Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KONTORASSISTENT TIL KEMP & LAURITZEN

Har du interesse og erfaring med fakturering og timeopgørelse? Trives du i en afvekslende og humoristisk hverdag, hvor du bidrager til en sikker drift på løn- og faktureringsområdet og samtidig løfter en udadvendt funktion? Så har vi den helt rette stilling til dig hos Kemp & Lauritzen – Danmarks førende teknikvirksomhed. Vi søger en kontorassistent til at assistere Back-Office i Tilst.

Du kommer til at blive en del af den spændende transformation og sammenlægning af 2 store virksomheder. (Kemp & Lauritzen har opkøbt Lindpro). Denne proces er allerede godt i gang og som en del af denne proces, ønsker Kemp & Lauritzen at modernisere og optimere administrationen samt sætte fokus på digitalisering.

Du vil komme til at arbejde i Kemp & Lauritzens Teknikhus i Tilst ved Aarhus, i en afdeling bestående af 14 medarbejdere, hvor der aktuelt er et fakturerings-/lønteam og et planlægnings-/ koordineringsteam. Disse teams arbejder i hver deres system, men samarbejder på tværs og har indblik i hinandens opgaver. Teamet, som du vil indgå i, består foruden dig af 6 kompetente medarbejdere. Du vil få reference til Afdelingschefen for Back-Office. Teamet har fokus på korrekt eksekvering af løn og fakturering, positiv stemning samt at hjælpe hinanden, så opgaverne løses så smidigt som muligt. Stillingen er ledig fra d.d.

Jobbet
I rollen som kontorassistent hos Kemp & Lauritzen sikrer du, at vi får betaling for udført arbejde for vores kunder og at medarbejdere får udbetalt korrekt løn efter de overenskomster og love, der er gældende for El-, VVS-, samt Industriens Overenskomst.

Nogle af dine vigtigste og helt konkrete opgaver er:

  • Registrering af timer fra teknikere og afstemning af løngrundlag
  • Løbende fakturering med fokus på likviditet, i samarbejde med teamet og serviceledere
  • Optimering af faktureringsprocessor (Ordre-Til-Betalings flow)
  • Bistå med opdatering, vedligehold og strømlining af kundeaftaler, herunder sørge for at time- og materialepriser systemunderstøttes

Hvad tilbyder vi

Du bliver en del af en dynamisk og humoristisk team. I teamet vil du opleve et uformelt og afslappet arbejdsklima med engagerede kolleger. Du vil få en dagligdag præget af afveksling, udfordringer, kompetente kollegaer samt ansvar og personlig udvikling.

Hvad søger vi

Vi søger en medarbejder med erfaring indenfor fakturering til kunder og afvikling af 14 dags-lønafregning i større virksomhed. Det er en fordel hvis du tidligere har arbejdet med Navision. Du har erfaring med for Excel, har en generel god IT- forståelse og er god til at sætte dig ind i nye systemer og processer.

Som person er du er diplomatisk, teamplayer, detailorienteret og tillidsvækkende og du forstår, hvor vigtig god service er. Du er god til både at lytte og dele ud af dine erfaringer.

Med til stillingen hører også gode løn- og ansættelsesvilkår, samt forskellige medarbejderfordele, som f.eks. en aktiv personaleforening, sociale arrangementer, personalerabat hos vores leverandører, firmabetalt pensionsordning, kantineordning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.