Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til Økonomi og Plan, Sygehusledelsens stab, Nykøbing F. Sygehus

Har du lyst til at gøre en forskel i det danske sundhedsvæsen?

Nykøbing F. Sygehus er en vigtig og nødvendig institution i lokalområdet. Derfor lægger vi vægt på, at vi på sygehuset er kendetegnet ved høj faglighed, stort engagement og et ønske om at skabe en positiv fremtid for sygehuset og sundhedsvæsenet i den sydlige del af Østdanmark. Vi har et stærkt fællesskab og arbejder for at gøre en forskel et sted, hvor tingene rent faktisk sker, og ikke bare er noget, man siger.

Vi mangler dig til at hjælpe os med at løse opgaven.

Om os:

Økonomi- og planafdelingen er en mindre, uformel afdeling, som dækker et bredt opgavefelt. Vi arbejder professionelt, engageret og tværfagligt. Vores udgangspunkt er tillidsbaseret ledelse, inddragelse, indflydelse og dedikation.

Vi har mange og tætte samarbejdsflader med sygehusets afdelinger og indgår i samarbejde med andre sygehuse og forvaltningen i regionen.

Om opgaverne:

Som kontaktperson skal du understøtte afdelingerne i deres arbejde med at få økonomi, aktivitet og kvalitet til at hænge sammen, og samtidig skal du sikre at sygehusets samlede målsætninger opfyldes. Dit fokus er på økonomi, aktivitet og analyser. Der er således både ”klassisk” økonomi og budgetarbejde og analyser i relation til optimering og effektiv ressourceudnyttelse. Der er både mindre, konkrete opgaver (”rugbrødsarbejde”) og større, længerevarende opgaver. Du indgår i et team med kollegaer, som løser samme opgaver for de øvrige afdelinger. Der ud over vil du få ansvar for områder, som du er ”eneansvarlig” for.

Om dig:

  • Du er god til at regne – og regne den ud

  • Du er god til at skrive

  • Du tænker klart og logisk

    Du er god til at samarbejde med forskellige fagprofessionelle

    Du har en god organisationsforståelse

  • Du er selvkørende, men ikke bange for at spørge og sparre

  • Du er initiativrig

Din uddannelsesmæssige baggrund er i udgangspunktet en politisk/økonomisk uddannelse (cand. Polit, cand. oecon. Cand. Scient. pol el. lign). Har du relevant erfaring vil anden uddannelse ikke være en hindring.

Erfaring fra sundhedsvæsenet er en fordel, men ikke et absolut krav.

Bor du i Københavnsområdet? Se dine muligheder for transport på WWW.komsydpaa.dk Her kan du også finde en nærmere præsentation af sygehuset.

Samtalerne vil blive afholdt den 6. juli 2020.

Hvis du vil vide mere, så er du velkommen til at kontakte

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.