Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til den strategiske udvikling af dataområdet

Vil du være med til at understøtte udviklingen af dataområdet i Region Hovedstaden? Kan du drive arbejdsgrupper, producere oplæg og planlægge workshops? Og har du interesse for processer, kommunikation og data i bred forstand? Så er du måske vores nye kollega i Sekretariatet i Center for Økonomi.

Om jobbet
Sekretariatet i Center for Økonomi bistår med sekretariatsbetjening af en tværgående styregruppe, som arbejder med udvikling af dataområdet i hele Region Hovedstaden. Styregruppen skal bl.a. udarbejde en samlet regional datastrategi.

Vi har brug for ekstra kræfter til at drive de arbejdsgrupper, der skal give input til datastrategien. Du skal derfor have interesse for at understøtte arbejdsgrupper med deltagere på chefniveau og kunne bistå med skriftlige oplæg, hjælp til facilitering og planlægning af arbejdet.

Vi arbejder efter agile udviklingsprincipper på dataområdet – særligt i relation til arbejdet med Sundhedsplatformen. Hvert kvartal skal der derfor planlægges en 2-dags workshop, hvor der sker prioritering af det næste kvartals indsatser. Du vil skulle bidrage til planlægningen heraf hvert kvartal i samarbejde med den ansvarlige sektionschef i vores Dataenhed.

Om os
Center for Økonomi er et tværgående koncerncenter med ca. 300 medarbejdere. Center for Økonomi har ansvaret for at vejlede og bistå Region Hovedstadens øverste administrative og politiske ledelse, hospitaler, virksomheder og tværgående centre inden for økonomi, indkøb, byggestyring og data. Centerledelsen består af en økonomidirektør og otte enhedschefer.

I Center for Økonomi har vi sat en ny retning og defineret en række strategiske temaer under overskriften Fremtidens CØK, som betyder, at vi i endnu højere grad bestræber os på at arbejde proaktivt, datadrevet og analytisk.

Stillingen vil være placeret i Sekretariatet i Center for Økonomi, som varetager en række koordinerende funktioner både internt i centeret og ud imod de øvrige koncerncentre og det politiske niveau.

Vi er et lille, centralt placeret sekretariat med otte medarbejdere og en sekretariatschef. Vi har en høj faglighed og lægger vægt på at tilføre værdi for vores samarbejdspartnere både internt og eksternt.

Du kan læse mere om Fremtidens CØK og Center for Økonomi på vores hjemmeside.

Om dig
Du kan være nyuddannet eller have et par års erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation. Du har en relevant akademisk uddannelse fx cand.scient.pol., cand.adm., el. lign.

Det vil være en stor fordel, hvis du har interesse for og kendskab til dataområdet eller erfaring som proceskonsulent.

Vi forventer desuden, at du:

  • har et par års erfaring med sekretariatsbetjening i en politisk ledet organisation eller erfaring som proceskonsulent
  • har interesse for og viden om data
  • er struktureret, energisk og god til at samarbejde på tværs af en stor og kompleks organisation
  • er analytisk og har forståelse for overordnede sammenhænge samtidig med, at du evner at gå i detaljen efter behov og i konstruktiv dialog med forskellige interessenter
  • har en skarp pen og sætter en ære i at levere letforståelige sager af høj kvalitet
  • er initiativrig, kan sætte tværgående opgaver og processer i gang og følge dem til dørs i god dialog med samarbejdspartnerne
  • vil få berøringsflade med mange interessenter og er i stand til både at prioritere blandt mange opgaver og selvstændigt sikre, at en række opgaver kommer i mål
Den rette kandidat vil få en unik mulighed for at komme helt tæt på den overordnede strategiske udvikling af dataområdet i Region Hovedstaden.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Signe Birck Müller på tlf. 92 43 27 40 eller chefkonsulent Rikke Bøllingtoft Cruse på tlf. 51 44 25 94.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en midlertidig stilling (fuld tid) foreløbig indtil 31. december 2021, men med mulighed for forlængelse. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest den 1. marts 2021. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst.

Center for Økonomi har til huse på Regionsgården i Hillerød (Kongens Vænge 2), men centeret har også enheder og sektioner i Glostrup og København Ø. Du må forvente, at der 1-2 gange om ugen kan være behov for, at du arbejder i vores lokaler i København Ø.

Ansøgningsprocedure
Du søger stillingen ved at sende din ansøgning, CV samt andre relevante dokumenter gennem vores online rekrutteringssytem.

Der er ansøgningsfrist mandag den 18. januar 2021.

Vi holder samtaler løbende frem til omkring 20. januar 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.