Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsultationssygeplejerske til almen praksis

Konsultationssygeplejerske til Almen Praksis i Skovlunde søges.


Vi er to nystartede praktiserende læger i kompagniskab, med en sekretær og en sygeplejerske på deltid og vi har travlt, så vi mangler dig.


Drømmer du om at være en del af et lille, men stærkt team og kan du lide når du står med mange, varierede og nære kontakter med patienter, hvor du virkelig gør en forskel for dem?
Så er det her job måske lige dig: Stillingen stiller krav til højt tempo, selvstændighed og organisationsevne. Desuden er det vigtigt at du kender dine egne faglige grænser.


Stillingen er til besættelse snarest muligt, gerne senest 1. Juni 2018
Stillingen lyder på 25-30 timer pr. uge. Der vil være mulighed for en ugentlig fridag.
Arbejdsdagene vil være meget varierede og omfatter både sygeplejefaglig- og sekretærfunktion.
Dine opgaver i klinikken består af: betjening ved personlig henvendelse i reception, telefonvisitation, journalføring, receptfornyelse, desuden blodprøvetagning, urinprøver, EKG-optagelse, lungefunktion, sårkontrol og andre små-analyser i klinikken. Desuden vil du selvstændigt skulle planlægge og aflægge opsøgende hjemmebesøg hos ældre borgere i nærområdet.


Det vil være en stor fordel hvis du har erfaring fra arbejde i almen praksis. Du skal kunne varetage kliniske opgaver som blandt andet blodprøvetagning og EKG selvstændigt.
Det skal falde dig naturligt at være sød og imødekommende også i travle situationer. Således skal du genkende dig selv i ord som: Omsorgsfuld, omhyggelig, ordentlig, oprigtig og opmærksom.

Løn er efter overenskomst. 


Skriv en ansøgning, inkl. CV til:
skovlundefamilielaeger@gmail.com
Ansøgningsfrist: 20. April 2018


Mvh,
Lægerne Astrid Robinson og Louise Gudbergsen
Lundebjerggårdsvej 8, 2740 Skovlunde
www.skovlundefamilielaeger.dk


Ved evt. spørgsmål til stilingen kan du ringe til: 60646808


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her