Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til målstyring og procesoptimering

Vi søger en proceskonsulent til at stå for implementering af målstyring, systematisk problemløsning og standardisering af processer og arbejdsgange for vores fornyelses- og anlægsprojekter på vores kontor i Fredericia.

Jernbanebyggeri er komplekst, både teknisk og organisatorisk, og derfor er der ledelsesmæssig bevågenhed på, at vi står sammen og handler for at levere vores projekter til den aftalte tid, pris og kvalitet.

Du kan læse mere om vores mange projekter på jernbanen her.

Dit arbejdssted er på vores kontor i Fredericia, dog vil der i gennemsnit være én rejsedag om ugen til København og andre lokationer rundt om i landet.

Teamet og arbejdsopgaverne

Målstyrings- og procesoptimeringsteamet, som du kommer til at indgå i, er en del af vores Project Management Organisation (PMO) i Anlægsdivisionen – Banedanmarks bygherreorganisation.

Teamet er nyt og består indtil videre af en teamleder og to andre proceskonsulenter, der alle samarbejder om følgende opgaver:

  • udvikling og implementering af koncept for målstyring, inkl. tavlemøder, systematisk problemløsning og standardisering af processer
  • gennemførelse af analyser samt re-design og implementering af forbedrerede arbejdsgange
  • udvikling af model for coaching af ledere og medarbejdere ift. målstyring
  • fremme lean ledelse hos vores ledere og projektledere
  • samarbejde med de øvrige sektioner i PMO’et om at tilvejebringe relevant data i forhold til realisering af konceptet for målstyring og problemanalyse.
Coaching OG projektledelse

Din vigtigste opgave bliver at fremme lean ledelse hos vores ledere og projektledere, men du får også en central rolle i at drive implementeringen af målstyring.

Det er derfor vigtigt, at du har praktisk erfaring med at træne og coache ledere på alle niveauer og erfaring med at lede mellemstore projekter. I denne forbindelse kommer du til at bidrage afgørende til, at der skabes tydelig sammenhæng mellem målstyring og lean ledelse. For at lykkes med dét, er det nødvendigt, at du har en solid gennemslagskraft i forhold til forretningen og topledelsen.

Du kan både udvikle og præge
Det er et must, at du kommer med konkret erfaring med, hvad der virker rent praktisk ift. implementering af lean ledelse.

Du har muligvis en lang videregående uddannelse, men afgørende er det, at du er stærk på struktur og værktøjer og også kan udvikle vores lederes måde at tænke på.

Som person er du analytisk, struktureret og initiativrig. Du har empati og er generelt åben overfor andre mennesker og deres idéer. Fra tidligere ansættelser har du opbygget en solid forretningsforståelse, og du kommunikerer og samarbejder problemfrit med medarbejdere og ledere på alle niveauer.

Løn

Du ansættes efter gældende overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt teamleder for målstyring og procesoptimering Rebecca Juricin.

Send os din ansøgning og CV snarest, da vi vurderer ansøgninger løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” og følger instruktionerne.




Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.