Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorassistent med ordenssans

Der er tale om et fleksibelt job hvor den pågældende medarbejder vil blive ansat på timebasis. Der er således ingen faste ugentlige timeantal, men der vil i årets første halvdel være flere timer end i andet halvår.

Arbejdet vil primært bestå i renskrivning af årsrapporter, opstilling af budgetter og udarbejdelse af forskellige skemaer ect.

Du skal kunne aflevere et godt stykke arbejde, hvorfor det er en forudsætning at dine IT-kundskaber er på øverste hylde.

På kontoret er der en fri og positiv tone - og man møder med et smil.

Dine forudsætninger er blandt andet:

- fortrolig med excel, word

- struktureret

- positiv

En person med erfaring vil blive foretrukket og jeg forestiller mig en selvstændig medarbejder som kan træde til når der er behov.

Vi tilbyder:

- en gage der modsvarer dine kvalifikationer.

 

Tiltrædelse: efter nærmere aftale.

 

Din ansøgning med relevante bilag skal sendes til:

JB Bogføring & Skat

Jomfruvej 22

7000  Fredericia

Telefon: 30 70 92 27

E-mail: johnny@borgvardt.dk

 

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329714552Phoenix-e1e5165412017-11-24T01:00:26.430Kontorassistent med ordenssans

Der er tale om et fleksibelt job hvor den pågældende medarbejder vil blive ansat på timebasis. Der er således ingen faste ugentlige timeantal, men der vil i årets første halvdel være flere timer end i andet halvår.

Arbejdet vil primært bestå i renskrivning af årsrapporter, opstilling af budgetter og udarbejdelse af forskellige skemaer ect.

Du skal kunne aflevere et godt stykke arbejde, hvorfor det er en forudsætning at dine IT-kundskaber er på øverste hylde.

På kontoret er der en fri og positiv tone - og man møder med et smil.

Dine forudsætninger er blandt andet:

- fortrolig med excel, word

- struktureret

- positiv

En person med erfaring vil blive foretrukket og jeg forestiller mig en selvstændig medarbejder som kan træde til når der er behov.

Vi tilbyder:

- en gage der modsvarer dine kvalifikationer.

 

Tiltrædelse: efter nærmere aftale.

 

Din ansøgning med relevante bilag skal sendes til:

JB Bogføring & Skat

Jomfruvej 22

7000  Fredericia

Telefon: 30 70 92 27

E-mail: johnny@borgvardt.dk

 

 

 

2018-01-19T02:00:31.427 Der er tale om et fleksibelt job hvor den pågældende medarbejder vil blive ansat på timebasis. Der er således ingen faste ugentlige timeantal, men der vil i årets første halvdel være flere timer end i andet halvår. Arbejdet vil primært bestå i renskrivning af årsrapporter, opstilling af budgetter og udarbejdelse af forskellige skemaer ect. Du skal kunne aflevere et godt stykke arbejde, hvorfor det er en forudsætning at dine IT-kundskaber er på øverste hylde. På kontoret er der en fri og positiv tone - og man møder med et smil. Dine forudsætninger er blandt andet: - fortrolig med excel, word - struktureret - positiv En person med erfaring vil blive foretrukket og jeg forestiller mig en selvstændig medarbejder som kan træde til når der er behov. Vi tilbyder: - en gage der modsvarer dine kvalifikationer. Tiltrædelse: efter nærmere aftale. Din ansøgning med relevante bilag skal sendes til: JB Bogføring Skat Jomfruvej 22 7000 Fredericia Telefon: 30 70 92 27 E-mail: johnny@borgvardt.dk11Jobnete1e51654100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-01-18T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejleEuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandFredericia3017325JB Bogføring & Skat v/Johnny Borgvardt11Jomfruvej 227000FredericiaDKDanmarkORS/blank.png155.539322909.72417480
johnny@borgvardt.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent493690JobNet46935671000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e1e51654https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e1e51654https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e1e51654&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e1e51654&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale419014Kontorassistent5Kontor og administration351288141johnny@borgvardt.dkjohnny@borgvardt.dkDKDanmarkDKDanmark329920051PLANLÆGNING, LOGISTIK OG OPTIMERING TIL VIRKSOMHED I FORRYGENDE VÆKSTRobot Har du lyst til et spændende og meget varierende job med frihed og ansvar? Være et synligt bidrag til at sikre vores kunder og medarbejdere er tilfredse? Så har du muligheden for at få et centralt job hos en virksomhed i en god og sund vækst. En vækst du vil kunne bidrage til at sikre. Fugegruppen har samlet ca. 80 medarbejdere og udfører fuge, tømrer og gasbeton arbejde i hele Danmark. Kundekredsen tæller nogen af de største i branchen og vores ordrebeholdning er god. En af vores nuværende medarbejdere har søgt nye udfordringer, derfor søger vi snarest en Planner til vores planlægnings-team på 3 personer. Planlægningsafdelingen er helt central i at sikre vores knap 10.000 årlige opgaver løses optimalt. Flere gange dagligt følger du op på færdiggørelsen af opgaver. Du kigger fremad og sørger for, at der altid er den rigtige ressource til at udføre dagens opgaver. Din evne til at forudsige udfordringer og tage de rigtige beslutninger - er et vigtigt element. Vores nye medarbejder vil trives i jobbet, hvis du kan Holde mange bolde i luften på n gang Arbejde i et til tider hektisk miljø Være kreativ og få ideer til at planlægge optimalt, hele tiden Er en afslutter, der får den sidste detalje med Trives med en åben og direkte tone, der altid er løsningsorienteret Tage ansvar og initiativ, og vise du vil skabe resultater Vi tilbyder gode arbejdsforhold på et kontor med 8 medarbejdere. Beliggenheden er ved Børkop. Vi har en bred international medarbejderskare, og derfor skal du kunne tale engelsk. Det er også vigtigt at du har en vis teknisk flair men vi oplærer dig gerne. Løn efter kvalifikationer. Du vil indgå i en arbejdsplan, hvor du selv kan få indflydelse på dine arbejdstider. Men det er vigtigt at du i perioder kan være fleksibel, hvis behovet er der. Vi er generelt åbne for at sikre en sund sammenhæng mellem arbejdsliv og privatliv. Har du lyst at høre mere om denne spændende mulighed, så send snarest din ansøgning til job@fugegruppen.dk og ring gerne til direktør Kenneth Ryberg på 52131000 og høre mere. Tiltrædelse: snarest muligt, men vi venter gerne på den rette person.

Har du lyst til et spændende og meget varierende job med frihed og ansvar?
Være et synligt bidrag til at sikre vores kunder og medarbejdere er tilfredse?
Så har du muligheden for at få et centralt job hos en virksomhed i en god og sund vækst. En vækst du vil kunne bidrage til at sikre.

Fugegruppen har samlet ca. 80 medarbejdere og udfører fuge, tømrer og gasbeton arbejde i hele Danmark. Kundekredsen tæller nogen af de største i branchen og vores ordrebeholdning er god.
En af vores nuværende medarbejdere har søgt nye udfordringer, derfor søger vi snarest en Planner til vores planlægnings-team på 3 personer.

Planlægningsafdelingen er helt central i at sikre vores knap 10.000 årlige opgaver løses optimalt. Flere gange dagligt følger du op på færdiggørelsen af opgaver. Du kigger fremad og sørger for, at der altid er den rigtige ressource til at udføre dagens opgaver.
Din evne til at forudsige udfordringer og tage de rigtige beslutninger - er et vigtigt element.

Vores nye medarbejder vil trives i jobbet, hvis du kan

 • Holde mange bolde i luften på én gang
 • Arbejde i et til tider hektisk miljø
 • Være kreativ og få ideer til at planlægge optimalt, hele tiden
 • Er en afslutter, der får den sidste detalje med
 • Trives med en åben og direkte tone, der altid er løsningsorienteret
 • Tage ansvar og initiativ, og vise du vil skabe resultater

Vi tilbyder gode arbejdsforhold på et kontor med 8 medarbejdere. Beliggenheden er ved Børkop. Vi har en bred international medarbejderskare, og derfor skal du kunne tale engelsk. Det er også vigtigt at du har en vis teknisk flair – men vi oplærer dig gerne. Løn efter kvalifikationer.

Du vil indgå i en arbejdsplan, hvor du selv kan få indflydelse på dine arbejdstider. Men det er vigtigt at du i perioder kan være fleksibel, hvis behovet er der. Vi er generelt åbne for at sikre en sund sammenhæng mellem arbejdsliv og privatliv.

Har du lyst at høre mere om denne spændende mulighed, så send snarest din ansøgning til job@fugegruppen.dk og ring gerne til direktør Kenneth Ryberg på 52131000 og høre mere.

Tiltrædelse: snarest muligt, men vi venter gerne på den rette person.

FUGEGRUPPEN ApSVejle2018-11-29T00:00:002018-12-28T00:00:00
329909964Barselsvikariat - Svensktalende kontorassistentRobot Vi søger en svensktalende og serviceminded kontorassistent til vores ordreekspedition. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere: Ordremodtagelse Ordreekspedition Kunderådgivning Kundeservice Eksport- og transportkoordinering Salgsbackup Ad hoc-opgaver Dine kompetencer SKAL beherske svensk i skrift og tale. Gerne på modersmålniveau Er meget serviceminded, har en smilende telefonstemme og kan yde en god service Viser arbejdsglæde, er aktiv, smilende og har et højt energiniveau Tager ansvar i forhold til dit job og i forhold til kolleger Ser dit arbejde i en større helhed og tænker alle led igennem. Og så gør det ikke noget hvis du også har humor… Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en driftig virksomhed med en fri tone, stærke brands og fantastiske gode kollegaer.

Vi søger en svensktalende og serviceminded kontorassistent til vores ordreekspedition.


Dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere:

 • Ordremodtagelse 
 • Ordreekspedition
 • Kunderådgivning / Kundeservice 
 • Eksport- og transportkoordinering 
 • Salgsbackup
 • Ad hoc-opgaver


Dine kompetencer

 • SKAL beherske svensk i skrift og tale. Gerne på modersmålniveau
 • Er meget serviceminded, har en smilende telefonstemme og kan yde en god service
 • Viser arbejdsglæde, er aktiv, smilende og har et højt energiniveau
 • Tager ansvar i forhold til dit job og i forhold til kolleger
 • Ser dit arbejde i en større helhed og tænker alle led igennem.

Og så gør det ikke noget hvis du også har humor…

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en driftig virksomhed med en fri tone, stærke brands og fantastiske gode kollegaer.

NATURAL BRANDE A/SVejle2018-11-09T00:00:002018-12-20T00:00:00
329904948Kontorhjælp søges til hurtig ansættelseRobot Vi søger en kontorhjælp til hurtig ansættelse hurtigst muligt og med virkning indtil medio januar. De primære opgaver i denne stilling er ordreindtastning, udskrivning af diverse dokumenter, samt telefonbetjening. Vi forventer, at vores nye kontorassistent bl.a. har følgende kvalifikationer: Er minimum uddannet kontorassistent. Flydende dansk i skrift og tale Er målrettet i sine opgaver. Gode evner til at kommunikere Et roligt gemyt Har erfaring telefonbetjening Har kørekort til personbil Evne til at overskue mange opgaver på en gang Er fleksibel i opgaver Vil indgå som en del af et team med en positiv ånd Stillingen er på 20-50 om ugen. Arbejdstiden er fra kl. 07:00. Lønnen er kr. 185,- pr. time plus ferietillæg.

Vi søger en kontorhjælp til hurtig ansættelse hurtigst muligt og med virkning indtil medio januar.

De primære opgaver i denne stilling er ordreindtastning, udskrivning af diverse dokumenter, samt telefonbetjening.

Vi forventer, at vores nye kontorassistent bl.a. har følgende kvalifikationer:

 • Er minimum uddannet kontorassistent.
 • Flydende dansk i skrift og tale
 • Er målrettet i sine opgaver.
 • Gode evner til at kommunikere
 • Et roligt gemyt
 • Har erfaring telefonbetjening
 • Har kørekort til personbil
 • Evne til at overskue mange opgaver på en gang
 • Er fleksibel i opgaver
 • Vil indgå som en del af et team med en positiv ånd

Stillingen er på 20-50 om ugen.

Arbejdstiden er fra kl. 07:00.

Lønnen er kr. 185,- pr. time plus ferietillæg.

Retail Denmark LagerVejle2018-11-01T00:00:002018-12-25T00:00:00
329927010Kontorassistent til kundeserviceRobot VKAREN.DK søger for kunde i Trekantområdet en kontorassistent til kundeservice. Som udgangspunkt er der tale om et vikariat på ca. 2 måneder med opstart hurtigst muligt. Virksomheden har travlt, så der er mulighed for forlængelse af vikariatet. Jobbet: Som kontorassistent i kundeservice, er du først på telefonen, når kunderne ringer ind med spørgsmål eller har brug for vejledning. Du bliver bindeleddet mellem kunderne og virksomhedens interne sælgere i marken. Opgaver: Håndtering af alle indgående telefonopkald til virksomheden Ordreoprettelse og ordrebehandling Besvare henvendelser pr. mail Fakturering Forefaldende administrative opgaver Stillingen er på 37 timer pr. uge og arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 8.00-16.00, fredag kl. 8.00-15.30. Vi forventer: Du er kontoruddannet og har erfaring med ovennævnte opgaver. Du har evt. tidligere haft en support funktion, hvor du har serviceret kunder, leverandører m.m. Du har erfaring med et eller flere ERP-systemer, gerne Navision, samt Office pakken. Du taler, læser og skriver dansk og har ingen problemer med at kommunikere på engelsk, hvis dette er nødvendigt. Din person: Du er serviceminded og trives med en hverdag, hvor telefonen er dit vigtigste redskab. Du arbejder struktureret og selvstændigt og har gode samarbejdsevner. Du kan lide at have kontakt til mange forskellige typer af mennesker, og du brænder for at yde den bedst mulige service til alle. Du motiveres af at løse dine opgaver til perfektion, og du vægter godt samarbejde med dine kolleger meget højt. Vi tilbyder: Et spændende vikariat, hvor du bliver en del af et engageret og målrettet team i en afdeling, der er præget af et uformelt miljø og en god fælles ånd. Din ansøgning: Kan du svare ja til ovenstående og har dette din interesse, så en ansøgning og dit cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk.: Kontorassistent til kundeservice . Ved evt. spørgsmål kan du kontakte Marianne Rishede på 70152010 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00.

VKAREN.DK søger for kunde i Trekantområdet en kontorassistent til kundeservice. Som udgangspunkt er der tale om et vikariat på ca. 2 måneder med opstart hurtigst muligt. Virksomheden har travlt, så der er mulighed for forlængelse af vikariatet.

Jobbet:

Som kontorassistent i kundeservice, er du først på telefonen, når kunderne ringer ind med spørgsmål eller har brug for vejledning. Du bliver bindeleddet mellem kunderne og virksomhedens interne sælgere i marken.

Opgaver:

 • Håndtering af alle indgående telefonopkald til virksomheden
 • Ordreoprettelse og ordrebehandling
 • Besvare henvendelser pr. mail
 • Fakturering
 • Forefaldende administrative opgaver

Stillingen er på 37 timer pr. uge og arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 8.00-16.00, fredag kl. 8.00-15.30.

Vi forventer:

Du er kontoruddannet og har erfaring med ovennævnte opgaver. Du har evt. tidligere haft en support funktion, hvor du har serviceret kunder, leverandører m.m. Du har erfaring med et eller flere ERP-systemer, gerne Navision, samt Office pakken. Du taler, læser og skriver dansk og har ingen problemer med at kommunikere på engelsk, hvis dette er nødvendigt.

Din person:

Du er serviceminded og trives med en hverdag, hvor telefonen er dit vigtigste redskab. Du arbejder struktureret og selvstændigt og har gode samarbejdsevner. Du kan lide at have kontakt til mange forskellige typer af mennesker, og du brænder for at yde den bedst mulige service til alle. Du motiveres af at løse dine opgaver til perfektion, og du vægter godt samarbejde med dine kolleger meget højt.

Vi tilbyder:

Et spændende vikariat, hvor du bliver en del af et engageret og målrettet team i en afdeling, der er præget af et uformelt miljø og en god fælles ånd.

Din ansøgning:

Kan du svare ja til ovenstående og har dette din interesse, så en ansøgning og dit cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk.: ”Kontorassistent til kundeservice”. Ved evt. spørgsmål kan du kontakte Marianne Rishede på 70152010 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00.

VKAREN.DK FredericiaFredericia2018-12-12T00:00:002019-01-15T00:00:00
329927396KontorassistentRobot Hos Maimburg Servicecenter søger vi en ny kollega til vort kontor i Taulov. Vi søger en person der har lyst og energi til at påtage sig forskellige opgaver i en travl hverdag. Arbejdsopgaverne bliver bl.a.: Fakturering i C5 Diverse ad hoc opgaver Arkivering o.l. Vi forventer, at du: Er frisk og udadvendt med godt humør Er fleksibel og arbejder selvstændigt Har gåpåmod og er lærenem Er god til at have mange bolde i luften Har flair for IT Kendskab og erfaring med C5 er en fordel. Vi tilbyder: Job i en virksomhed i god vækst og udvikling God kollegaer Løn efter kvalifikationer Den ugentlige arbejdstid er 25 timer. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Carina Thorngrim tlf.: 76 22 33 52.

Hos Maimburg Servicecenter søger vi en ny kollega til vort kontor i Taulov. Vi søger en person der har lyst og energi til at påtage sig forskellige opgaver i en travl hverdag.  

Arbejdsopgaverne bliver bl.a.:

 • Fakturering i C5
 • Diverse ad hoc opgaver
 • Arkivering o.l.

Vi forventer, at du:

 • Er frisk og udadvendt med godt humør
 • Er fleksibel og arbejder selvstændigt
 • Har gåpåmod og er lærenem
 • Er god til at have mange bolde i luften
 • Har flair for IT

Kendskab og erfaring med C5 er en fordel. 

Vi tilbyder:

 • Job i en virksomhed i god vækst og udvikling
 • God kollegaer
 • Løn efter kvalifikationer

Den ugentlige arbejdstid er 25 timer.

Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Carina Thorngrim tlf.: 76 22 33 52.

MAIMBURG SERVICECENTER A/SFredericia2018-12-13T00:00:002019-02-07T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

PLANLÆGNING, LOGISTIK OG OPTIMERING TIL VIRKSOMHED I FORRYGENDE VÆKST

FUGEGRUPPEN ApS

Vejle
Har du lyst til et spændende og meget varierende job med frihed og ansvar? Være et synligt bidrag til at sikre vores kunder og medarbejdere er tilfredse? Så har du muligheden for at få et centralt job hos en virksomhed i en god og sund vækst. En væk...
Indrykket:29. november 2018
Udløbsdato:28. december 2018

Barselsvikariat - Svensktalende kontorassistent

NATURAL BRANDE A/S

Vejle
Vi søger en svensktalende og serviceminded kontorassistent til vores ordreekspedition. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere: Ordremodtagelse Ordreekspedition Kunderådgivning Kundeservice Eksport- og transportkoordinering Salgsbackup Ad hoc-opgave...
Indrykket:9. november 2018
Udløbsdato:20. december 2018

Kontorhjælp søges til hurtig ansættelse

Retail Denmark Lager

Vejle
Vi søger en kontorhjælp til hurtig ansættelse hurtigst muligt og med virkning indtil medio januar. De primære opgaver i denne stilling er ordreindtastning, udskrivning af diverse dokumenter, samt telefonbetjening. Vi forventer, at vores nye kontoras...
Indrykket:1. november 2018
Udløbsdato:25. december 2018

Kontorassistent til kundeservice

VKAREN.DK Fredericia

Fredericia
VKAREN.DK søger for kunde i Trekantområdet en kontorassistent til kundeservice. Som udgangspunkt er der tale om et vikariat på ca. 2 måneder med opstart hurtigst muligt. Virksomheden har travlt, så der er mulighed for forlængelse af vikariatet. Jobb...
Indrykket:12. december 2018
Udløbsdato:15. januar 2019

Kontorassistent

MAIMBURG SERVICECENTER A/S

Fredericia
Hos Maimburg Servicecenter søger vi en ny kollega til vort kontor i Taulov. Vi søger en person der har lyst og energi til at påtage sig forskellige opgaver i en travl hverdag. Arbejdsopgaverne bliver bl.a.: Fakturering i C5 Diverse ad hoc opgaver Ar...
Indrykket:13. december 2018
Udløbsdato:7. februar 2019