Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulenter til Udbud og Contract Management inden for IT og Energi

Bliv en del af holdet og den bæredygtige omstilling:
Som led i vores nye vækststrategi søger vi et antal senior- og chefkonsulenter til vores kontorer i København og Fredericia. Her vil du indgå i vores Udbuds- og Contract Management-gruppe, som bistår nogle af Danmarks største offentlige virksomheder med komplekse og ofte højt profilerede anskaffelser.

Hos os kommer du bl.a. til at deltage i store offentlige digitaliseringsprojekter og i Energisektorens nyeste udviklings- og infrastrukturprojekter, som bidrager til, at Danmark og andre europæiske lande kan nå de ambitiøse klimamål.

Hvad leder vi efter?
Som seniorkonsulent har du mindst 3 års erfaring og som chefkonsulent har du over 5 års erfaring med at lede og drive udbudsforretninger, tilbudsindhentning samt contract management i offentlige organisationer.

Se nærmere om de to stillingstyper og vores forventninger på vores hjemmeside.

Generelt forventer vi, at du:
  • har en akademisk uddannelse på kandidatniveau og flere år erfaring
  • har faglig indsigt i et eller flere ressortområder i den offentlige sektor, f.eks. Energi- og forsyningssektoren eller offentlig digitalisering
  • evner selvstændigt at begå dig i, samt håndtere et komplekst interessentlandskab
  • har gode samarbejds- og lederevner og lyst til at tage chefkonsulentrollen på dig
  • har personlig gennemslagskraft og integritet og
  • du kan formidle komplicerede problemstillinger præcist i tale og tekst og præsentationer på dansk såvel som engelsk.
Om A-2:
Vi tilbyder dig muligheden for at udvikle din karriere som konsulent i en ambitiøs virksomhed, hvor vi sikrer faglig udvikling og specialisering og hvor du:
  • bliver en del af en vækstrejse, der skal gøre A2 til én af de største spillere på markedet
  • får en skræddersyet uddannelsesplan, der matcher dine ønsker og
  • indgår i mentorforløb og sparring med erfarne og ambitiøse kolleger.
I A-2 er der er kort fra ide til handling. Vi tror nemlig på en høj grad af frihed til den enkelte – med fokus på løsningen af kundens udfordringer.

A-2 er en uafhængig og uvildig rådgiver præget af faglighed, troværdighed, integritet og sund fornuft. Vi er ikke bange for at gå nye veje, og kunderne stoler på, at vi løser opgaver på et højt fagligt niveau med sans for detaljen. Vi påtager os derfor kun opgaver, vi er kvalificerede til at løse.

Det er vigtigt for os at der er balance imellem?arbejdstid og?fritid. Derfor giver vi mulighed for, at den enkelte kan planlægge deres arbejde fleksibelt i samarbejde med nærmeste leder.

Løn og vilkår er attraktive og konkurrencedygtige.

Hos A-2 bliver du også en del af noget større, da vi er en del af First Chair Group (FCG), som består af +200 medarbejdere med kompetencer inden for Strategisk rådgivning, Marketing & Reklame, UX & Digital udvikling, PR & kommunikation, Rekruttering af ledere og specialister og Event design. A-2 har desuden et søsterselskab i Norge.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Mikael Schwartz på tlf. 24 82 02 27 eller via mail msc@a-2.dk eller Chefkonsulent Helge Præstgaard Carlsen på tlf. 61 28 01 98 eller via mail hpc@a-2.dk.

Du skal sende din ansøgning via knappen "Send ansøgning". Da vi behandler ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning så hurtigt som muligt.

Se mere på vores ansøgersite: https://a-2.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.