigt niveau
 • Dygtig mekanisk konstruktør
 • Samarbejdsorienteret, fleksibel og god til at kommunikere
 • Arbejder kvalitetsbevidst, selvstændigt og systematisk.
 • Kreativ og nytænkende
 • Godt kendskab til Axapta vil være en fordel
 • Erfaring med LEAN vil være en fordel

Du har formentlig en baggrund som ingeniør, produktionsteknolog eller anden relevant uddannelse, der sigter mod mekanisk konstruktion og meget gerne med en faglig baggrund.

Vi lægger vægt på, at du har et godt humør og kan lide en travl hverdag sammen med gode kollegaer, og tilbyder en interessant stilling i et internationalt miljø, hvor du selv har afgørende indflydelse på dine udviklingsmuligheder. Har du spørgsmål til stillingen, kan du henvende dig til Engineering Manager Rikke Duevang på +45 2860 2015. Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor du bedes fremsende din ansøgning snarest, dog senest d. 10. juni 2019. Bemærk venligst, at stillingsopslaget vil blive fjernet, når den rigtige kandidat er fundet.

JENSEN-GROUP er verdens største producent af vaskerisystemer. For øvrige informationer og eksempler på gruppens produkter henvises til www.jensen-group.com eller vores youtube-kanal jensengroupcom.

Kontakt endelig Tilflytterkonsulent Rune Holm (Business Center Bornholm) for at høre om de mange jobmuligheder på Bornholm for din partner og vedr. alle de andre spørgsmål, der kunne være ved flytning til Bornholm. Tlf. 31218880 eller mail: tilflytter@bornholm.biz.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.