Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulenter til Sundhed & Arbejdsmarked + Børne & Familie

En høj grad af faglighed og en helhedsorienteret tilgang til de enkelte borgere er vigtige vinkler i Jammerbugt Kommunes nye indsats for at bryde den negative sociale arv. Jammerbugt Kommune skyder nu et nyt projekt i gang, der er økonomisk støttet af den AP Møllerske Støttefond. Projektet løber over 3 år, men stillingerne som konsulenter opslås som tidsubegrænsede stillinger.

Til projektet søges en børnefaglig konsulent til kommunens Børne- og Familieforvaltning og en socialfaglig konsulent til kommunens Sundheds- og Arbejdsmarkedsafdeling.

Som fagkonsulent brænder du for at tænke nyt og gå andre veje, end ”vi plejer” i samarbejdet med borgeren. Der er brug for en profil, der kender lovgivningerne og kan afdække fastlåste mønstre, der skaber barrierer for det udviklende samspil mellem borger og systemet.

De primære arbejdsopgaver
som konsulenter vil blive en vigtig nøgle til at arbejde med løsninger på tværs af organisationen med inddragelse af borgenes egne ressourcer og netværk samt en matrix organisation på tværs af de kommunale afdelinger og med inddragelse af civilsamfundet. Konsulenterne skal støtte op om projektet med stor grad af faglighed, herunder gennem faglig sparring med de øvrige projektmedarbejdere. Hertil skal konsulenterne medvirke til metodeudvikling, der i stedet for at kompensere for problemerne, understøtter og udvikler på familiernes handlemuligheder.

Der henvises til vedlagte ansøgning, der overordnet beskriver projektet (https://signatur.frontlab.com/Jammerbugt/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=a1abca5b23e14dc983ab1fc8fa2c5d5a.pdf).

Vi søger konsulenter som

 • Har bred erfaring med hhv. det børnefaglige og det beskæftigelsesfaglige område
 • Kan varetage sparring af kollegaer
 • Har erfaring med udviklingsprojekter og metodeudvikling
 • Har erfaring med tværfagligt samarbejde
 • Har erfaring med og/eller mod på undervisning af kollegaer
 • Har et anerkendende og ressourcefokuseret menneskesyn
 • Kan arbejde selvstændigt, helhedsorienteret og udviklingsorienteret
 • Er struktureret og har overblik

Vi forventer desuden, at konsulenterne er imødekommende, omstillingsparate, professionelle og ansvarsbevidste.

Vi tilbyder
 • Et fagligt udfordrende job
 • Alsidige arbejdsopgaver i mødet med en bred målgruppe
 • Et fagligt fællesskab med kommunens øvrige medarbejdere
 • Tværfagligt samarbejde eksternt og internt
 • Mulighed for udvikling af nye tiltag for borgere
 • Rig mulighed for selv at præge hverdagen
 • Fleksible arbejdstider/mulighed for hjemmearbejdsdage
 • Gode kollegaer og en forandringsparat ledelse

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen som konsulent er på fuld tid, og aflønningen vil ske i henhold til reglerne om ”Ny Løn” under hensyntagen til gældende overenskomst. Der er tale om en tidsubegrænset stilling til besættelse hurtigst muligt.

Ansøgningsfristen

er 21. februar. Samtaler forventes afholdt 26. februar.

Spørgsmål vedrørende stillingerne
kan rettes til projektleder Aysel Jørgensen, telefon 41 91 14 54, mail http://ayj@jammerbugt.dk fsva. konsulentstillingen på sundheds- og arbejdsmarkedsområdet og Familie- og Forebyggelseschef Uffe Viegh Jørgensen, telefon 4191 2461, mail uvj@jammerbugt.dk fsva. konsulentstillingen på børne- og familieområdet.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

E-læringskonsulenter til strategisk indsats på Aalborg Universitet

Aalborg Universitet

Aalborg
Ved Aalborg Universitet (AAU) opslås tre fuldtidsstillinger som e-læringskonsulent til besættelse pr. 1. januar 2019.StillingsbeskrivelseAalborg Universitet har for nyligt vedtaget en ambitiøs digitaliseringsstrategi med høj vægt på uddannelsesområd...
Indrykket:13. september 2018
Udløbsdato:8. oktober 2018