Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KONTAKTCHEF - Kommunikationshus

– med reference til Kommerciel Direktør

Brænder du for kommunikation? Motiveres du af at skabe kontakt gennem stærke faglige og kommercielle relationer til både små og store virksomheder? Kan du formidle og konkretisere STEP’ løsninger inden for kommunikation, PR og content-produktion? Så er det måske dig, vi leder efter til denne spændende karrieremulighed…

VIRKSOMHEDEN

STEP er et kommunikationshus, der leverer kommunikation på alle niveauer. Fra strategien, der styrker et brand, til markedsføringen er eksekveret på alle platforme – online, offline, instore, outdoor og hele vejen hjem til slutbrugeren.

STEP står for dedikeret branding, markedsføring og kommunikation.

Hos STEP dyrkes helhedstænkning. Virksomheden ved, at det skaber de bedste resultater, når alt fra strategi til eksekvering samles et sted.

For at styrke salgsindsatsen, leder vi efter en dynamisk og resultatorienteret KONTAKTCHEF, der får sin store andel i at påvirke den lagte strategi, som også omhandler erobringen af større markedsandele.

ORGANISATORISK TILHØRSFORHOLD

Salgsorganisationen - med reference til Kommerciel Direktør

STILLINGEN

Som kontaktchef hos STEP vil du varetage en nyetableret kontakt- og salgsrolle, hvor du med udgangspunkt i et dybdegående kendskab til kommunikationsfaget og -produkter, afsætter STEP’ ydelser til nye og eksisterende kunder.

Dine primære opgaver vil være

 • identificere og skabe kontakt til nye kunder.
 • med udgangspunkt i kundens forretning, at identificere kommunikationsbehov
 • rådgive om de rigtige og effektskabende løsninger.
 • bindeleddet mellem STEP’ team af professionelle rådgivere og kunden
 • at skabe rammerne for, at kommunikationsløsningerne skaber værdi.
 • fokus på netværksskabende arbejde og derved synliggøre STEP og være nærværende i relevante netværk.
 • Opbygning af et omfattende relevant professionelt netværk

Selvstændigt kundeansvar i Esbjerg eller i Odense- Århus og Trekantområdet.

Hverdagen vil være kendetegnet ved, at du bruger hovedparten af din tid ude hos kunderne og på relevante netværksaktiviteter og events

Der tilbydes en central og indflydelsesrig rolle i et kommunikationsbureau, der på kort tid har vundet solidt fodfæste på især det fynske marked.

Den nye Kontaktchef bliver en del af en spændende og succesfuld koncern og ikke mindst en del af et fagligt stærkt team af kolleger, der alle er engagerede omkring kommunikationsfaget, og som brænder for at skabe resultater for kunderne.

KANDIDATEN

Kandidaten kan tænkes, at sidde i en tilsvarende stilling eller har lang erfaring fra branchen og ønsker at komme tilbage til en virksomhed, der har store spændende planer for fremtiden.

Din faglighed ligger indenfor kommunikation, og måske har du suppleret med en uddannelse eller har erfaring inden for salg. Det vigtigste er, at du har indgående kendskab til kommunikationsfaget, og at du har lysten til og erfaring med det kommercielle.

Som person forventes det, at du:

 • mest af alt er kommunikationsrådgiver og forstår at udvikle kunderne på strategisk niveau.
 • brænder for hver eneste opgave, fordi du altid vil give kunderne den bedste løsning.
 • udvikler kunderne og deres forretning
 • er bekendt med, at din vigtigste opgave er at få kunderne til at føle sig trygge.
 • i sammenspil med projektlederne sikre, at alle processer bliver håndteret professionelt, og at der bliver leveret til tiden og som aftalt.
 • er kundernes ambassadør, men samtidig er lige så god til at spille sammen med dine kolleger.
 • er bekendt med hvordan strategi og planer omsættes til et skarpt oplæg, der får idéerne til at sprudle, og de kreative til at boble over. Og at det er forarbejdet, der skaber de bedste løsninger og de bedste resultater.
 • er udadvendt, åben og en imødekommende person, der formår at skabe og opbygge gode relationer.

Du har desuden fingeren på pulsen i branchen, og du har kompetencerne til at sikre, at du og STEP er med, hvor det sker. I tråd hermed har du opportunisme nok til at se og forfølge de muligheder, du identificerer.

Når du formidler STEP’ kompetencer og produkter, skal det gøres med en troværdig og faglig gennemslagskraft – hele vejen igennem i øjenhøjde med den enkelte kunde og samarbejdspartner.

SPROG

Flydende dansk og engelsk i skrift og tale

UDDANNELSE

Cand. Merc., HA, Bachelor i kommunikation eller tilsvarende. Alternativt har du nogle års erfaring fra et kommunikations-, PR- eller reklamebureau, og har i din karriere bevæget dig mere i retning af salg og formidling af kommunikationsydelser.

IT

Erfaring med relevante it-systemer herunder MS- Officepakken incl. Power Point

TILTRÆDELSE

Snarest muligt, men vi venter gerne på rette.

BOPÆL

Der er flere muligheder: Fyn, Trekantområdet og Midtjylland


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sales Manager

ConfidenceSearch

Odense
For vore kunde, Aurora Nordic Cannabis A S søger vi en Sales Manager til Norden VIRKSOMHEDEN Aurora Nordic Cannabis A S er en nystartet producent af medicinsk cannabis, og ejes i et partnerskab mellem Scandinavian Cannabis A S og Aurora Cannabis Inc...
Indrykket:11. juni 2018
Udløbsdato:6. august 2018

National salgschef

ConfidenceSearch

Odense
For vore kunde i Region Syddanmark søges en kompetent salgschef med drive og ambitioner inden for byggebranchen TILTR DELSE Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette person. Der vil løbende blive indkaldt til interviews. Ansøgningsfrist: Ansø...
Indrykket:10. juli 2018
Udløbsdato:4. september 2018

Sales Manager

Ambizzion ApS

Faaborg-Midtfyn
Har du solid erfaring med teknisk internationalt projektsalg af automatiske maskiner og anlæg eller tilsvarende produkter? Har du stærk teknisk indsigt og salgsdrive? Formår du at skabe tillid, og kan du dokumentere gode salgsresultater? Trives du m...
Indrykket:1. juli 2018
Udløbsdato:26. august 2018

Salgschef, Fyn

Marpro ApS

På vegne af vores klient Wencon, søger MARPRO Search Selection en salgschef. Kan du fremvise gode salgsresultater og er du en dygtig empatisk leder der forstår at motivere dine medarbejdere, kan denne stilling være relevant for dig. Wencon er en vel...
Indrykket:3. juli 2018
Udløbsdato:15. august 2018

Salgschef med ansvar for entreprisesalg

Ulfcar Production ApS

Middelfart
Kan du opnå en succesrate på 25 på den løbende tilbudsmængde, så er du måske den nye Salgschef hos Ulfcar Production ApS i Nr. Aaby. Ulfcar Production ApS er en International salgs- og produktionsvirksomhed med vækstpotentiale. Ulfcar Production ApS...
Indrykket:13. juni 2018
Udløbsdato:8. august 2018