Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent inden for børns sprogudvikling

Er du fagligt stærk, og har du erfaring inden for børns sprog? Vil du være med til at understøtte kommuners og dagtilbuds arbejde med at skabe en sprogpædagogisk praksis af høj kvalitet? I SPROGKLAR søger vi en ny kollega.

Vi tilbyder

En spændende stilling som konsulent, hvor du i samarbejde med dygtige kolleger gennemfører undervisnings- og vejledningsforløb i dagtilbud, som er knyttet til vores projekter ude i landets kommuner. Som konsulent arbejder du praksisnært med en solid forankring i den nyeste forskning inden for børns sprog, pædagogisk praksis og  efteruddannelse.


Dine arbejdsopgaver

Som konsulent vil dine kerneopgaver blive at undervise og vejlede dagtilbudspersonale i kommuner i hele landet. Jobbet vil bl.a. indebære:

  • At forberede og gennemføre kortere og længerevarende forløb med pædagogisk personale og pædagogisk ledelse.
  • At facilitere processer, der skaber grobund for ny sprogpædagogisk praksis.
  • At undervise i forskningsbaserede sprogpædagogiske strategier, metoder og redskaber samt understøtte implementeringen heraf. 

Som konsulent kan du forvente et job, hvor vi tilbyder og forventer fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdstiden samt rejseaktivitet rundt i landet i forbindelse med afholdelse af undervisningen. 


Din profil

Du har en kandidat- eller ph.d.-grad inden for fx audiologopædi, sprogpsykologi, lingvistisk, pædagogik eller psykologi. Det er afgørende, at du har en stor viden og erfaring inden for børnesprogsområdet, og at du brænder for området. Det er desuden vigtigt for os, at du har solid erfaring med at formidle, rådgive og undervise fagprofessionelle. Du har et højt refleksionsniveau, er selvstændig og kan have flere bolde i luften. Endvidere ser vi det som en styrke, hvis du også har forskningserfaring.


Om SPROGKLAR

Vi er et konsulent- og managementfirma, der hjælper kommuner og enkelte dagtilbud med at etablere sprogmiljøer af høj kvalitet. SPROGKLAR består af et hold af engagerede forskere og konsulenter, der har specialiseret sig inden for sprogpædagogisk arbejde. Vi tilbyder bl.a. oplæg, workshops, kurser, forskning og kompetenceudviklingsforløb. Vi brænder alle for vores arbejde og vægter både de faglige ambitioner og et godt arbejdsmiljø højt.


Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om en tidsbegrænset stilling med tiltrædelse til august/efterår 2018. Stillingen er et barselsvikariat, men der kan være mulighed for fastansættelse eller en erhvervs-ph.d. efter barselsvikariatet slutter. Arbejdsmængden er til forhandling, og stillingen kan således enten udformes som en deltids- eller fultidsstilling. Løn forhandles på baggrund af relevant erfaring og uddannelse .


Ansøgningsfrist

Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV, eksamenspapirer og evt. andre relevante referencer) elektronisk til info@sprogklar.dk . Der er ansøgningsfrist den 15. maj 2018. Vi kontakter dig efterfølgende mhp. afholdelse af samtaler.


Vil du vide mere? 

Du kan få flere oplysninger om stillingen ved at kontakte Marit Carolin Clausen på marit@sprogklar.dk eller telefon 30 23 08 15. Du kan læse mere om SPROGKLAR på http://www.sprogklar.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her