Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent (HK) til Driftsafdelingen, Teknisk afsnit, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Vi søger en administrativ medarbejder med interesse og kendskab til økonomistyring

Om afdelingen

Teknisk afsnit, som er en del af Driftsafdelingen på Sjællands Universitetshospital, består fortrinsvis af faglærte håndværkere, administration og lokal teknisk ledelse.

Teknisk afsnit har ansvaret for vedligeholdelse af hospitalets bygninger, tekniske installationer, anlæg, projektering af mindre ombygninger samt koordinator til de eksterne håndværkere.

Sjællands Universitetshospital er i en rivende udvikling. Det Nye Universitetshospital i Køge er under opførsel frem til 2025 hvor det er fuldt udbygget, og hospitalet i Roskilde forventes at få en profil, der understøtter den samlede sygehusplan i Region Sjælland. Derfor forventes det at du har en positiv tilgang til forandringer.

Der lægges tillige vægt på et godt og uformelt samarbejde mellem personalegrupper, hvor alle bidrager til, at vores mange forskelligartede arbejdsopgaver, bliver til et fælles produkt at høj kvalitet.

Uddannelse

Krav om kontoruddannelse - HK eller lignende.

Opgaver

Du vil være en del af teknisk afsnit, med stor kontakt til kollegaer, Driftsafdelingens Støtte og Udviklingsenhed, leverandører og sundhedsfagligt personale på hospitalet.

Jobbet indebærer opgaver inden for budget og regnskab, bogføring, fakturakontrol, modtagelse af eksterne leverandører, udlevering af håndværkerkort, parkeringstilladelser, telefonpasning samt diverse praktiske ad hoc opgaver for hele afsnittet.

Vi har brug for en person, som har et godt overblik, med blik for detaljen og som kan lide at arbejde med økonomi og regnskab, og samtidig kan løse en lang række administrative og koordinerende opgaver. Du vil blive et centralt omdrejningspunkt i en travl hverdag.

Som person skal du være engageret, serviceminded og selvkørende, samt tage ny udfordringer op med et smil.

Om dig

Du har en relevant uddannelse indenfor kontorfaget

Du tager ansvar, er mødestabil og fleksibel

Du brænder for økonomistyring og -opfølgning

Du fungerer godt i et team, men kan også arbejde selvstændigt

Du er servicemindede, selvkørende og har humoristisk sans

Du er omstillingsparat

Du kan tale, læse og forstå dansk

Du har gode IT kompetencer - minimum Microsoft Office pakken

Arbejdstid

Fuld tid 37 timer pr. uge i tidsrummet 08:00 - 15:30

Yderligere information

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte teknisk chef Carsten Corfitz på mail caoc@regionsjaelland.dk eller på telefon 47 32 80 11.

Ansøgningsfrist 11. april 2021

Ansættelse 1. juni 2021

Samtaler afholdes i april 2021

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.