Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorassistent søges til Karise

Du bliver en del af vores økonomiafdeling, som har en bred kontaktflade til hele koncernen. Sammen med dine kolleger er du garant for, at der ydes en høj service til ledere og medarbejdere i det daglige.


Serviceminded kontorassistent med flair for tal
Som kontorassistent varetager du alle kontormæssige og administrative opgaver i afdelingen. Du fungerer som support til organisationen og servicerer ledere og kollegaer. Som kontorassistent er du en del af en back-office funktion, som skal sikre høj service og kvalitet til den aftalte tid, såvel internt som eksternt.


Dine primære opgaver vil være:

 • Afstemning
 • Afregning af olie og korn til landbruget
 • Support til kollegaer inden for økonomi og administration
 • Diverse administrative opgaver
 • Effektiv systematiker med sans for detaljerne
  For at få succes i jobbet kræver det, at du arbejder systematisk med sans for detaljerne i opgaverne. Du er god til at holde overblikket og sætter en ære i at overholde deadlines samt at levere arbejdsopgaver af høj kvalitet uden at gå på kompromis med serviceniveauet. Det er vigtigt at du både evner at kommunikere og at skabe relationer med andre. Dette vil nemlig være vigtigt for dit arbejde, da du bliver en central funktion for både ledere og medarbejdere i virksomheden.

  Du har en relevant uddannelsesbaggrund inden for kontor og administration, hvor kundeservice/økonomi har været en naturlig del af din hverdag. Det er vigtigt, at du har en solid talforståelse samt har en god forståelse for IT og er rutineret bruger af MS Office, herunder Excel. Kendskab til D365 vil være en fordel. Derudover er det vigtigt at du kommunikerer problemfrit på dansk og engelsk.


  Arbejdsadresse
  Danish Agro, Køgevej 55, 4653 Karise. .


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.