Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontor, administration og regnskab.

Til kontoret søges en kontordame med erfaring indenfor kontor-administration og regnskab. Jobbet medfører forfaldende kontorarbejde, bogføring, telefonbehandling, ordrebehandling, fakturering og virksomhedens momsregnskab. Jobbet er på ca. 15 timer ugentligt og løn forhandles efter aftale. Der er fleksible mødetider og mulighed for at arbejde hjemmefra nogle af dagene. Tiltrædelse snarest muligt.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329759616Phoenix-27821af212018-02-12T13:03:32.170Kontor, administration og regnskab.

Til kontoret søges en kontordame med erfaring indenfor kontor-administration og regnskab. Jobbet medfører forfaldende kontorarbejde, bogføring, telefonbehandling, ordrebehandling, fakturering og virksomhedens momsregnskab. Jobbet er på ca. 15 timer ugentligt og løn forhandles efter aftale. Der er fleksible mødetider og mulighed for at arbejde hjemmefra nogle af dagene. Tiltrædelse snarest muligt.

2018-03-01T01:02:42.570 Til kontoret søges en kontordame med erfaring indenfor kontor-administration og regnskab. Jobbet medfører forfaldende kontorarbejde, bogføring, telefonbehandling, ordrebehandling, fakturering og virksomhedens momsregnskab. Jobbet er på ca. 15 timer ugentligt og løn forhandles efter aftale. Der er fleksible mødetider og mulighed for at arbejde hjemmefra nogle af dagene. Tiltrædelse snarest muligt.11Jobnet27821af2100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-28T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnRødovreEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnHvidovreEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3109892IL FORNO VERONA V/L'HASSAN EL-GHADOUANI11Rødager Alle 632610RødovreDKDanmark0
ilfornoverona@mail.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent524790JobNet47700261000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=27821af2https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=27821af2https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=27821af2&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=27821af2&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static-int.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Kontor/Kontor_og_administration/6.jpgEr du struktureret? Hos IL FORNO VERONA V/L'HASSAN EL-GHADOUANI søger vi en dygtig Kontorassistent, der udviser selvstændighed.12007991Dansk3Læse/ tale419014Kontorassistent5Kontor og administration353002020Sonny El Ghadouaniilfornoverona@mail.dkDKDanmarkDKDanmark329936758Kontorassistent med flair for HR-opgaver og kundeserviceBasic Vi søger en ny kollega til vores metalvirksomhed med flair for HR-opgaver og som brænder for at give vores kunder den bedst mulige service. Hvad skal du lave? Som medarbejder vil du blive del af en afvekslende hverdag, hvor du både vil skulle løfte rutinemæssige HR-opgaver samt indgå i et dynamisk samarbejde med vore kunder og dine kolleger i produktionen. Opgaverne består primært af: Indberetning af løn, pension, ferie, moms mv.Bogføring og faktureringAnsættelseskontrakter, personaleaftaler samt øvrige HR-opgaverKundeservice (kundeforespørgsler og ordremodtagelse)Ordreopfølgning og transportbestilling Hvem er du? Du har en baggrund som kontorassistent og: Har erfaring med håndtering af løn og administrationssystemer (fx Dataløn).Er vant til at arbejde med Office-pakkenGerne erfaring med ordreoprettelse (fx i C5)Har en udadvendt personlighed der er smilende og servicemindedKan bevare overblikket i en travl hverdagArbejder selvstændigt med fokus på kvalitet Hvad kan vi og hvad kan vi tilbyde? I Gladsaxe Klip Buk er vi specialister i laserskæring, bukning, klipning, svejsning mv. og leverer produkter til bl.a. industri- og byggesektoren. Vi er en virksomhed i vækst og udvikling og som vores nye kollega vil du blive del af en spændende arbejdsplads, hvor du får mulighed for at påvirke din egen hverdag. Miljøet er uformelt og døren til direktionen altid åben. Hvis ovenstående har fanget din interesse og matcher dine kompetencer, håber vi at høre fra dig. Ansøgningsfristen er mandag den 21. januar. Samtaler vil blive afholdt løbende. Ansættelsesstart snarest muligt. For spørgsmål kontakt medejer Emil Nielsen på tlf.: 44 88 94 11. Løn efter kvalifikationer. Se mere på vores ansøgersite: https: klip-buk.brandero.com

Vi søger en ny kollega til vores metalvirksomhed med flair for HR-opgaver og som brænder for at give vores kunder den bedst mulige service.

Hvad skal du lave?

Som medarbejder vil du blive del af en afvekslende hverdag, hvor du både vil skulle løfte rutinemæssige HR-opgaver samt indgå i et dynamisk samarbejde med vore kunder og dine kolleger i produktionen. Opgaverne består primært af:

 • Indberetning af løn, pension, ferie, moms mv.
 • Bogføring og fakturering
 • Ansættelseskontrakter, personaleaftaler samt øvrige HR-opgaver
 • Kundeservice (kundeforespørgsler og ordremodtagelse)
 • Ordreopfølgning og transportbestilling

Hvem er du?

Du har en baggrund som kontorassistent og:

 • Har erfaring med håndtering af løn og administrationssystemer (fx Dataløn).
 • Er vant til at arbejde med Office-pakken
 • Gerne erfaring med ordreoprettelse (fx i C5)
 • Har en udadvendt personlighed der er smilende og serviceminded
 • Kan bevare overblikket i en travl hverdag
 • Arbejder selvstændigt med fokus på kvalitet

Hvad kan vi og hvad kan vi tilbyde?

I Gladsaxe Klip & Buk er vi specialister i laserskæring, bukning, klipning, svejsning mv. og leverer produkter til bl.a. industri- og byggesektoren. Vi er en virksomhed i vækst og udvikling og som vores nye kollega vil du blive del af en spændende arbejdsplads, hvor du får mulighed for at påvirke din egen hverdag. Miljøet er uformelt og døren til direktionen altid åben.

Hvis ovenstående har fanget din interesse og matcher dine kompetencer, håber vi at høre fra dig. Ansøgningsfristen er mandag den 21. januar. Samtaler vil blive afholdt løbende. Ansættelsesstart snarest muligt. For spørgsmål kontakt medejer Emil Nielsen på tlf.: 44 88 94 11.

Løn efter kvalifikationer.

Se mere på vores ansøgersite: https://klip-buk.brandero.com

ORS/Small/2ac0783e_logo.pngGladsaxe Klip & Buk A/SHerlev2019-01-04T17:00:17.7332019-01-21T00:00:00
329928873Kontor, administration og regnskabRobot Til kontoret søges en kontormedarbejder med erfaring indenfor kontor, administration og regnskab. Jobbet medfører forefaldende kontorarbejde, bogføring, telefonbehandling, ordrebehandling, fakturering og virksomhedens momsregnskab. Jobbet er på ca. 15 timer ugentligt og løn forhandles efter aftale. Der er fleksible mødetider og mulighed for at arbejde hjemmefra nogle af dagene. Tiltrædelse snarest muligt.

Til kontoret søges en kontormedarbejder med erfaring indenfor kontor, administration og regnskab. Jobbet medfører forefaldende kontorarbejde, bogføring, telefonbehandling, ordrebehandling, fakturering og virksomhedens momsregnskab. Jobbet er på ca. 15 timer ugentligt og løn forhandles efter aftale. Der er fleksible mødetider og mulighed for at arbejde hjemmefra nogle af dagene. Tiltrædelse snarest muligt.

IL FORNO VERONA V/L'HASSAN EL-GHADOUANIRødovre2018-12-17T00:00:002019-01-31T00:00:00
329937968Weathernews søger en serviceminded og ansvarsbevidst kollega til vores administrationsafdelingRobot Vi tilbyder et spændende job i en global virksomhed i kraftig udvikling. Du bliver en del af et international team hvor der lægges stor vægt på det kollegiale sammenhold og på at hjælpe hinanden. Du kommer til at få en hektisk hverdag med faste rutineopgaver og en række ad hoc-opgaver. Mere specifikt bliver du ansvarlig for afdelingen Assets Benefits, dvs.: Indkøb Faktura behandling og betaling Ferieregnskab, rejse og kørselsafregning Lønforberedelse til vores eksterne løn-partner Generelle HR opgaves så som support ved ansættelser Visa support til udenlandske medarbejdere Office management samt assistance til udenlandske gæster Udsendelse af fakturaer opfølgning Generel salgsupport Personaleforening arrangementer Du får en bred kontaktflade både primært internt med vores hovedkontor i Japan men også eksternt. Du skal kunne se dig selv i et velfungerende team, hvor tonen er frisk og uhøjtidelig. Du skal trives med at arbejde selvstændigt med de fleste opgaver, mens andre løses i samarbejde med kollegerne i Japan eller Paris. For at få succes i stillingen skal du kunne arbejde med løbende forbedringer på en struktureret og grundig fremgangsmåde samt kunne have mange bolde i luften samtidigt. Vi forventer, at du er kontoruddannet og har erfaring inden for flere af de nævnte arbejdsområder. Kommunikativt begår du dig ubesværet i skrift og tale på både dansk og engelsk samt er en sikker bruger af MS Office-pakken. Du er ansvarsbevidst og har et godt overblik. Grundighed og høj kvalitet i udførelsen af dine opgaver er en selvfølge. Samtidig arbejder du struktureret, effektivt og vedholdende med de opgaver, du kommitter dig til. Du har gode kommunikative evner og du besidder et godt humør, selvom det til tider går stærkt. Dit drive og engagement smitter. Du er proaktiv i forhold til at udvikle og optimere på det eksisterende, og er i stand til at håndtere mangeartede opgaver på samme tid. Bliv en del af et stærkt og serviceminded team Vi tilbyder en attraktiv fuldtidsstilling hvor du bliver en del af en flad, dynamisk og global orienteret organisation i et uformelt og positivt arbejdsmiljø der lægger vægt på høj kvalitet i alle sammenhænge. Du kommer til at indgå i et international team med reference til Office Manager i Paris. Stillingen ønskes besat hurtigt, men vi er også klar til at vente på den helt rigtige kandidat. Al information om dit evt. kandidatur til stillingen behandles fortroligt og efter individuel aftale.Lønpakken består af fast løn og pension. Søg stillingen ved at sende ansøgning og CV att. Margerie Cauvin, dk-recruit@wni.com. Ansøgningsfrist: snarest muligt, senest 31.01.2019. Vi inviterer løbende til samtaler. Ansøgning og CV skal fremsendes på engelsk.

 

Vi tilbyder et spændende job i en global virksomhed i kraftig udvikling. Du bliver en del af et international team hvor der lægges stor vægt på det kollegiale sammenhold og på at hjælpe hinanden. Du kommer til at få en hektisk hverdag med faste rutineopgaver og en række ad hoc-opgaver. 

Mere specifikt bliver du ansvarlig for afdelingen Assets & Benefits, dvs.:

 • Indkøb
 • Faktura behandling og betaling
 • Ferieregnskab, rejse og kørselsafregning
 • Lønforberedelse til vores eksterne løn-partner
 • Generelle HR opgaves så som support ved ansættelser
 • Visa support til udenlandske medarbejdere
 • Office management samt assistance til udenlandske gæster
 • Udsendelse af fakturaer/opfølgning
 • Generel salgsupport 
 • Personaleforening/arrangementer

Du får en bred kontaktflade både primært internt med vores hovedkontor i Japan men også eksternt. 

Du skal kunne se dig selv i et velfungerende team, hvor tonen er frisk og uhøjtidelig. Du skal trives med at arbejde selvstændigt med de fleste opgaver, mens andre løses i samarbejde med kollegerne i Japan eller Paris. 

For at få succes i stillingen skal du kunne arbejde med løbende forbedringer på en struktureret og grundig fremgangsmåde samt kunne have mange bolde i luften samtidigt. 

Vi forventer, at du er kontoruddannet og har erfaring inden for flere af de nævnte arbejdsområder. Kommunikativt begår du dig ubesværet i skrift og tale på både dansk og engelsk samt er en sikker bruger af MS Office-pakken. 

Du er ansvarsbevidst og har et godt overblik. Grundighed og høj kvalitet i udførelsen af dine opgaver er en selvfølge. Samtidig arbejder du struktureret, effektivt og vedholdende med de opgaver, du kommitter dig til. Du har gode kommunikative evner og du besidder et godt humør, selvom det til tider går stærkt. Dit drive og engagement smitter. Du er proaktiv i forhold til at udvikle og optimere på det eksisterende, og er i stand til at håndtere mangeartede opgaver på samme tid. 

Bliv en del af et stærkt og serviceminded team

Vi tilbyder en attraktiv fuldtidsstilling hvor du bliver en del af en flad, dynamisk og global orienteret organisation i et uformelt og positivt arbejdsmiljø der lægger vægt på høj kvalitet i alle sammenhænge. 

Du kommer til at indgå i et international team med reference til Office Manager i Paris. 

Stillingen ønskes besat hurtigt, men vi er også klar til at vente på den helt rigtige kandidat. Al information om dit evt. kandidatur til stillingen behandles fortroligt og efter individuel aftale.Lønpakken består af fast løn og pension. 

Søg stillingen ved at sende ansøgning og CV att. Margerie Cauvin, dk-recruit@wni.com. 

Ansøgningsfrist: snarest muligt, senest 31.01.2019

Vi inviterer løbende til samtaler. Ansøgning og CV skal fremsendes på engelsk.

WEATHERNEWS SCANDINAVIA, FILIAL AF WEATHERNEWS INC., JAPANHellerup2019-01-10T00:00:002019-01-31T00:00:00
329941286Sekretær til reception 30 timer, Endokrinologisk Klinik, PE, RigshospitaletRobot Har du lyst til at være en del af vores sekretærteam? Vi søger en faglig dygtig sekretær til vores reception, som er glad for patientkontakt, telefonpasning og receptionsarbejde. Vi er i alt 6 lægesekretærer og 3 kontorassistenter i klinikken. Vi er opdelt i teams og har derudover særlige ansvarsområder hver især. Vi er en højt specialiseret Endokrinologisk klinik og vi behandler bl.a. patienter med sukkersyge, hypofysesygdomme, hormon- og stofskiftelidelser, neuroendokrine tumorer og osteoporose. Du vil, ved en ansættelse hos os, opnå et særligt kendskab til mange komplicerede endokrinologiske sygdomme. Vi tilbyder: En reception med mange funktioner Rekvirere diverse undersøgelser og koordinere patientforløb. Dataregistrering. Passe patienttelefonen Tværfagligt samarbejde med læger og sygeplejersker. En afdeling med høj faglig standard Din profil: Du er erfaren i receptionsarbejde i sundhedsvæsnet Du er rutineret i SP hvis ikke, så vil der være oplæring. Du kan arbejde selvstændigt. Du er initiativrig og effektiv. Du yder en høj service overfor læger og sygeplejersker og ikke mindst patienterne. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til ledende lægesekretær Karina Bredsgaard på telefon 3545 1845 eller karina.bredsgaard@regionh.dk. Ansættelsesvilkår: Stillingen er en fast stilling på 30 timer med ugentlig fridag om tirsdagen med start snarest eller 1. marts 2019. Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst vedrørende løn- og arbejdsforhold for lægesekretærer m.fl. indgået mellem HK Kommunal og Regionernes Lønnings- og Takstnævn. Ansøgningsfrist: 24. januar 2019.Har du lyst til at være en del af vores sekretærteam?
Vi søger en faglig dygtig sekretær til vores reception, som er glad for patientkontakt, telefonpasning og receptionsarbejde.
Vi er i alt 6 lægesekretærer og 3 kontorassistenter i klinikken. Vi er opdelt i teams og har derudover særlige ansvarsområder hver især.
Vi er en højt specialiseret Endokrinologisk klinik og vi behandler bl.a. patienter med sukkersyge, hypofysesygdomme, hormon- og stofskiftelidelser, neuroendokrine tumorer og osteoporose. Du vil, ved en ansættelse hos os, opnå et særligt kendskab til mange komplicerede endokrinologiske sygdomme.

Vi tilbyder:
 • En reception med mange funktioner
 • Rekvirere diverse undersøgelser og koordinere patientforløb.
 • Dataregistrering.
 • Passe patienttelefonen
 • Tværfagligt samarbejde med læger og sygeplejersker.
 • En afdeling med høj faglig standard
Din profil:
 • Du er erfaren i receptionsarbejde i sundhedsvæsnet
 • Du er rutineret i SP – hvis ikke, så vil der være oplæring.
 • Du kan arbejde selvstændigt.
 • Du er initiativrig og effektiv.
 • Du yder en høj service overfor læger og sygeplejersker og ikke mindst patienterne.
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til ledende lægesekretær Karina Bredsgaard på telefon 3545 1845 eller karina.bredsgaard@regionh.dk.

Ansættelsesvilkår:
Stillingen er en fast stilling på 30 timer med ugentlig fridag om tirsdagen med start snarest eller 1. marts 2019.
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst vedrørende løn- og arbejdsforhold for lægesekretærer m.fl. indgået mellem HK/Kommunal og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsfrist: 24. januar 2019.
RigshospitaletKøbenhavn Ø2019-01-11T00:00:002019-01-24T00:00:00
329941634Kickstart din fremtid - Hvidovre Kommune søger kontoreleverRobot Drømmer du om en 2-årig kontoruddannelse med speciale i offentlig Administration, og er du klar til at blive udfordret personligt samt fagligt? så er det måske dig, vi har brug for. I Hvidovre Kommune vil du få et godt kendskab til, hvad det vil sige at være kommunalt ansat, da du som elev kommer til at være i 3 forskellige afdelinger, hver af 8 måneders varighed. I din elevtid vil afdelingerne på forskellige måder vise dig, hvordan du kan være med til at gøre en forskel for kommunen. Gennem din elevtid skal du på 3 skoleophold på Niels Brock. I forbindelse med EU-undervisningen på 2. skoleophold, er der mulighed for en studietur til Bruxelles. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve og en mundtlig eksamen. Vi tilbyder: En ambitiøs arbejdsplads, der engagerer sig i sine elevers uddannelse En alsidig uddannelse med udfordrende arbejdsopgaver Et positivt arbejdsmiljø med gode kollegaer En dagligdag med forskellige arbejdsopgaver samt rutineopgaver Et stærkt elevsammenhold hvor man mødes på daglig basis Vi forventer, at du: Er engageret, initiativrig og tager ansvar for egen læring Har gode danskkundskaber både mundtligt og skriftligt Er servicemindet, har gode samarbejdsevner og kan se muligheder Er åben, imødekommende og stabil Har kendskab til office-pakken Uddannelseskrav Du skal have gennemført en af følgende: EUX, HG, HGS, HHX 5 ugers EUS, HF 10 ugers EUS, HTX 10 ugers EUS eller STX 10 ugers EUS, - med adgang til kontoruddannelsen med specialer. Realkompetencevurdering: Hvis du er over 25 år, og ikke har nogle af ovenstående forløb, skal du kontakte en handelsskole med henblik på at få lavet en realkompetencevurdering (RKV), for at kunne komme i betragtning (Realkompetencevurderingen skal du sende sammen med ansøgningen). HG før 2005 kræver også en realkompetencevurdering fra uddannelsesstedet. Ansættelse og løn Vi søger elever til opstart den 1. maj 2019 og til opstart den 1. september 2019. Arbejdstiden er 37 timer om ugen inkl. frokostpause. For elever under 25 år er lønnen første år 14.329,82 kr. og andet år 15.082,08 kr. om måneden. For voksenelever (over 25 år) er lønnen 21.262,42 kr. om måneden i hele elevperioden. Som voksenelev i Hvidovre Kommune er du tilknyttet en pensionsordning. Hvis du har spørgsmål om elevforløbet, er du velkommen til at kontakte Anne Mette Isbrandtsen på tlf. 3639 3114. Du kan læse mere om kontorelevuddannelsen her. Finder du ovenstående interessant, så vil vi se frem til at modtage din ansøgning, CV og eksamensbevis.Drømmer du om en 2-årig kontoruddannelse med speciale i offentlig Administration, og er du klar til at blive udfordret personligt samt fagligt? – så er det måske dig, vi har brug for.

I Hvidovre Kommune vil du få et godt kendskab til, hvad det vil sige at være kommunalt ansat, da du som elev kommer til at være i 3 forskellige afdelinger, hver af 8 måneders varighed. I din elevtid vil afdelingerne på forskellige måder vise dig, hvordan du kan være med til at gøre en forskel for kommunen. Gennem din elevtid skal du på 3 skoleophold på Niels Brock. I forbindelse med EU-undervisningen på 2. skoleophold, er der mulighed for en studietur til Bruxelles. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve og en mundtlig eksamen.

Vi tilbyder:
 • En ambitiøs arbejdsplads, der engagerer sig i sine elevers uddannelse
 • En alsidig uddannelse med udfordrende arbejdsopgaver
 • Et positivt arbejdsmiljø med gode kollegaer
 • En dagligdag med forskellige arbejdsopgaver samt rutineopgaver
 • Et stærkt elevsammenhold hvor man mødes på daglig basis
Vi forventer, at du:
 • Er engageret, initiativrig og tager ansvar for egen læring
 • Har gode danskkundskaber både mundtligt og skriftligt
 • Er servicemindet, har gode samarbejdsevner og kan se muligheder
 • Er åben, imødekommende og stabil
 • Har kendskab til office-pakken
Uddannelseskrav
Du skal have gennemført en af følgende: EUX, HG, HGS, HHX + 5 ugers EUS, HF + 10 ugers EUS, HTX + 10 ugers EUS eller STX + 10 ugers EUS, - med adgang til kontoruddannelsen med specialer.

Realkompetencevurdering: Hvis du er over 25 år, og ikke har nogle af ovenstående forløb, skal du kontakte en handelsskole med henblik på at få lavet en realkompetencevurdering (RKV), for at kunne komme i betragtning (Realkompetencevurderingen skal du sende sammen med ansøgningen). HG før 2005 kræver også en realkompetencevurdering fra uddannelsesstedet.

Ansættelse og løn
Vi søger elever til opstart den 1. maj 2019 og til opstart den 1. september 2019.
Arbejdstiden er 37 timer om ugen inkl. frokostpause.

For elever under 25 år er lønnen første år 14.329,82 kr. og andet år 15.082,08 kr. om måneden.
For voksenelever (over 25 år) er lønnen 21.262,42 kr. om måneden i hele elevperioden.
Som voksenelev i Hvidovre Kommune er du tilknyttet en pensionsordning.

Hvis du har spørgsmål om elevforløbet, er du velkommen til at kontakte Anne Mette Isbrandtsen på tlf. 3639 3114.

Du kan læse mere om kontorelevuddannelsen her.

Finder du ovenstående interessant, så vil vi se frem til at modtage din ansøgning, CV og eksamensbevis.
Center for BeskæftigelseHvidovre2019-01-14T00:00:002019-02-04T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kontorassistent med flair for HR-opgaver og kundeservice

Gladsaxe Klip & Buk A/S

Herlev
Vi søger en ny kollega til vores metalvirksomhed med flair for HR-opgaver og som brænder for at give vores kunder den bedst mulige service. Hvad skal du lave? Som medarbejder vil du blive del af en afvekslende hverdag, hvor du både vil skulle løfte ...
Indrykket:4. januar 2019
Udløbsdato:21. januar 2019

Kontor, administration og regnskab

IL FORNO VERONA V/L'HASSAN EL-GHADOUANI

Rødovre
Til kontoret søges en kontormedarbejder med erfaring indenfor kontor, administration og regnskab. Jobbet medfører forefaldende kontorarbejde, bogføring, telefonbehandling, ordrebehandling, fakturering og virksomhedens momsregnskab. Jobbet er på ca. ...
Indrykket:17. december 2018
Udløbsdato:31. januar 2019

Weathernews søger en serviceminded og ansvarsbevidst kollega til vores administrationsafdeling

WEATHERNEWS SCANDINAVIA, FILIAL AF WEATHERNEWS INC., JAPAN

Hellerup
Vi tilbyder et spændende job i en global virksomhed i kraftig udvikling. Du bliver en del af et international team hvor der lægges stor vægt på det kollegiale sammenhold og på at hjælpe hinanden. Du kommer til at få en hektisk hverdag med faste ruti...
Indrykket:10. januar 2019
Udløbsdato:31. januar 2019

Sekretær til reception 30 timer, Endokrinologisk Klinik, PE, Rigshospitalet

Rigshospitalet

København Ø
Har du lyst til at være en del af vores sekretærteam? Vi søger en faglig dygtig sekretær til vores reception, som er glad for patientkontakt, telefonpasning og receptionsarbejde. Vi er i alt 6 lægesekretærer og 3 kontorassistenter i klinikken. Vi er...
Indrykket:11. januar 2019
Udløbsdato:24. januar 2019

Kickstart din fremtid - Hvidovre Kommune søger kontorelever

Center for Beskæftigelse

Hvidovre
Drømmer du om en 2-årig kontoruddannelse med speciale i offentlig Administration, og er du klar til at blive udfordret personligt samt fagligt? så er det måske dig, vi har brug for. I Hvidovre Kommune vil du få et godt kendskab til, hvad det vil sig...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:4. februar 2019