Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent med fokus på bosætning, vækst og udvikling

Til en nyoprettet fuldtidsstilling søger vi pr. 1. maj 2021 en konsulent med fokus på bosætning, vækst og udvikling.

Med hjerte og vilje skal du få folk til at få øjnene op for Haderslev Kommunes mange kvaliteter og flytte til kommunen.

Haderslev Kommune vil i de kommende år sætte et markant fokus på bosætning, uddannelse og beskæftigelse. Det langsigtede mål er at skabe øget vækst og bedre velfærd i Haderslev Kommune.

Du får en nøglerolle i at realisere vores ambitiøse planer og styrke området. Du er den første med denne funktion, og du får derfor også rollen som pioner, der skal bryde nyt land.

Du får en række spændende opgaver, som du selv kan være med til at snitte til. Fælles for alle dine opgaver er, at de vil understøtte Haderslev Kommunes ambitioner om vækst og at de både foregår i marken og bag skrivebordet.

Opgaverne er blandt andet:

  • Udvikle strategi for bosætning og koncepter, der fremmer bosætning, f.eks. koncept for modtagelse af tilflyttere og videreudvikling af hjemmesiden www.flyttilhaderslev.dk
  • Relevant markedsføring af Haderslev Kommune på skrift, i tale, online og ved møder eller messer i forlængelse af det nuværende brandingkoncept og med blik for både byernes og landdistrikternes charme
  • Tæt samarbejde med Haderslev Kaserne, Flyvestation Skrydstrup, Beredskabscenter Sydjylland og virksomhederne i Haderslev Kommune om behov for støtte i forbindelse med tiltrækning og fastholdelse af personel
  • Rådgive tilflyttere om diverse praktiske forhold
  • Koordinere relevante aktiviteter med kommunens samarbejdspartnere (Haderslev Erhvervsråd, Trekantområdets Work-Live-Stay, Udviklingsråd Sønderjylland m.fl.)
  • Samarbejde og koordination internt i organisationen for at styrke branding af Haderslev Kommune og den gode oplevelse for tilflyttere og erhvervsliv.
Dine kompetencer:
Du har en relevant akademisk uddannelse inden for markedsføring, kommunikation eller lignende. Du er udadvendt og elsker at tale med mennesker og skaber lynhurtigt netværk omkring din person. Det er afgørende, at du er selvkørende i forhold til at tage beslutninger og planlægge og udføre dine arbejdsopgaver. Du bliver en del af et hold, hvor vi arbejder sammen og hvor du skal være primus motor for at omsætte indsatser og strategier, så de kommer ud at leve i organisationen og kommunen. Du er dygtig til at formidle på skrift og i tale, og evner både strategiske og operationelle markedsføringsopgaver. Hvis du har erfaring fra en politisk ledet organisation – gerne en landdistriktskommune – og kendskab til Haderslev Kommune er det en fordel.

Hvis du samtidig både trives med mere tænksomme stunder på kontoret kombineret med praktisk arbejde i felten, så er du et perfekt match, og vi håber at få en ansøgning fra dig.

Interesseret i jobbet?
Du kan få flere oplysninger hos kommunaldirektør Peter Karm på telefon 21 24 17 44 eller på mail karm@haderslev.dk

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag senest den 27. februar 2021.

Første runde samtaler forventes afholdt den 8. marts og anden runde samtaler forventes afholdt den 17. marts 2021. Der gennemføres personprofil mellem første og anden samtale, og du skal forvente, at blive bedt om at løse en case i forbindelse med anden samtale.

Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.