Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til Applikationsdrift af EPJ Syd løsning til Regional IT

Brænder du for IT og ønsker du at arbejde med den Elektroniske Patientjournal (EPJ) i Region Syddanmark?

Regional IT søger teknisk velfunderede konsulenter til at varetage sikring af stabil og patientsikker applikationsdrift af Region Syddanmarks kommende elektroniske patientjournalsystem, Columna (EPJ SYD).

Region Syddanmarks elektroniske patientjournal (EPJ) anvendes på alle regionens fire somatiske sygehusenheder samt i psykiatrien. EPJ er regionens primære patientsystem og har ca. 26.000 brugere, der er afhængige af, at systemet er kørende 24/7.

Region Syddanmark varetager selv i regi af Regional IT driften af EPJ SYD. Opgaverne knyttet til applikationsdrift er nye for Regional IT. Du vil derfor sammen med de 2 øvrige applikationskonsulenter, som vi skal ansætte, blive en del af et ny-etableret område i forhold til EPJ SYD.  Du bliver en del af et større EPJ team i Regional IT, som ud over applikationsdrift også består af Service Delivery management (SDM). Som applikationskonsulent består dine opgaver i at varetage den daglige drift af systemet, herunder

 • incident-, problem- og change-håndtering omhandlende applikationen
 • opsætning / løbende forbedring (automatisering) af alarmer
 • håndtering af batch jobs (Linux)
 • opfølgning på afvikling af jobs og evt. fejl
 • opsætning / løbende forbedring af loghåndteringen
 • løbende koordinering med EPJsyd forvaltningen og teknisk drift
 • patch management på applikationen
 • release management på applikationen
 • bistå i udarbejdelse af beredskabsplaner

Ovenstående er ikke udtømmende, og du vil blive bredt involveret i alle opgaver omkring driften af én af de mest samfundskritiske systemer i Danmark.

Du vil blive involveret i de ændringer og tilpasninger, der foretages på systemet i tæt samarbejde med Regional ITs tekniske ressourcer, EPJ Forvaltningen (placeret på OUH) samt leverandører. Du skal indgå i et samarbejde mellem klinik, forvaltning, SDM og IT-drift  og det er således vigtigt, at du evner at samarbejde på tværs i en stor organisation, og at du både har teknisk indsigt samt har et solidt kendskab og forståelse for de kliniske arbejdsgange.

I forbindelse med den igangværende implementering af EPJ SYD, der forventes implementeret i 2021 bliver du involveret i projektopgaver med beskrivelse af processer, udarbejdelse af idriftsættelses drejebøger, opsætning af overvågning og alarmer, etablering af driftsrapportering, tests og valideringer af systemet m.m.

Som del af det nye team får du en unik mulighed for at være med til at definere de fremtidige opgaver og ansvarsområder i tæt samarbejde med EPJ SYD projektet og ledelsen i Regional IT.

Du vil blive en del af IT-Driftsleverancer, hvor ca. 25 kollegaer byder på stor faglighed, der går hånd i hånd med godt samarbejde. Du skal være klar til at samarbejde i en kompleks verden med både Change Management, Infrastruktur, leverandører, den centrale EPJ SYD forvaltning og ikke mindst de enkelte sygehuse. Dette danner grundlag for et spændende, udfordrende og sjovt arbejde, hvor to dage sjældent er ens.

 

Det er en fordel, hvis du har:

 • Et solidt fundament med it drift i sundhedssektoren.
 • Erfaring med systemadministration kliniske it-systemer, meget gerne COSMIC.
 • Erfaring med og indsigt i rollen som Service Delivery Manager.
 • Erfaring med at arbejde i store og komplekse organisationer.
 • Indsigt i ITIL (best practice) for IT på sundhedsområdet. 
 • En god teknisk indsigt og forståelse.

 

Din person:

Vi forventer, at du

 • Er teknisk velfunderet og gerne med erfaring inden for drift af forretnings applikationer.
 • Har en analytisk tilgang til problemløsning.
 • Tager ejerskab, kan arbejde både selvstændigt og i teams, og er beslutningsorienteret.
 • Kan prioritere arbejdsopgaverne med fokus på klinikkens behov.
 • Er vedholdende og resultatorienteret.
 • Arbejder aktivt med løbende forbedringer.

 

Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?

Region Syddanmark er med sine mere end 26.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet, administrative enheder samt regional udvikling.

Regional IT er den centrale IT-drift organisation i Region Syddanmark, og tæller i alt ca. 255 medarbejdere. Dertil kommer yderligere ca. 300 IT-medarbejdere, der er ansat på sygehusene.  

Vi er i organisation i vækst og vi tilbyder et varierende og udfordrende job inden for en sektor, hvor den nyeste teknologi tages i brug til gavn for borgerne og patienterne.  

Vi bestræber os på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere.

Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver. 

Regional IT er fordelt på to lokationer i henholdsvis Kolding og Vejle.

 

Din ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Ansøgningsfristen er onsdag den 21. oktober 2020. Første samtalerunde forventes afholdt den 26. oktober og anden runde den 3. november og d. 9. november. Kandidater der går videre til 2. samtalerunde, vil skulle udfylde tests, som de får en telefonisk tilbagemelding inden 2. samtale.

 

Yderligere information

Du får arbejdssted i Vejle, hvor dine kolleger skaber rammen om et positivt, energisk og udfordrende arbejdsmiljø. Du skal forvente rejseaktivitet inden for regionen og i nogle tilfælde også til øvrige regioner.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte funktionschef Mette Herting på telefon 2920 1173.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt – forventeligt den 1. januar 2021

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med forhandlingsberettiget organisation.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.