Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontaktperson for 97-årig kvinde

Om kvinden
I Gentofte bor en ældre kvinde, som har brug for dig, der vil være hendes kontaktperson. Kvinden har nedsat syn samt en svær hørenedsættelse kombineret med stort skelnetab. Skelnetabet gør, at kvinden oplever, at lyde flyder sammen, og at nogle af ordene i en sagt sætning forsvinder. Det giver udfordringer med taleforståelsen i både støjfyldte omgivelser, men også når man taler langsomt og tydeligt til hende. Det er derfor rigtig vigtigt, at du taler klart og tydeligt dansk og er klar på at omformulere dine sætninger, når kvinden har behov for det.

Kvinden har nedsat gangfunktion og går med rollator. Kombinationen af svært nedsat syn og hørelse gør, at borger er afhængig af ledsagelse udenfor sin bolig, da hun ikke kan høre, se og retningsbedømme andre trafikanter, orientere sig, finde rundt eller vurdere forhindringer i omgivelserne.

Du er hendes øjne og ører
Dine opgaver som kontaktperson består af kommunikation, bindeled i kommunikationen med andre fx ved koordinering af aftaler over telefon, når kvinden taler med fagpersoner, fx på hospitalet. Kvinden har også behov for informationsformidling ift. skriftligt materiale og i form af beskrivelse i hjemmet samt under ledsagelse ud af huset fx på småindkøb/gåture/til hospital.

Arbejdstid
Du hjælper kvinden 3 timer ugentligt. Som udgangspunkt om tirsdagen fra kl. 13-16. Derudover kommer der ekstra timer efter kvindens behov. Fx når hun skal ledsages til hospital, læge, øjenlæge osv. Du får naturligvis besked om de ekstra timer i god tid.

Opstart i jobbet er snarest muligt.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning via ”Søg stilling”-knappen hurtigst muligt.

Søg stilling


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.