Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til Data og Analyse - Regionshospitalet Horsens

Vil du være med til at omsætte data til brugbar viden og resultater til gavn for både patienter, klinikere og hospitalets administration?
 
Vi søger en ny kollega til et spændende barselsvikariat i Data og Analyse, der er en del af Økonomi og Planlægning. Du skal være nysgerrighed og have gode kommunikationsevner, så kliniske og ledelsesmæssige problemstillinger kan oversættes til SQL-kode og ved hjælp af Tableau tilbageleveres til opgavestilleren med let forståelige data.   

Jobbet: 
Regionshospitalet Horsens har en stærk innovativ tilgang til anvendelsen af data. Datadrevne forbedringer indeholder alt fra konkrete forespørgsler fra klinikken, ledelsessystemet og sagsbehandlere til dataunderstøttelse af strategiske indsatser. Vi skal eksempelvis bruge data til at understøtte det store fokus på kvalitetsdagsordenen, sikre bedre kapacitetsudnyttelse, løfte målopfyldelsen af udredningsretten og behandlingsretten samt understøtte dataanvendelse i forbedringsarbejdet.
 
Du skal have lyst til at forstå de udfordringer, data kan bidrage med løsninger til og være en aktiv medspiller i at fortolke og omsætte prosa til teknik. Den rette ansøger har en naturlig præference for at kommunikere direkte med forskellige fagpersoner med mange forskellige forudsætninger for at efterspørge, modtage og forstå data. Udover din udadvendte og nysgerrige personlighed bliver SQL og Tableau Desktop dine primære arbejdsredskaber. 

Region Midtjylland har data fra alle patientsystemerne i et SQL-datavarehus og anvender Tableau som frontend. Regionen stiller en portal med standardrapporter til rådighed for hospitaler og stabe. Du skal oparbejde et stort kendskab til den regionalt udviklede portal, men dine opgaver starter primært der, hvor standardprodukterne ikke rækker. Det er typisk projekter, lokale indsatser, forskningsprojekter eller noget helt uforudset.
 
Din nærmeste samarbejdspartner er vores anden datakonsulent. Derudover vil du få et meget tæt samarbejde med medarbejdere og funktionschefer fra de øvrige afdelinger i administrationen, hospitalsledelsen og ikke mindst et tæt og direkte samarbejde med klinikken. Du vil også få et tæt samarbejde med Region Midtjyllands BI-kontor og kolleger på andre hospitaler.

Handlekraft, manøvredygtighed og omstillingsevne er en vigtig del af vores kultur. Administrationen er kendt for at være ubureaukratisk og har som mål at gøre det nemt at være kliniker på hospitalet. Derfor skal du regne med en bred opgaveportefølje, der varierer over tid i takt med hospitalets behov. To dage ligner sjældent hinanden, men dit faglige udgangspunkt er altid data og analyse.
 
Vi forventer, at du:

  • Har en relevant videregående uddannelse,
  • Har erfaring med analyse og databehandling og meget gerne kendskab til sundhedsvæsenet,
  • Kan tSQL eller har programmatisk erfaring og har lyst til at dygtiggøre sig i tSQL,
  • Har en naturlig præference for at søge den direkte dialog med opgavestilleren,
  • Har evnen til skabe et tillidsfuldt samarbejde med samarbejdspartnere fra mange faggrupper,
  • Kan formidle komplekse problemstillinger på en let forståelig måde i både skrift og tale,
  • Har personlig integritet, autoritet og robusthed, samt
  • Kan arbejde selvstændigt og struktureret på et højt fagligt niveau. 
Vi tilbyder:
En arbejdsplads med mange spændende opgaver, dygtige kolleger og rige muligheder for faglig og personlig udvikling. Du vil få en afvekslende hverdag med et arbejdsklima præget af engagement, gensidig respekt, åbenhed og en uformel omgangstone. Vi lægger vægt på den enkeltes trivsel og giver mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse, så der også er plads til fritid og familie.
 
Løn- og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Der er tale om et barselsvikariat, som udløber den 28. februar 2019 med mulighed for eventuel forlængelse.
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Afhængig af din baggrund og kvalifikationer vil der evt. kunne forhandles funktions- og/eller kvalifikationstillæg.
 
Yderligere oplysninger:
Organisatorisk er stillingen placeret i Økonomi og Plan med reference til økonomi-og planlægningschefen. Økonomi og Plan består af 12 personer og er et af fire funktionsområder i Administrationen på Regionshospitalet Horsens.
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til konstitueret økonomi- og planlægningschef Jakob Holmstrøm Eriksen, tlf. 2449 8907, eller datakonsulent Matilde Grøndahl Petersen, tlf. 2964 6885.
 
Ansøgning bedes sendt elektronisk via nedenstående link.
Ansættelsessamtaler: 26. februar 2018 om formiddagen.
 
Regionshospitalet Horsens er et af de fem akuthospitaler i Region Midtjylland. Optageområdet er på 218.000 indbyggere, budgettet på 1,0 mia. kr. og DRG-omsætningen på 1,2 mia. kr.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her