Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til Applikationsdrift af EPJ Syd løsning til Regional IT - Genopslag

Brænder du for IT, har du erfaring med drift af integrationer og ønsker du at arbejde med den Elektroniske Patientjournal (EPJ) i Region Syddanmark?

 

Regional IT søger en teknisk velfunderet konsulent, som har erfaring med applikationsdrift og integrationer, til at varetage stabil og patientsikker applikationsdrift af Region Syddanmarks kommende elektroniske patientjournalsystem, Columna (EPJ Syd), der er én af de mest samfundskritiske sundhedssystemer i Danmark.

Region Syddanmarks elektroniske patientjournal (EPJ) anvendes på samtlige af regionens somatiske sygehusenheder samt i psykiatrien. EPJ er regionens primære patientsystem og har ca. 26.000 brugere, der er afhængige af, at systemet er kørende 24/7.

Region Syddanmark varetager selv i regi af Regional IT driften af EPJ Syd. Opgaverne knyttet til applikationsdrift er nye for Regional IT, og du vil sammen med de 4 øvrige applikationskonsulenter blive en del af et ny-etableret team i forhold til applikationsdrift af EPJ Syd.  Du bliver ligeledes en del af et større EPJ-team i Regional IT, som ud over applikationsdrift også består af Service Delivery management (SDM) og Teknisk Service Delivery management (T-SDM).

Som en del af det nye team får du en unik mulighed for at være med til at definere de fremtidige opgaver og ansvarsområder i tæt samarbejde med EPJ Syd-projektet og ledelsen i Regional IT.

 

Som applikationskonsulent består dine opgaver i at varetage den daglige drift af systemet, herunder:

 • incident-, problem- og change-håndtering omhandlende applikationen og tilhørende integrationer
 • opsætning og opfølgning på afvikling af integrationer, jobs mm og evt. fejlhåndtering
 • opsætning / løbende forbedring af overvågning, loghåndteringen, svartidsmålinger mm
 • opsætning / løbende forbedring (automatisering) af alarmer
 • patch og release management på applikationen
 • test og validering af applikationen og tilhørende integrationer
 • løbende koordinering med EPJ Forvaltningen og teknisk drift
 • udarbejdelse / vedligeholdelse af dokumentation
 • bidrage til driftsrapporteringen
 • bistå i udarbejdelse af beredskabsplaner

 

Ovenstående er ikke udtømmende, og du vil blive bredt involveret i alle opgaver omkring driften af denne vigtige applikation.

 

Den tekniske platform under EPJ Syd består primært af Linux Red Hat (EPJ Syd applikationsservere) og Oracle (EPJ Syd database). I EPJ Syd (Columna) ligger 2 integrationsplatforme (Tibco og Camel), som sammen med Regional ITs overordnede integrationsplatform (Cloverleaf) håndterer en stor mængde af integrationer. Endvidere benyttes Zabbix (overvågning) og Humio (loghåndtering), ligesom en mindre del af løsningen er Microsoft SQL server. Det er ikke et krav, at du har erfaring hermed, men det vil være en fordel særligt med erfaringer inden for integrationsområdet.

Ændringer og tilpasninger, der foretages på systemet, sker i tæt samarbejde med Regional IT’s tekniske ressourcer (fx infrastruktur og integrationsteamet), EPJ Forvaltningen (placeret på OUH) samt leverandører. Du indgår ligeledes i et samarbejde mellem klinik, forvaltning, SDM og IT-drift, og det er således vigtigt, at du evner at samarbejde på tværs i en stor organisation. Har du har kendskab og forståelse for de kliniske arbejdsgange, vil dette være en fordel.

Den igangværende implementering af EPJ Syd (første go-live i 2021) kører i et stort projekt på tværs af hele regionen. Den overordnede projektledelse ligger hos systemejer (OUH), og det nye applikationsdrift-team er dybt involveret i projektet.

 

Organisatorisk bliver du en del af Driftsleverancer i Regional IT, hvor ca. 25 kollegaer byder på stor faglighed, der går hånd i hånd med godt samarbejde og stor engagement.

Alt dette danner grundlag for et spændende, udfordrende og sjovt arbejde, hvor to dage sjældent er ens.

 

Det er en fordel, hvis du har:

 • Erfaring med systemadministration/-drift herunder systemovervågning, -konfiguration og fejlsøgning, gerne inden for kliniske it-systemer.
 • Erfaring med integrationer mellem flere fagsystemer og nationale registre.
 • Erfaring med at arbejde i store og komplekse organisationer og med et komplekst it-systemlandskab.
 • Indsigt i ITIL (best practice) for IT på sundhedsområdet.

 

Din person:

Vi forventer, at du

 • Er teknisk velfunderet og med erfaring inden for drift af forretningskritiske applikationer og tilhørende integrationer.
 • Har en analytisk tilgang til fejlsøgning og problemløsning.
 • Tager ejerskab, kan arbejde både selvstændigt og i teams, og er beslutningsorienteret.
 • Er proaktiv og kan prioritere arbejdsopgaverne med fokus på klinikkens behov.
 • Er vedholdende og resultatorienteret.
 • Er fleksibel og omstillingsparat når tingene går stærkt og prioriteterne ændre sig
 • Arbejder aktivt med løbende forbedringer.

 

Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?

Region Syddanmark er med sine mere end 26.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet, administrative enheder samt regional udvikling.

Regional IT er den centrale IT-drift organisation i Region Syddanmark, og tæller i alt ca. 280 medarbejdere. Dertil kommer yderligere ca. 300 IT-medarbejdere, der er ansat på sygehusene.  

Vi er i organisation i vækst og vi tilbyder et varierende og udfordrende job inden for en sektor, hvor den nyeste teknologi tages i brug til gavn for borgerne og patienterne.  

Vi bestræber os på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere.

Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver. 

 

Regional IT er fordelt på to lokationer i henholdsvis Kolding og Vejle.

 

Din ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Ansøgningsfristen er torsdag den 14. januar 2021. Første samtalerunde forventes afholdt den 18. januar og anden runde den 22. januar. Kandidater der går videre til 2. samtalerunde, vil skulle udfylde tests, som de får en telefonisk tilbagemelding på inden 2. samtale.

 

Yderligere information

Du får arbejdssted i Vejle, hvor dine kolleger skaber rammen om et positivt, energisk og udfordrende arbejdsmiljø. Du skal forvente rejseaktivitet inden for regionen og i nogle tilfælde også til øvrige regioner.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte funktionschef Mette Herting på telefon 2920 1173.

 

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt – forventeligt den 1. marts 2021.

 

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med forhandlingsberettiget organisation.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.