Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontaktperson til dynamisk team - Vi brænder for arbejdet med socialt udsatte unge og deres familier

Gladsaxe Ungeenhed søger en ny kollega, der ligesom os, brænder for, at arbejde med udsatte unge og deres familier. Vi er 5 ungerådgivere, 1 fagspecialist og 1 intern kontaktperson som alle arbejder med indsatser efter Serviceloven. Vi opnormerer nu, så vi i alt får 2 interne kontaktpersoner.

Det bliver du en del af
Du vil blive en del af Ungeenheden, som er en del af det samlede beskæftigelsesområde i Gladsaxe, hvor vi er 30 medarbejdere. Vi arbejder udelukkende med unge og alle med et fælles mål – at få unge i uddannelse/arbejde.

Vores team er placeret sammen med Jobcentret, fordi det giver mening, at samarbejde omkring de unge og deres fremtidsmulighederne i forhold til uddannelse og arbejde. Vi arbejder også tæt sammen med familieafdelingen, hvor de unges sager som oftest forinden er blevet behandlet.

Det bliver din opgave
Du vil være kontaktperson for unge i målgruppen 15-22 år, hvor du vil have fokus på den enkelte unges personlige og sociale udvikling. De unge kan have sociale udfordringer og /eller personlige udfordringer herunder psykisk sårbarhed, misbrugsproblematikker, autisme eller er kriminelle/kriminalitetstruede.

Du vil arbejde tæt sammen med vores interne kontaktperson og ungerådgiverne som udfører myndighedsarbejdet. Du er god til at afdække de unges behov, sikre udvikling hos den unge og arbejde ud fra den handleplan som er udarbejdet for og med den unge. Du arbejder målrettet på, at den unge hurtigst muligt bliver i stand til, at klare sig selv og få et godt voksenliv. Vi sparrer meget omkring vores sager og sikrer en tæt opfølgning og helhedsorienteret indsats.

Du vil konstant være kontaktperson for op til 15 unge, det er derfor vigtigt, at du kan justere i dine timer i forhold til de unges behov og gøre ungerådgiverne opmærksomme på, hvornår et støttebehov kan ophøre. Du er glad for nye udfordringer og synes det er sjovt og spændende at opstarte nye forløb med unge og springer gerne til, når der skal oprettes nye forløb.

Hvad forventer vi af dig
Du har en relevant uddannelse og erfaring med kontaktpersonsarbejdet med marginaliserede unge. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra arbejdet med unge i autismespektret samt kriminalitetstruede og kriminelle unge. Det er også en fordel, hvis du har kørekort.

Du er god til relations arbejdet

  • Du har evnen til at skabe en god relation med de unge og skabe de rette rammer for udvikling. Du kan holde humøret højt og er ikke let at slå ud. Din positive tilgang smitter af på de unge, samtidig med, at du kan balancere mellem at sætte grænser, være en autoritet og en støtteperson for de unge – Vi stiller krav til vores unge, for at opnå progression og klæde dem på til voksenlivet

Du er god til at samarbejde
  • For at kunne sikre den bedste indsats for de unge, vægter du det gode og tætte samarbejde højt. Du skal være med til, at understøtte en helhedsorienteret indsats og fremme samarbejdet på tværs af kommunen. Du skal sikre, at en ung forstår, hvorfor de forskellige fagpersoner inddrages i sagsforløbet – Du skal kunne jonglere med flere unge på samme tid og du kan håndtere rollen som bindeled mellem den unge/familien og Ungeenheden og sikre det gode samarbejde

Du er grundig
  • Du skal finde det naturligt, at dokumentere og kunne lide det skriftlige arbejde. Dine kollegaer skal nemt kunne orientere sig i dine notater, som bliver deres arbejdsredskab og du leverer selvfølgelig dine skriftlige afrapporteringer rettidigt. Du kan arbejde med mål og handleplaner, der tager afsæt i den enkeltes unges ressourcer og kompetencer. Den unges retssikkerhed skal vigtigst af alt være i top og dokumentationen overskuelig og i højeste kvalitet. Derfor skriver du i et enkelt og forståeligt dansk, som kan forstås af en bred modtagergruppe

Vi glæder os til at læse din ansøgning

Om ansættelsesforholdet
Hvis du gerne vil høre mere om den faste stilling på 37 timer med start 1. april 2018 eller tidligere, er du velkommen til at kontakte vores interne kontaktperson Tine Ros 2961 2047.

Du skal ansøge senest mandag den 19. februar 2018 og vi holder samtaler den 22. februar fra kl. 12:00.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her