Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontaktglad projektleder

Vi har forrygende travlt og søger nu endnu en medarbejder, så vi kan fastholde vor position, som en af de førende i markedet. Det vi søger, er en medarbejder til at udregne tilbud, på både økonomisiden og på de mere konkrete bygningsmæssige beregninger, på solcelleanlæg til private og erhverv. Det at projektere et solcelleanlæg er langt mere end en pris og leveringsdato. Der skal laves konkrete beregninger på kundens hus og meget mere. Du skal derfor være skarp på tagkonstruktioner og IT, da vi bruger IT-programmer til udregning af tilbud. Du skal løbende holde dig opdateret med nyeste ændringer i lovgivning og tekniske fremskridt hos vore leverandører. 

Om dig:

Det er vigtigt for os, at du har erfaringer fra arbejde med tagkonstruktioner og kender til bygningsstatik. Vi forestiller os den ideelle kandidat er tømrer med overbygning som bygningskonstruktør, men har du en anden uddannelse i kombination med arbejdsmæssig erfaring, som du mener er på niveau, så hører vi gerne fra dig. Du bliver sagsansvarlig for store og små projekter.

Du er også en vigtig holdspiller på salgssiden. Det er dig, som kunderne møder i telefonen, så derfor vægter vi højt, at du har en positiv udstråling og har let ved kontakt med andre. Det er dig, som guider kunden fra til at træffe den rigtige beslutning omkring investering i et solcelleanlæg og du følger processen til dørs med beregninger og faglig sikkerhed. 

Som person er du udadvendt og kommunikerende. Du er frisk og har gå-på-mod. Desuden er du helt klar over hvor vigtigt det er, at detaljerne i sagen er i orden. Du evner at køre en sag fra start til slut. Du indgår i et mindre team på kontoret i Lystrup, hvor vi har et uformelt og godt arbejdsklima med gode kolleger. Jobbet udføres dels på kontoret og dels ved kundebesøg og på byggepladser, hvor du tilser forløbet af installationen og sikrer dig at alt går efter planen. Det er nødvendigt du har kørekort til bil og også gerne til stor trailer (BE).

Om os:

Solcellekonsulenten er etableret i 2012 og er idag konsolideret som en af de betydende spillere på markedet i Danmark. Sidste år opsatte vi over 500 solcelleanlæg og er stadig i en stærk udvikling. Vi har  eneforhandling af markedets bedste solcellepanel og er på forkant med de nyeste tekniske løsninger. På kontoret arbejder vi 6 personer og vi har en del eksterne samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark.

Vi tilbyder en attraktiv løn- og arbejdsordning med mulighed for en ugentlig hjemmearbejdsdag. 

Hvis du vil høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Henrik Malberg på 3025 5061.

Hvis du kan se dig selv i det spændende job med fremtidmuligheder i, så skriv straks til os.

 

Vi ser frem til at se din ansøgning og ansættelse sker snarest muligt.

 

 

Skriv din ansøgning til:

Solcellekonsulenten ApS

Arresøvej 18A

8240 Risskov

Att. Henrik Malberg (indehaver)

 

Mailadressen er: henrik@solcellekonsulenten.dk

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her