Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konstruktør til design af maskiner og transportanlæg hos Nikodan Conveyor Systems A/S, Nørre Snede

Så er det dig, vi søger til et udfordrende job med gode muligheder for indflydelse og selvstændigt ansvar.  
 
Jobbet  
Med reference til Team Leader kan du se frem til at arbejde med konstruktion og udvikling af Conveyor løsninger sammen med 14 kompetente kollegaer. Du får et job, som byder på en varieret hverdag, hvor du er med til at idéudvikle og udarbejde løsninger på baggrund af kundens problemstillinger og behov i samarbejde med indkøb, værksted og salg. Som konstruktør får du også ansvar for at konstruere og udvikle Conveyor og specialmaskiner i 3D fra designfasen til den endelige konstruktion står færdig. Du vil definere opgaven i samarbejde med din leder og kunden, så I sammen sikrer den optimale løsning.  
 
Som konstruktør vil du:  
• Udarbejde samlingstegninger og layout  
• Udarbejde styk- og reservedelslister, pneumatikdiagrammer mm.  
• Forberede produktionsmapper med alle relevante tegninger til eget værksted og underleverandører  
• Risikovurdering og CE-mærkning  
 
Faglige kvalifikationer  
• Du er en konstruktionsvant maskintekniker, ingeniør eller lignende  
• Du har solid erfaring med Inventor 3D (gerne AutoCAD)  
• Du kan arbejde med Vault/Vault Workgroup  
• Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og tysk er en fordel  
• Kendskab til Microsoft Excel  
• Det er en fordel, hvis du har kendskab til ERP-systemer  
 
Personlige kompetencer  
Du er praktisk orienteret med evnen til at bevare oveblikket - også i pressede situationer. Du er troværdig, og du værdsætter at være en del af et team, hvor sparring er en vigtig del af hverdagen. Du har en positiv og fleksibel indstilling, og du bidrager til at få tingene til at fungere gennem klar og tydelig kommunikation. Du er vedholdende, og du sørger for at overholde givne standarder og tidsplaner.  
 
Vi tilbyder  
Et spændende og alsidigt job med udfordrende opgaver. Du bliver en del af en international virksomhed i vækst. Gagepakken modsvarer dine kompetencer, og du vil få base på hovedkontoret i Nørre Snede.  
Nikodan er en del af Lagercrantz Group, som er børsnoteret i Sverige, og du bliver derfor også en del af en større koncern.  
 
Ansøgning  
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Nikodan Conveyor Systems A/S.  
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Søren Seltoft hos JKS Career på telefon +45 3085 1290.  
Venligst send din ansøgning, CV og evt. anbefalinger via ”Søg stillingen” nedenfor. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende – dog senest d. 19/2-2018.  
 
Om Nikodan Conveyor Systems A/S  
Nikodan Conveyor Systems A/S er en moderne maskin- og systemleverandør, som har alle kompetencer og produktionsfaciliteter in-house. Virksomheden projekterer og fremstiller kundetilpassede transportører og komplette maskin- og håndteringsanlæg. Virksomhedens koncept bygger på at levere en færdig løsning til kunden: fra salg og engineering til produktion, installation og efterfølgende service.  
 
Nikodan Conveyor Systems A/S er beliggende i Nørre Snede og har ca. 60 medarbejdere. Virksomheden indgår i den svenske koncern Lagercrantz Group.  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her