Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KONTORASSISTENT TIL BOGHOLDERI - 25 TIMER PR. UGE

Autoværksted/brugtbilsforhandler med 9 ansatte søger en erfaren kontorassistent.

Du skal varetage de daglige opgaver med finans, debitor- og kreditorbogholderi, fakturering,

løn samt diverse forefaldende kontorarbejde.Såfremt du ikke har hørt fra os senest 31/5-19 er stillingen besat til anden side.

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning"

Se mere på vores ansøgersite: https://autogaarden-vamdrup.brandero.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330013556Phoenix-af78aa7012019-04-30T10:28:29.270KONTORASSISTENT TIL BOGHOLDERI - 25 TIMER PR. UGE
Autoværksted/brugtbilsforhandler med 9 ansatte søger en erfaren kontorassistent.

Du skal varetage de daglige opgaver med finans, debitor- og kreditorbogholderi, fakturering,

løn samt diverse forefaldende kontorarbejde.Såfremt du ikke har hørt fra os senest 31/5-19 er stillingen besat til anden side.

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning"

Se mere på vores ansøgersite: https://autogaarden-vamdrup.brandero.com

2019-06-03T00:54:40.747 Autoværksted brugtbilsforhandler med 9 ansatte søger en erfaren kontorassistent. Du skal varetage de daglige opgaver med finans, debitor- og kreditorbogholderi, fakturering, løn samt diverse forefaldende kontorarbejde. Såfremt du ikke har hørt fra os senest 31 5-19 er stillingen besat til anden side. Send din ansøgning via knappen Send ansøgning Se mere på vores ansøgersite: https: autogaarden-vamdrup.brandero.comautogaarden-vamdrup.brandero.com10Phoenixaf78aa70101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-02T00:00:000000https://autogaarden-vamdrup.brandero.com/job/kontorassistent-til-bogholderi-25-timer-pr-uge-2493007329#mail0EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandKolding3516262AUTOGÅRDEN VAMDRUP ApS11Industrivej 86580VamdrupDKDanmarkORS/af78aa70_logo.pngORS/Small/af78aa70_logo.png0
bogholderi@autogaarden-vamdrup.dkDKDanmarkDanmark
7Deltid46Permanent750568MwCareerSiteMinimum40a5e2a9-3f9a-4a01-ad9a-3195ed4c8e9e00129-04-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=af78aa70https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=af78aa70https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=af78aa70&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=af78aa70&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Kontor/Kontor_og_administration/11.jpgKONTORASSISTENT TIL BOGHOLDERI - 25 TIMER PR. UGE12008011Dansk3Læse/ tale419014Kontorassistent5Kontor og administration361627780Jesper Jørgensenbogholderi@autogaarden-vamdrup.dkDanmarkDanmark330092375Indskriver søges til værksted i FredericiaRobot Vi har forrygende travlt og søger derfor en serviceminded indskriver. Det er en fordel hvis du er uddannet reservedelsekspedient eller mekaniker, dog ikke et krav, du kan også have anden relevant erfaring. Du brænder for at yde en høj service til vores kunder. Du trives i en travl hverdag, med afvekslende opgaver, er serviceminded, har et godt humør og en venlig omgangstone. Du har gode kommunikationsevner, så du kan kommunikere med både kunder og kollegaer. Du er en holdspiller og du ved, at kunden altid kommer først. Jobbeskrivelse Du skal primært beskæftige dig med: booking modtagelse af kunder ved indskrivningen kunderådgivning tilbudsgivning fakturering telefonbetjening diverse administrative opgaver Tiltrædelse hurtigst muligt Du får mere end du forventer Vi tilbyder: gode arbejdsforhold, i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone fordelagtige medarbejderordninger løn efter kvalifikationer efteruddannelse sundhedssikring overenskomst pensionsordning Ansøgning Søg stillingen via dette link Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Afdelingschef Mads Bryde ( 45) 3080 6446 Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien. Læs mere om afdelingen her

Vi har forrygende travlt og søger derfor en serviceminded indskriver.

Det er en fordel hvis du er uddannet reservedelsekspedient eller mekaniker, dog ikke et krav, du kan også have anden relevant erfaring.

Du brænder for at yde en høj service til vores kunder.

Du trives i en travl hverdag, med afvekslende opgaver, er serviceminded, har et godt humør og en venlig omgangstone.

Du har gode kommunikationsevner, så du kan kommunikere med både kunder og kollegaer.

Du er en holdspiller og du ved, at kunden altid kommer først.

 

Jobbeskrivelse

Du skal primært beskæftige dig med:

 • booking
 • modtagelse af kunder ved indskrivningen
 • kunderådgivning
 • tilbudsgivning
 • fakturering
 • telefonbetjening
 • diverse administrative opgaver

Tiltrædelse hurtigst muligt

 

Du får mere end du forventer

Vi tilbyder:

 • gode arbejdsforhold, i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone
 • fordelagtige medarbejderordninger
 • løn efter kvalifikationer
 • efteruddannelse
 • sundhedssikring
 • overenskomst
 • pensionsordning

Ansøgning

Søg stillingen via dette link

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

 

 

Afdelingschef Mads Bryde

(+45) 3080 6446

 

 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien.

 

Læs mere om afdelingen her

Skorstensgaard Fredericia A/SFredericia2019-09-19T00:00:002019-11-12T00:00:00
330091744Customer sales reprensetative til Hertz/Via Biler - Billund AirportRobot Customer sales representative Hertz Via Biler Billund Airport Vi søger en selvstændig og ansvarsfuld kollega, der har mod på masser af udfordringer i en pulserende hverdag i Billund Airport. Du vil få muligheden for at servicere en bred kundeskare med et endnu bredere smil. Brænder du for god kunderådgivning, og brænder du for at aflæse og imødekomme dine kunders behov, så er denne stilling med sikkerhed noget for dig! Din primære opgave er at varetage kunderådgivning, servicering samt logistik og administration af vores mange kunder og levere en professionel rådgivning i forhold til udlejning af biler. Hvad kan du tilbyde? Vi tilbyder en stilling i et levende og spændende miljø hvor kundefokus, service og fleksibilitet er nøgleord. Vi leder derfor efter en kollega med følgende kvaliteter: Flydende tale på både dansk og engelsk Et godt kendskab til biler er en fordel, men ikke et krav Brænder for den gode kundeoplevelse Selvstændighed og evnen til at varetage flere opgaver ad en gang Kørekort kategori B Dine opgaver vil spænde over kunderådgivning, servicering, samt logistik og administration. Vores omdrejningspunkt er udlejning af biler, og du vil derfor også få et rigtig godt indblik i bilbranchen. Der vil forekomme varierende arbejdstider inden for kontorets åbningstider, som er fra mandag til søndag fra kl. 7:30 til kl. 23:30. Hvad kan Via Biler tilbyde? Via Biler er glade for og stolte af at være en del af Hertz Biludlejning, som er verdens største biludlejningsselskab med over 8.500 udlejningskontorer fordelt i 150 lande. Hos Via Biler tror vi på langvarige forhold - hvad enten der er tale om langvarige forhold til vores kunder, leverandører eller medarbejdere. Vi tror ikke på kortsigtede løsninger. Via Biler er en af Danmarks hurtigst voksende bilkoncerner med 12 bilhuse i Østjylland og København. Hos os vil du få muligheden for at arbejde i et af branchens førende bilhuse, hvor tilfredsheden af vores kunder og medarbejdere vægtes utroligt højt. Hos Via Biler handler det nemlig ikke kun om biler - det handler i høj grad også om mennesker. Vores mission er at skabe langvarige forhold til vores kunder, leverandører og medarbejdere. Og det gør vi gennem vores værdier: Målrettet, umage, glæde og hjælpsomhed. For os handler det om, at Via Biler skal være et godt, rart og udfordrende sted at arbejde - hver eneste dag! Sådan søger du: Hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores hold, skal du sende din ansøgning samt dit CV på e-mail: lars.christiansen@hertzdk.dk Ansøgningsfrist:24 September 2019 Ansættelsesdato:Hurtigst muligt derefter Hvis du har spørgsmål til stillingen, så send en mail til station manager Lars Christiansen på lars.christiansen@hertzdk.dk Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Customer sales representative Hertz/Via Biler | Billund Airport

Vi søger en selvstændig og ansvarsfuld kollega, der har mod på masser af udfordringer i en pulserende hverdag i Billund Airport.

Du vil få muligheden for at servicere en bred kundeskare med et endnu bredere smil. Brænder du for god kunderådgivning, og brænder du for at aflæse og imødekomme dine kunders behov, så er denne stilling med sikkerhed noget for dig!

Din primære opgave er at varetage kunderådgivning, servicering samt logistik og administration af vores mange kunder og levere en professionel rådgivning i forhold til udlejning af biler.

Hvad kan du tilbyde?

Vi tilbyder en stilling i et levende og spændende miljø hvor kundefokus, service og fleksibilitet er nøgleord. Vi leder derfor efter en kollega med følgende kvaliteter:

 • Flydende tale på både dansk og engelsk 
 • Et godt kendskab til biler er en fordel, men ikke et krav
 • Brænder for den gode kundeoplevelse 
 • Selvstændighed og evnen til at varetage flere opgaver ad en gang
 • Kørekort kategori B

Dine opgaver vil spænde over kunderådgivning, servicering, samt logistik og administration. Vores omdrejningspunkt er udlejning af biler, og du vil derfor også få et rigtig godt indblik i bilbranchen. Der vil forekomme varierende arbejdstider inden for kontorets åbningstider, som er fra mandag til søndag fra kl. 7:30 til kl. 23:30. 

Hvad kan Via Biler tilbyde?

Via Biler er glade for og stolte af at være en del af Hertz Biludlejning, som er verdens største biludlejningsselskab med over 8.500 udlejningskontorer fordelt i 150 lande. Hos Via Biler tror vi på langvarige forhold - hvad enten der er tale om langvarige forhold til vores kunder, leverandører eller medarbejdere. Vi tror ikke på kortsigtede løsninger. Via Biler er en af Danmarks hurtigst voksende bilkoncerner med 12 bilhuse i Østjylland og København.

 

Hos os vil du få muligheden for at arbejde i et af branchens førende bilhuse, hvor tilfredsheden af vores kunder og medarbejdere vægtes utroligt højt. Hos Via Biler handler det nemlig ikke kun om biler - det handler i høj grad også om mennesker. Vores mission er at skabe langvarige forhold til vores kunder, leverandører og medarbejdere. Og det gør vi gennem vores værdier: Målrettet, umage, glæde og hjælpsomhed. For os handler det om, at Via Biler skal være et godt, rart og udfordrende sted at arbejde - hver eneste dag!Sådan søger du:
Hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores hold, skal du sende din ansøgning samt dit CV på e-mail: lars.christiansen@hertzdk.dk

Ansøgningsfrist:
24 September 2019

Ansættelsesdato:
Hurtigst muligt derefter

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så send en mail til station manager Lars Christiansen på lars.christiansen@hertzdk.dk

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

VIA BILER UDLEJNING A/SBillund2019-09-18T00:00:002019-09-24T00:00:00
330087139SUN-AIR Technic søger en kontorassistent til teknisk afdeling i BillundRobot Brænder du for at arbejde i en luftfartsvirksomhed, der leverer First Class på alle ruteflyvninger og VIP flyvninger? Vil du være med til at sikre, den høje kvalitet fortsætter? Og motiveres du af en travl hverdag med mange forskellige opgaver? Så er det dig, vi mangler. Vi søger en ny medarbejder til vores tekniske afdeling, Part M, der primært varetager planlægning og opfølgning på vedligeholdelsesarbejdet af vores fly. Du bliver derfor en vigtig bidragsyder til, at vores fly altid er i en god stand, så driften fungerer, og trafikken dermed afvikles sikkert og til tiden. Du får derfor et ansvarsfuldt job bestående af følgende arbejdsopgaver: Oprettelse, gennemgang og arkivering af interne fly workorders Assistere med planlægning og koordinering af flystatus og flyvedligeholdelse Gennemgang og opdatering af flytekniske dokumenter Opdatering af medarbejderfiler, bl.a. kursusbeviser Udarbejdelse af rapporter til Trafikstyrelsen Opgørelse af operationsdage på fly Diverse ad hoc opgaver Vi forventer ikke, du har branchekendskab eller har siddet med tilsvarende opgaver tidligere, men det kan måske blive en fordel. Til gengæld forventer vi, du er ansvarsbevidst og meget omhyggelig med dine opgaver, selvom du har flere opgaver i gang samtidig. Det er vigtigt, at du forstår samspillet og værdien af at kunne arbejde både selvstændigt og i et team, hvorfor du skal besidde en høj fleksibilitet. Du skal beherske dansk og engelsk i skrift og tale samt have et godt kendskab til Microsoft Office-pakken. Vi tilbyder en spændende og udfordrende fuldtidsstilling i en dynamisk familieejet virksomhed. Du bliver en del af en professionel organisation præget af højt tempo, hvorfor stillingen rummer interessante udfordringer. Du tilbydes et selvstændigt job med muligheder for personlig og faglig sparring og videreudvikling. Arbejdsmiljøet er uformelt med gode kolleger i et mindre team. Hos SUN-AIR Technic får du en arbejdsplads med gode arbejdsvilkår og fine kontorfaciliteter samt kantineordning og et godt kulturudvalg, der arrangerer spændende personaleevents. Du tilbydes desuden: Pension, sundhedsforsikring og arbejdsuniform, som en del af pakken, der venter på dig Løn efter kvalifikationer Vi glæder os til at modtage din ansøgning og til at kunne byde dig velkommen om bord hos SUN-AIR Technic. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til stillingen. For mere info om SUN-AIR Technic besøg vores hjemmeside sunairtechnic.com.

Brænder du for at arbejde i en luftfartsvirksomhed, der leverer First Class på alle ruteflyvninger og VIP flyvninger? Vil du være med til at sikre, den høje kvalitet fortsætter? Og motiveres du af en travl hverdag med mange forskellige opgaver? Så er det dig, vi mangler.

Vi søger en ny medarbejder til vores tekniske afdeling, Part M, der primært varetager planlægning og opfølgning på vedligeholdelsesarbejdet af vores fly. Du bliver derfor en vigtig bidragsyder til, at vores fly altid er i en god stand, så driften fungerer, og trafikken dermed afvikles sikkert og til tiden.

Du får derfor et ansvarsfuldt job bestående af følgende arbejdsopgaver:

 • Oprettelse, gennemgang og arkivering af interne fly workorders
 • Assistere med planlægning og koordinering af flystatus og flyvedligeholdelse
 • Gennemgang og opdatering af flytekniske dokumenter
 • Opdatering af medarbejderfiler, bl.a. kursusbeviser
 • Udarbejdelse af rapporter til Trafikstyrelsen
 • Opgørelse af operationsdage på fly
 • Diverse ad hoc opgaver

Vi forventer

ikke, du har branchekendskab eller har siddet med tilsvarende opgaver tidligere, men det kan måske blive en fordel. Til gengæld forventer vi, du er ansvarsbevidst og meget omhyggelig med dine opgaver, selvom du har flere opgaver i gang samtidig. Det er vigtigt, at du forstår samspillet og værdien af at kunne arbejde både selvstændigt og i et team, hvorfor du skal besidde en høj fleksibilitet. Du skal beherske dansk og engelsk i skrift og tale samt have et godt kendskab til Microsoft Office-pakken.

Vi tilbyder

en spændende og udfordrende fuldtidsstilling i en dynamisk familieejet virksomhed. Du bliver en del af en professionel organisation præget af højt tempo, hvorfor stillingen rummer interessante udfordringer.  

Du tilbydes et selvstændigt job med muligheder for personlig og faglig sparring og videreudvikling. Arbejdsmiljøet er uformelt med gode kolleger i et mindre team. 

Hos SUN-AIR Technic får du en arbejdsplads med gode arbejdsvilkår og fine kontorfaciliteter samt kantineordning og et godt kulturudvalg, der arrangerer spændende personaleevents.

Du tilbydes desuden:

 • Pension, sundhedsforsikring og arbejdsuniform, som en del af pakken, der venter på dig
 • Løn efter kvalifikationer

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og til at kunne byde dig velkommen om bord hos SUN-AIR Technic. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til stillingen. 

For mere info om SUN-AIR Technic besøg vores hjemmeside sunairtechnic.com. 

SUN-AIR OF SCANDINAVIA A/S FLYVÆRKSTEDBillund2019-09-10T00:00:002019-09-29T00:00:00
330074740Kommunikationsmedarbejder til Skanderborg Sogn - Aarhus Stift. - OBS OBS nyt opslag!Robot NYT OPSLAG grundet fejl i kontaktmail. BEM RK forlænget ansøgningsfrist og ændret kontaktmailadresse. I Skanderborg Sogn søger vi en kommunikations- administrativ medarbejder til en nyoprettet stilling. Stillingen er på 25 timer ugentlig i gennemsnit. Skanderborg Sogn er et stort sogn med et højt aktivitetsniveau det gælder både de kirkelige handlinger og de mange forskellige aktiviteter, som sognet tilbyder. Sognet er netop nu i gang med planlægningen af opførelsen af en helt ny kirke. Kirken er borgernes kirke, den er åben, relevant og til for alle. Derfor har Menighedsrådet vedtaget en strategi for sognets kommunikation som nu omsættes til virkelighed, og det skal du kunne hjælpe med. Du skal løbende være med til at sikre, at initiativer, indsatser og resultater bliver kommunikeret, ligesom vi forventer, at du understøtter menighedsrådet og alle medarbejderne i at nå kirkens mange målgrupper på de rigtige platforme Generelt vil arbejdsopgaverne være mangeartede, og vi leder derfor efter en kollega med evne til hurtigt at spotte den gode historie i dagligdagens hændelser. Vi forventer, at du: har en relevant baggrund eller erfaring med kommunikation kan kommunikere til vidt forskellige målgrupper både internt og eksternt mestrer kommunikation på flere forskellige elektroniske platforme og i trykte medier kan se den gode historie og formår at vinkle den, så den bliver interessant er opsøgende og god til at skabe netværk trives på en arbejdsplads, hvor der er flere forskellige faggrupper ansat og ud over det et stort antal engagerede frivillige. har kendskab til og interesse for folkekirkens liv fungerer som sparringspartner ift. kommunikation og PR for Menighedsrådet, præster, menighedsrådets forskellige udvalg og administrationen. udfører sekretæropgaver for menighedsråd, præster og udvalg klargør regnskabsmaterialer til regnskabskontoret betjener borgerne på kirkekontoret udfører andet administrativt arbejde på kirkekontoret Som person er du: imødekommende, opsøgende og gerne med sans for humor virkelysten, nysgerrig og fleksibel initiativrig og nytænkende grundig og ordentlig robust og forstår at udfordre - og måske stille de trælse spørgsmål i stand til at arbejde selvstændigt men også at samarbejde med andre Vi kan tilbyde: et udfordrende job med mulighed for at være med til at føre menighedsrådets helt nye kommunikationsstrategi ud i livet en arbejdsplads med mange forskellige faggrupper og opgaver en spændende og alsidig hverdag med en uformel omgangstone enestående mulighed for at være med til at fortælle historien om opførelsen af en helt ny kirke i Skanderborg! Løn og ansættelse: Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO 10 og organisationsaftalen mellem Kirkeministeriet og CO10 og for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis, kordegn, sognemedhjælper kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kordegne. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk. Ansættelse sker ved Skanderborg Sogns Menighedsråd. Nuværende tjenestemandsansatte kordegne har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen. Det er en betingelse, at den obligatoriske 5 ugers uddannelse for kordegne gennemføres inden for 2 år efter ansættelsens start. Stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Årslønnen aftales indenfor intervallet 270.169,96 kr. 334.158,01 kr. årligt (nutidskroner v. fuld tid). Menighedsrådets forslag til årligt lønniveau er 225.163 kr. ved 25 t uge. Hertil kommer pensionsbidrag på 18 . (Det foreslåede lønniveau er oplyst i nutidskr.) OK tillæg på 813,68 kr. Løn og OK tillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk. Aftale om indplacering indgås mellem menighedsrådet og Danmarks Kordegneforening. Der ydes befordringsgodtgørelse mellem tjenestesteder efter statens takster. Der er en prøvetid på 3 måneder. Tiltrædelse: 1. december 2019 - gerne før. Ansøgningsfrist: Ansøgninger fremsendes via mail til 9166fortrolig@sogn.dk og skal være menighedsrådet i hænde senest søndag den 22. september 2019 kl. 24.00 Ansættelsessamtaler afholdes onsdag den 2. oktober og torsdag den 3. oktober. Vil du vide mere: Se funktionsbeskrivelse og kommunikationsstrategi på sognets hjemmeside på www.kirker-skanderborg.dk. Du er velkommen til at kontakte administrationsleder Gitte Fensman, mobil: 6171 4015 eller kontaktperson Rasmus Kolding, mobil: 4024 7920

NYT OPSLAG grundet fejl i kontaktmail. BEMÆRK forlænget ansøgningsfrist og ændret kontaktmailadresse.

I Skanderborg Sogn søger vi en kommunikations-/administrativ medarbejder til en nyoprettet stilling. Stillingen er på 25 timer ugentlig i gennemsnit.

Skanderborg Sogn er et stort sogn med et højt aktivitetsniveau – det gælder både de kirkelige handlinger og de mange forskellige aktiviteter, som sognet tilbyder. Sognet er netop nu i gang med planlægningen af opførelsen af en helt ny kirke.

Kirken er borgernes kirke, den er åben, relevant og til for alle. Derfor har Menighedsrådet vedtaget en strategi for sognets kommunikation som nu omsættes til virkelighed, og det skal du kunne hjælpe med. Du skal løbende være med til at sikre, at initiativer, indsatser og resultater bliver kommunikeret, ligesom vi forventer, at du understøtter menighedsrådet og alle medarbejderne i at nå kirkens mange målgrupper på de rigtige platforme

Generelt vil arbejdsopgaverne være mangeartede, og vi leder derfor efter en kollega med evne til hurtigt at spotte den gode historie i dagligdagens hændelser.

Vi forventer, at du:

 • har en relevant baggrund eller erfaring med kommunikation
 • kan kommunikere til vidt forskellige målgrupper både internt og eksternt
 • mestrer kommunikation på flere forskellige elektroniske platforme og i trykte medier
 • kan se den gode historie og formår at vinkle den, så den bliver interessant
 • er opsøgende og god til at skabe netværk
 • trives på en arbejdsplads, hvor der er flere forskellige faggrupper ansat og ud over det et stort antal engagerede frivillige.
 • har kendskab til og interesse for folkekirkens liv
 • fungerer som sparringspartner ift. kommunikation og PR for Menighedsrådet, præster, menighedsrådets forskellige udvalg og administrationen.
 • udfører sekretæropgaver for menighedsråd, præster og udvalg
 • klargør regnskabsmaterialer til regnskabskontoret
 • betjener borgerne på kirkekontoret
 • udfører andet administrativt arbejde på kirkekontoret
 •  

Som person er du:

 • imødekommende, opsøgende og gerne med sans for humor
 • virkelysten, nysgerrig og fleksibel
 • initiativrig og nytænkende
 • grundig og ordentlig
 • robust og forstår at udfordre - og måske stille de ”trælse” spørgsmål
 • i stand til at arbejde selvstændigt men også at samarbejde med andre

Vi kan tilbyde:

 • et udfordrende job med mulighed for at være med til at føre menighedsrådets helt nye kommunikationsstrategi ud i livet
 • en arbejdsplads med mange forskellige faggrupper og opgaver
 • en spændende og alsidig hverdag med en uformel omgangstone
 • enestående mulighed for at være med til at fortælle historien om opførelsen af en helt ny kirke i Skanderborg!

Løn og ansættelse:

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO 10 og organisationsaftalen mellem Kirkeministeriet og CO10 og for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis, kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kordegne. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Ansættelse sker ved Skanderborg Sogns Menighedsråd.

Nuværende tjenestemandsansatte kordegne har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Det er en betingelse, at den obligatoriske 5 ugers uddannelse for kordegne gennemføres inden for 2 år efter ansættelsens start.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Årslønnen aftales indenfor intervallet 270.169,96 kr. – 334.158,01 kr. årligt (nutidskroner v. fuld tid). Menighedsrådets forslag til årligt lønniveau er 225.163 kr. ved 25 t/uge. Hertil kommer pensionsbidrag på 18%. (Det foreslåede lønniveau er oplyst i nutidskr.)

OK tillæg på 813,68 kr. Løn og OK tillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk. 

Aftale om indplacering indgås mellem menighedsrådet og Danmarks Kordegneforening. 

Der ydes befordringsgodtgørelse mellem tjenestesteder efter statens takster.

Der er en prøvetid på 3 måneder.

Tiltrædelse: 1. december 2019 - gerne før.

Ansøgningsfrist: Ansøgninger fremsendes via mail til 9166fortrolig@sogn.dk og skal være menighedsrådet i hænde senest søndag den 22. september 2019 kl. 24.00

Ansættelsessamtaler afholdes onsdag den 2. oktober og torsdag den 3. oktober.

Vil du vide mere:

Se funktionsbeskrivelse og kommunikationsstrategi på sognets hjemmeside på www.kirker-skanderborg.dk.

Du er velkommen til at kontakte administrationsleder Gitte Fensman, mobil: 6171 4015 eller kontaktperson Rasmus Kolding, mobil: 4024 7920

 

SKANDERBORG SOGNSkanderborg2019-08-22T00:00:002019-09-22T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Indskriver søges til værksted i Fredericia

Skorstensgaard Fredericia A/S

Fredericia
Vi har forrygende travlt og søger derfor en serviceminded indskriver. Det er en fordel hvis du er uddannet reservedelsekspedient eller mekaniker, dog ikke et krav, du kan også have anden relevant erfaring. Du brænder for at yde en høj service til vo...
Indrykket:19. september 2019
Udløbsdato:12. november 2019

Customer sales reprensetative til Hertz/Via Biler - Billund Airport

VIA BILER UDLEJNING A/S

Billund
Customer sales representative Hertz Via Biler Billund Airport Vi søger en selvstændig og ansvarsfuld kollega, der har mod på masser af udfordringer i en pulserende hverdag i Billund Airport. Du vil få muligheden for at servicere en bred kundeskare m...
Indrykket:18. september 2019
Udløbsdato:24. september 2019

SUN-AIR Technic søger en kontorassistent til teknisk afdeling i Billund

SUN-AIR OF SCANDINAVIA A/S FLYVÆRKSTED

Billund
Brænder du for at arbejde i en luftfartsvirksomhed, der leverer First Class på alle ruteflyvninger og VIP flyvninger? Vil du være med til at sikre, den høje kvalitet fortsætter? Og motiveres du af en travl hverdag med mange forskellige opgaver? Så e...
Indrykket:10. september 2019
Udløbsdato:29. september 2019

Kommunikationsmedarbejder til Skanderborg Sogn - Aarhus Stift. - OBS OBS nyt opslag!

SKANDERBORG SOGN

Skanderborg
NYT OPSLAG grundet fejl i kontaktmail. BEM RK forlænget ansøgningsfrist og ændret kontaktmailadresse. I Skanderborg Sogn søger vi en kommunikations- administrativ medarbejder til en nyoprettet stilling. Stillingen er på 25 timer ugentlig i gennemsni...
Indrykket:22. august 2019
Udløbsdato:22. september 2019