Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til opsøgende vejledningsindsats til efteruddannelse

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har en ambition om i endnu højere grad at indgå i en balanceret og bæredygtig arbejdsmarkedsudvikling ved at tilbyde løbende kompetenceopbygning i form af videregående voksen-efter- og videreuddannelse (VVEU) til både den offentlige sektor og til private virksomheder.

Et særligt fokusområde for os er et målrettet, strategisk og proaktivt arbejde med Livslang Læring, hvor vi til stadighed udvikler vores kapacitet til at udbyde nye uddannelsesformater i grænseområdet mellem grund- og efter- og videreuddannelse, ligesom vi forstærker vores opsøgende vejledningsindsats over for målgrupperne.

Til at bringe os i mål med den indsats og til at sikre øget VVEU-aktivitet søger vi nu en konsulent.

Dine opgaver

Stillingen er nyoprettet, og du får mulighed for at præge den i et vist omfang. I ansættelsens første halve år vil der være fokus på udvikling af indsatsen. Denne udvikling er i gang, og du vil få en vigtig rolle i forhold til bringe den i mål.

Den helt centrale opgave, som du skal løfte er:

 • Opsøgende indsats over for særligt små og mellemstore virksomheder i UCLs geografiske område. Denne indsats har til formål at øge deltagelsen i VVEU på UCL betragteligt, særligt blandt medarbejdere i små og mellemstore virksomheder, men på sigt i alle typer af private og offentlige organisationer.

Til at understøtte den opgave varetager du også en række opgaver af koordinerende og udviklende karakter blandt mange såvel interne som eksterne interessenter og samarbejdspartnere:

 • Intern koordination af eksisterende vejledningsaktiviteter. UCL er en stor organisation og på flere niveauer i organisationen finder allerede opsøgende indsatser sted. Det vil der fortsat gøre. Opgaven er at skabe overblik over og koordinere disse aktiviteter, således at den nye opsøgende aktivitet bliver et supplement til de eksisterende aktiviteter og skaber et helhedsfokus for alle i vores organisationen og hos vores målgrupper.
 • Samarbejde med interessenter på på tværs af UCL om udvikling af aktiviteter der øger VVEU-aktiviteten.
 • Samarbejde eksterne interessenter som eksempelvis andre erhvervsrettede og videregående uddannelsesinstitutioner med henblik på at skabe helhedsforståelse af det samlede udbud på tværs af institutioner hos virksomheder og medarbejdere.

Din profil

Din faglige baggrund er karakteriseret ved, at du har:

 • Dokumenteret erfaring og dokumenterede resultater med opsøgende uddannelsesvejledning over for virksomheder. Din erfaring og dine resultater er opnået på en erhvervsrettet eller videregående uddannelsesinstitution.
 • Dokumenteret erfaring med VVEU-området, herunder kendskab til studieordninger og kompetencefonde.
 • Dybt og bredt kendskab til små og mellemstore virksomheder, og du ved, hvordan VVEU kan anvendes til at nå faglige og forretningsmæssige mål for både medarbejdere og virksomheder.
 • En videregående uddannelse inden for eller suppleret med de fagligheder, som stillingen rummer: uddannelsesvejledning, salg og projektledelse.
 • Bredt netværk i relevante virksomheder, faglige organisationer, brancheorganisationer mv., og at du formår at aktivere det til at nå både dine og deres mål.

Stillingen stiller store krav til din personlighed. Da stillingen favner bredt, er det vores ønske, at du:

 • Er selvstændig nok til at kunne navigere i mange opgaver og blandt interessenter både internt og eksternt – og at du er tilpas samarbejdende til, at din indsats netop finder sted i et koordineret samspil mellem disse mange interessenter.
 • Besidder organisationsforståelse, og at du bruger den til at trives og opnå resultater i både større politiske organisationer og med opsøgende arbejde i de små virksomheder i brancher og sektorer, der har andre helt karakteristika end uddannelsessektoren.
 • Evner at udfordre og udvikle både dig selv og dine interne og eksterne samarbejdspartnere på en måde, så du bidrager til at udvikle vores indsats med Livslang Læring og øge VVEU-aktiviteten via nye initiativer og indsatser, men at du udfordrer og udvikler med respekt for eksisterende praksisser og interessenters driftsmæssige forpligtelser.

Vi tilbyder

Du bliver ansat i området for Kompetence- og Organisationsudvikling på UCL Erhvervsakademi og professionshøjskole med reference til afdelingschef for Ledelse og Organisation Kim Hass Rubin.

Du få en helt unik stilling med store faglige og personlige udfoldelsesmuligheder, hvor du også selv kan være med til at præge retningen for både dig, UCL og for efter- og videreuddannelsesområdet i et større samfundsmæssigt perspektiv.

Du får masser af kompetente kolleger forankret i stærke faglige miljøer, der sikrer at UCL er i stand til at udvikle relevante uddannelses og kompetenceopbygningsforløb.

Arbejdssted

Dit primære arbejdssted vil være UCL, Seebladsgade 1 i Odense, men arbejdsstedet kan variere, da opgaver gennemføres både på UCL's øvrige matrikler i Odense, Jelling, Vejle og Svendborg samt i UCL's dækningsområde i region Syddanmark.

Du skal have kørekort B og egen bil til rådighed i jobbet (afregning efter statens takst).

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er en fuldtidsstilling med gennemsnitlig arbejdstid 37 timer pr. uge. Ansættelsen er pr. 1. november eller snarest derefter.

Du vil blive ansat efter Cirkulære om overenskomst for Akademikere i staten. Har du en anden uddannelsesbaggrund, så ansættes du efter den pågældende overenskomst eller organisationsaftale.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål vedr. stillingen, så er du velkommen til at kontakte Kim Hass Rubin på telefon 24 91 91 75.

Ansøgning

Kan du genkende dig i ovenstående beskrivelse så send din ansøgning og CV via nedenstående link senest den 16. september 2020.

Ansættelsesproces

Ansøgningsfrist: 16. september 2020.

Vi afholder første samtale d. 21. september 2020 og anden samtale d. 29. september 2020.

Mellem første og anden samtale vil du kunne blive bedt om at løse en case opgave.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.