Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til bilindustrien

Lige nu får vi mange spændende opgaver ind, og vi søger derfor en kørende konsulent til at udføre garanti- og standardrevisioner hos bilforhandlere i Danmark. Din primære opgave bliver at coache og hjælpe forhandlerne med garantiprocesser og sikre, at reglerne og retningslinjerne for de enkelte bilmærker overholdes. 

Vi søger en person, der har en baggrund i bilindustrien og viden om service af biler. Vores kunder forventer, at vi gør en forskel - som medarbejder hos os er det derfor vigtigt, at du brænder for at coache og motivere andre til og er med til at komme i mål med et vellykket forandringsarbejde. 

Opgaver: 
- Planlægning og besøg hos bilforhandlere med henblik på garanti- og/eller standardrevisioner.
- Undersøgelse af om de enkelte bilmærkers regler og retningslinjer overholdes i henhold til eksisterende manualer og udarbejdelse af afvigelsesrapporter, hvor det er nødvendigt. 
- Identificering af forbedringsmuligheder i forhandlerens håndtering af garantiprocesser og standarder.
- Vejledning og feedback til bilforhandleren.                           
- God kommunikation med alle samarbejdsparter. 
- Selvstændig planlægning af opgaver og formidling af resultater.
- Gennemførelse af garantitræning og andre typer udviklingsprojekter med bilforhandlerne efter behov. 

Arbejdsplads og -område: 
Der er tale om en ansættelse på fuld tid, og du bør beregne ca. 4 rejsedage om ugen. Når du ikke er på farten, foregår arbejdet hjemmefra. Tiltrædelse forventes i midten af februar/begyndelsen af marts 2018. 

Er du den, vi søger?  
Vi søger en person, der har relevant erfaring fra bilindustrien, f.eks. fra en forhandler, et værksted eller en importør. Erfaring med garantihåndtering er en krav. Det er en fordel, hvis du har erfaring med forandringsarbejde, og/eller tidligere har været ansat i en ledende stilling. 

Jobbet er velegnet til dig, der er god til at arbejde selvstændigt og vant til at arbejde struktureret ud fra fastlagte processer. For at lykkes med opgaverne er det vigtigt, at du er analytisk og god til at få øje på og kortlægge områder, der kan forbedres. Da jobbet indebærer kontakt til mange eksterne interessenter, er det vigtigt, at du er god til at kommunikere, har en positiv indstilling og motiveres af at skabe gode relationer til dine omgivelser. Da der er tale om et job med en høj grad af selvstændighed, forventer vi, at du er ansvarlig og resultatorienteret.  

Derudover forventer vi, at du har grundlæggende IT-færdigheder og er vant til at bruge Office-pakken samt at du taler og skriver dansk på modersmålsniveau og har et godt niveau af engelsk i tale og skrift. 

Vi tilbyder: 
Som medarbejder i MSXI kommer du til at arbejde i et miljø med højt til loftet. Vores opgaver tillader stor frihed til at planlægge dit arbejde selvstændigt og til at blive en vigtig del af et dynamisk, dygtigt og engageret team, der brænder for at udvikle fremtidens bilindustri. 

Søg jobbet:
Er det dig, vi leder efter? Søg jobbet allerede i dag! Vi behandler ansøgninger løbende. 

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Sofia Widfeldt, Recruitment specialist, swidfeldt@msxi-euro.com

Se eventuelt http://www.msxi.com for mere information.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her