Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent med stærke kompetencer og erfaringer indenfor patientinddragelse, Nordsjællands Hospital

På Nordsjællands Hospital styrker vi fokus på patientinddragelse i de kommende år. Vi arbejder med PRO, Patientsansvarlig Læge, MinSundhedsplatform og Den Løbende Patienttilfredshedsmåling – og skal gøre os nye og flere erfaringer med patientinddragelse som en markant driver i forandringen af hospitalets sundhedstilbud hen imod ibrugtagningen af et nyt hospital.
Hospitalet har en række ambitiøse udviklingsindsatser, udover patientinddragelse; bl.a. udvikling af fremtidens ambulante tilbud, udvikling af patientforløb og flow, triple-aim indsatser, forbedrede arbejdsgange med Sundhedsplatformen, datadrevet ledelse m.m.
 
I enhed for kvalitet, patientforløb og patientinddragelse understøtter vi alle aspekter af kvalitetsudvikling på hospitalet i samarbejde med ledere og medarbejdere i klinikken; patientsikkerhed, patientinddragelse, tværsektorielt samarbejde, patientforløb og flow, kvalitetsdata m.m. Kvalitetsudvikling på Nordsjællands Hospital er i høj grad datadrevet, praksisnær og drevet af vores brug af forbedringsmodellen i arbejdet med at skabe patienternes hospital.   
 
Vi søger en sundhedsfaglig konsulent, der sammen med enhedens anden konsulent kan løfte og understøtte patientinddragelse på hospitalet. 
 
Du vil komme til at arbejde tæt sammen med medarbejdere og ledere i klinikken om forbedringsprojekter med fokus på patienternes inddragelse. 
Der vil være særligt fokus på opgaven med at samle erfaringer og sprede de gode løsninger på tværs af afdelinger og sammentænke de forskellige indsatser, så de bliver meningsfulde og kan implementeres koblet til udvikling af den faglige kvalitet i patientforløbene. 
 
Opgaver

  • Understøtte de kliniske afdelingers forbedringsarbejde med PRO, PAL og MinSundhedsplatform
  • Understøtte forbedringsaktiviteter lokalt og på hospitalsniveau indenfor Den Løbende Patienttilfredshedsundersøgelse
  • Initiere og teste nye metoder til patientinddragelse, fx fælles beslutningstagen, patientstøtter m.m. 
Ad hoc-opgaver indenfor enhedens øvrige arbejde med kvalitets- og patientsikkerhedsudvikling. 
 
Profil 
Vi søger en konsulent med sygeplejefaglig baggrund, evt. kombineret med relevant akademisk videreuddannelse på master- eller kandidatniveau.  
Du har vist, at du kan skabe resultater i patientinddragelse og/eller kvalitetsudvikling og agere i krydsfeltet mellem klinik og administration/direktion. 
 
Det vil være en fordel, hvis du for nylig har arbejdet klinisk eller haft en kvalitetsfunktion i en klinisk hospitalsafdeling. Vi arbejder konsekvent med forbedringsmodellen, så det vil være en fordel at du kender til den metode. 
 
Endvidere forventes;
  • erfaring med at understøtte processer
  • at du som person udstråler energi og har samarbejdsevner
  • at du er synlig, grundig og tilstedeværende
  • resultat- og udviklingsorienteret opgaveløsning
  • gode formuleringsevner – både på skrift og i tale
  • at du er omgængelig og samarbejdsorienteret.
Stillingen er i første omgang tidsbegrænset til 2 år.  
Løn - og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst indgået mellem relevant faglig organisation.  
 
Ansættelse pr. 1. april.  
Yderligere oplysninger om stillingen kan hos chef for kvalitet, patientforløb og patientinddragelse Karen Gliese Nielsen på mail: karen.gliese.nielsen@regionh.dk eller på telefon 4829 4683 eller 4030 4932. 
Ansøgningsfrist tirsdag d. 20/2 kl. 12.00.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her