Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontor - og Økonomimedarbejder

Kontor- og økonomimedarbejder til fast stilling i spændende servicevirksomhed

 

Vi søger en dygtig allround kontor- og økonomimedarbejder til en fast stilling i en spændende, mindre virksomhed i Stjær ved Skanderborg.

 

Du skal have erfaring med lønkørsler og bogholderi. Erfaring med lager- og logistikopgaver samt med økonomistyringsprogrammet Navision er en fordel.

Du skal beherske engelsk, både skriftligt og mundtligt.

 

Du vil indgå i et kontorteam på 3 medarbejdere og referere direkte til ledelsen. Stillingens endelige indhold vil blive defineret i samarbejde med dig og dine nærmeste kolleger, så vi kan få alles kompetencer bedst muligt i spil.

Stillingen er normeret til 30-37 timer om ugen efter aftale med dig.

 

Sicom A/S er en handels- og servicevirksomhed med speciale i AV-løsninger. Vi er et travlt hus, hvor mange ansatte ofte er ude af huset og vi derfor må hjælpe hinanden med at få tingene til at gå op.

Respekten for den enkelte – uanset om det er kolleger, kunder eller samarbejdspartnere – er i højsædet og vi ønsker et hus, hvor alle er glade for at gå på arbejde.

 

Eventuelle spørgsmål til stillingen rettes til Flemming Sørensen/Peter Schmidt på tlf. 7020 8422.

Motiveret ansøgning samt CV sendes på jobopslag@sicom.dk

 

 

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her