Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent i barselsvikariat til Regional Udvikling

Vil du være med til at udvikle uddannelsesområdet i Region Sjælland, så alle kan få en uddannelse – uanset hvor de bor? Og har du lyst til at gøre din indflydelse gældende i en politisk organisation tæt på topledelsen og beslutningsprocesserne? Så kunne en stilling som konsulent i Region Sjællands afdeling for Regional Udvikling være noget for dig.

I Regional Udvikling er vi 70 medarbejdere, som løser opgaver inden for uddannelse, infrastruktur og miljø og ressourcer i Region Sjælland. Vi løser opgaverne i tæt samspil med samarbejdspartnere fra både ind- og udland.

Om stillingen

Som konsulent i Regional Udvikling er du med til at understøtte Region Sjællands udviklingsstrategi, der bl.a. sætter ambitiøse mål for, at vi skal have uddannelsesmuligheder alle steder i Region Sjælland, så regionen er et attraktivt sted at bo, arbejde og uddanne sig i.

Dine arbejdsopgaver vil centrere sig om emnerne uddannelse og kvalificeret arbejdskraft og spænder fra myndighedsopgaver og interessevaretagelse til politisk betjening. Du vil blive involveret i udviklingen af ”UddannelsesRegion Sjælland” – et bredt samarbejde om at højne uddannelsesniveauet i regionen. Du skal udarbejde sagsfremstillinger til Udvalget for Regional Udvikling, og du vil få ansvaret for sager om nye uddannelsesudbud samt for lovbundne sager, der vedrører Forberedende voksenundervisning (FVU) og Ordblindeundervisning for voksne (OBU). Endelig vil du få rollen som tovholder, når Region Sjællands årlige Uddannelsesanalyse skal udarbejdes. Og bare rolig – vi hjælper dig med det hele!

Om dig
Vi søger en analytisk stærk kollega med en relevant kandidatuddannelse som fx cand.scient.adm. eller lignende. Du må gerne være nyuddannet. Du skal have lyst til at arbejde i en politisk styret organisation, og kendskab til uddannelsesområdet er selvfølgelig en fordel.

Vi forventer, at du har:

  • Flair for skriftlig formidling og formår at formulere dig kort og præcist

  • Evnen til at overholde deadlines og tage ejerskab for egne opgaver

  • Gode samarbejdsevner både i forhold til interne og eksterne kolleger

  • Lyst til at bidrage til det kollegiale fællesskab i afdelingen

  • En engageret og nysgerrig tilgang til nye udfordringer

Derfor skal du vælge os

I Region Sjællands afdeling for Regional Udvikling er vi engageret i at skabe en attraktiv region, man har lyst til at bo og arbejde i. Det engagement kan du tage del i.

Vi har en fleksibel arbejdsplads med dygtige kolleger, der altid støtter hinanden i at skabe høj kvalitet i opgaveløsningen.

Du får stor indflydelse på dine egne opgaver og mulighed for at udvikle og præge din opgaveportefølje. Og du bliver en del af en kultur, hvor vi værdsætter at hjælpe hinanden og arbejde sammen på tværs af fagligheder. Vores hverdag er varieret, udfordrende og har ofte et højt tempo. Vi har tillid til hinanden, og vi har gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi sætter en ære i vores gode kollegiale miljø og afholder ofte sociale arrangementer i afdelingen.

Vi holder til i Regionshuset i Sorø. Det er nemt at komme hertil – kun 47 minutter med toget fra såvel Odense som København – og mange af dine kolleger bruger togturen til at arbejde i.

Du ansættes på fuld tid i et tidsbegrænset barselsvikariat fra d. 1. april 2020-1. juni 2021 og aflønnes efter kvalifikationer og gældende overenskomst. Der kan opstå mulighed for fastansættelse.

Send os en motiveret ansøgning og dit CV via vores rekrutteringssystem senest den 18. februar.
Første samtalerunde finder sted fredag den 21. februar. En evt. anden samtale vil finde sted mandag den 24. februar.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Udviklingschef, David Jens Meinke, på mail: dajm@regionsjaelland.dk eller tlf.: 21 34 33 56.

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.