Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til tværgående strategiske projekter i Landbrugsstyrelsen

Vil du arbejde strategisk i en stor politisk ledet organisation? Og motiveres du af at arbejde tværgående, tænke i sammenhænge og bruge dine analytiske evner til at fremme et bæredygtigt landbrug? Så er du måske vores nye konsulent, der skal drive store strategiske indsatser på tværs af landbrug, miljø og klima til nytte for ét af Europas bedste landbrug.

Din nye rolle hos os
I Landbrugsstyrelsen har vores dygtige direktionskonsulent fået nyt arbejde som teamleder med ansvar for Miljø- og Fødevareministeriets finanslov. Derfor søger vi lige nu dig, der har lyst til at arbejde med tværgående strategiske projekter, analyser og forandringsprocesser i vores store og spændende organisation. Som vores nye konsulent bliver dine opgaver primært forankret i vores direktion, som består af en direktør, tre vicedirektører og en underdirektør. Du skal arbejde tæt sammen med direktionen, men du kommer også til at spille en vigtig rolle i vores faglige enheder, der sidder med alt fra politikudvikling ift. klima, miljø og biodiversitet til sagsbehandling og udbetaling af landbrugsstøtte.

Som konsulent får du derfor en tværgående rolle i styrelsen med en bred snitflade, hvor din fysiske placering vil være i enheden for Miljø- og Biodiversitet i Team Miljø, Klima og Forskning.

Landbrugsstyrelsen skal i de kommende år implementere store reformer af EU's fælles landbrugspolitik og udvikle nye indsatser så landbrugets miljø- og klimapåvirkning mindskes, og flere landbrugsarealer kan tages ud til natur og klimaformål. Samtidig arbejder styrelsen for, at det skal ske gennem enkle regler, digitalisering og automatisering til gavn for kunden. Det er en stor udfordring, som kræver stærke analytiske kræfter og nytænkning. Du vil skulle arbejde i krydsfeltet mellem administration og politikudvikling på tværs af hele organisationen, og du vil derfor få en bred kontaktflade ikke blot i styrelsen, men også i relation til resten af ministeriet.

Vi tilbyder dig

  • Et alsidigt, selvstændigt og udfordrende arbejde i et tværfagligt miljø
  • En mulighed for at sidde centralt i udviklingen af en stor organisation tæt på direktionen
  • Stort og betroet ansvar ift. at sikre balance mellem finansiering og indsatser på de vigtigste dagsordener
  • En fremsynet og dynamisk arbejdsplads med spændende udfordringer, og vi er en del af et stort ministerium med mange udviklingsmuligheder både nationalt og internationalt
  • Fleksible arbejdstider, motionsrum, sund kantine, frugtordning mv.
Om dig
Vi forventer, at du:

  • Har en akademisk uddannelse, gerne med hovedvægt på det økonomiske og samfundsvidenskabelige område. Det er en fordel hvis du har interesse for landbrug, klima og miljø
  • Er god til at skrive, overskue og forenkle det komplekse og er god til at trække relevant information ud og kondensere det
  • Er økonomisk og analytisk stærk og har flere års erfaring med at arbejde med analyser. Ligeledes er det en fordel, hvis du har erfaring med offentlig budgettering og bevillingsøkonomi
  • Har lyst og er god til at samarbejde og finde løsninger med forskellige faggrupper og dygtig til at kommunikere
  • Er en super kollega som kan navigere i en stor organisation
Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Louise Piester på tlf. 93597347 eller teamleder Adam Høyer Lentz på tlf. 31996926.

Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på vores hjemmeside www.lbst.dk.

Ansættelsesvilkår
Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og afhængig af kvalifikationer vil lønindplacering ske som enten specialkonsulent eller chefkonsulent.

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansøgning
Du søger stillingen ved at sende din ansøgning, CV og eksamensbevis online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stilling”) senest søndag den 18. oktober 2020.

Vi forventer af afholde ansættelsessamtaler fredag den 23. oktober 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.