Konsulent til Strategi og Kommunikation

Horsens Kommune søger konsulent med åbenlyst kommunikationstalent
 
Horsens er en visionær kommune, der offensivt og gennem stærke alliancer med borgere, virksomheder, kultur- og foreningsliv lev­­­erer bemærkelsesværdige resultater ift. både velfærd, erhvervsliv og befolkningsvækst. Til direktionens centrale stab Strategi og Kommunikation søger vi en dynamisk kollega, der kan og vil være med til at sætte retning for en af Danmarks hurtigst voksende kommuner – og samtidig fortælle om det.
 
Hvis vi selv skal sige det, så kommer du til at arbejde der, hvor det er aller sjovest. I en kommune med 7.000 kolleger og næsten 90.000 borgere er vi placeret helt tæt på borgmester, kommunaldirektør og direktion, hvor de overordnede strategiske linjer for Horsens Kommunes udvikling bliver fastlagt. Samtidig har vi rigtig meget kontakt med kommunens mange forskellige afdelinger og institutioner og ikke mindst de mange mennesker, virksomheder og organisationer, der står bag de spændende projekter og initiativer, der findes inden for kommunegrænsen.

Jobbet
I Strategi og Kommunikation får du 12 engagerede og dygtige kolleger med forskellige kommunikations- og samfundsvidenskabelige uddannelser. Her bliver bl.a. arbejdet med borgmesterbetjening, politikudvikling, erhvervsudvikling, interessevaretagelse, kultur og oplevelser, turisme, udvalgsbetjening - og med masser af kommunikation på mange forskellige platforme.  
 
Vi har brug for en kollega med en solid uddannelsesmæssig baggrund. Det kunne f.eks. være indenfor statskundskab, offentlig administration, journalistik eller kommunikationsvidenskab. Samtidig må du meget gerne have relevant erhvervserfaring fra en offentlig instans eller på kommunikationsområdet – enten gennem praktikker, studenterjobs eller ordinær ansættelse. Erfaring er dog ikke et krav, og du er også velkommen til at søge, hvis du er nyuddannet.
 
Du skal kunne lidt af det hele. Du kommer både til at lave klassiske sekretariatsopgaver, der kræver struktureret metode, analytisk sans og en god portion politisk tæft. Og kommunikationsopgaver, der kræver lækkert sprog og en flydende pen, når vi skal kommunikere til og med mange forskellige mennesker på flere forskellige platforme. Vi leder med andre ord efter en kollega, der:

  •  kan skabe resultater sammen med andre
  • har en veludviklet situationsfornemmelse
  • har et lækkert, enkelt og flydende skriftligt sprog, der både kan bruges til taler, pressemeddelelser og på sociale medier
  • kan inspirere og rådgive med lige dele respekt og gennemslagskraft
  • er i stand til at skabe overblik, prioritere og forenkle
  • har erfaring med (eller interesse for) at arbejde strategisk i en politisk ledet organisation
  • har en relevant akademisk uddannelse
  • er sød og sjov at arbejde sammen med
 Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid og er til besættelse hurtigst muligt eller senest pr. 1. maj 2018. Løn efter overenskomst.
 
Yderligere information
Har du specifikke spørgsmål til stillingen kan du kontakte
Teamkoordinator for kommunikation Anna Ribold på 4038 2735 // anri@horsens.dk
Chef for Strategi og Kommunikation Mette Faust 20369617 // mfkj@horsens.dk

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning og CV senest den 27. februar 2018 kl. 12.00.
Første samtalerunde forventes afholdt den 8. marts. Anden samtalerunde forventes afholdt den 15. marts. Der gennemføres test og udarbejdes personprofil imellem de to samtalerunder.
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Konsulent til HR Support

HR

Vil du have et job, hvor du i høj grad selv kan være med til at forme fremtidens opgaver? Har du erfaring i at arbejde med HR opgaver og HR projekter i en større organisation? Har du et godt kendskab til den offentlige sektor? Evner du at arbejde se...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Tilsynskonsulenter til Socialtilsyn Midt

Socialtilsyn Midt

Silkeborg
Socialtilsyn Midt søger to tilsynskonsulenter til tilbudsområdet med tiltrædelse 1. april 2018, som har kompetencer, interesse og gerne erfaring med tilsyn. Socialtilsyn Midt godkender og fører driftsorienteret tilsyn med såvel private, som offentli...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:4. april 2018

Engagerede kandidater inden for Logistik og Spedition søges!

Add Value ApS

Aarhus
Velkommen til Express Hiring Denne database er henvendt til kandidater med erfaring inden for Logistik og Spedition. Se også vores databaser for Økonomi Regnskab og Nyuddannede Akademikere. Databasen er interessant for dig, der har erfaring med logi...