Kontor - og Økonomimedarbejder

Kontor- og økonomimedarbejder til fast stilling i spændende servicevirksomhed

 

Vi søger en dygtig allround kontor- og økonomimedarbejder til en fast stilling i en spændende, mindre virksomhed i Stjær ved Skanderborg.

 

Du skal have erfaring med lønkørsler og bogholderi. Erfaring med lager- og logistikopgaver samt med økonomistyringsprogrammet Navision er en fordel.

Du skal beherske engelsk, både skriftligt og mundtligt.

 

Du vil indgå i et kontorteam på 3 medarbejdere og referere direkte til ledelsen. Stillingens endelige indhold vil blive defineret i samarbejde med dig og dine nærmeste kolleger, så vi kan få alles kompetencer bedst muligt i spil.

Stillingen er normeret til 30-37 timer om ugen efter aftale med dig.

 

Sicom A/S er en handels- og servicevirksomhed med speciale i AV-løsninger. Vi er et travlt hus, hvor mange ansatte ofte er ude af huset og vi derfor må hjælpe hinanden med at få tingene til at gå op.

Respekten for den enkelte – uanset om det er kolleger, kunder eller samarbejdspartnere – er i højsædet og vi ønsker et hus, hvor alle er glade for at gå på arbejde.

 

Eventuelle spørgsmål til stillingen rettes til Flemming Sørensen/Peter Schmidt på tlf. 7020 8422.

Motiveret ansøgning samt CV sendes på jobopslag@sicom.dk

 

 

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her