Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorassistent til tidsbegrænset stilling

NOVASOL–dansommer søger en serviceminded Kontorassistent til en tidsbegrænset stilling på Fanø

Vil du være en del af en international virksomhed i vækst?


Til NOVASOLs Servicekontor på Fanø søger vi en serviceminded kollega til at indgå i den daglige drift på kontoret. Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 01/05-2018 – 31/10-2018.

NOVASOL A/S
NOVASOL er en international koncern som har ferieboliger til udlejning i hele Europa. For at vi kan yde den bedst mulige service til både ferieboligejere og ferieboliggæster har vi lokale servicekontorer i en række europæiske lande.

Stillingen
Som Kontorassistent indgår du i vores team på 4 fastansatte kolleger, som servicerer mere end 200 huse med ca. 10.000 bookinger om året. Du kommer til at arbejde med servicering af gæster fra store dele af verden, men primært fra Tyskland og Skandinavien i forbindelse med udlejning af sommerhuse.

Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 

  • Forbrugsafregninger
  • Håndtering af kontorets mailbox
  • Besvare indgående telefonopkald
  • Personlig betjening af kunder på kontoret
  • Nøgleudlevering

Derudover vil der forekomme almindeligt forefaldende kontoropgaver. Du får en bred kontaktflade til både interne kolleger, gæster, husejere og diverse samarbejdspartnere.

Kvalifikationer
Vi har brug for en serviceminded, stabil og struktureret kollega, der har lyst til at arbejde i en travl og uformel virksomhed med et højt personligt serviceniveau. Som person er du en udpræget teamplayer med en positiv og proaktiv tilgang til dine arbejdsopgaver og ansvarsområder. Det er vigtigt at du kommunikerer ubesværet med mange forskellige typer af mennesker.

Det er en stor fordel hvis du har erfaring fra turisme- eller servicebranchen, og derudover er det vigtigt at du:

  • Taler og skriver godt dansk og tysk
  • Er kvalitetsbevidst
  • Er fleksibel og åben for nye udfordringer
  • Kan arbejde i weekender og på helligdage

Vi forventer at du er administrativt stærk og har god erfaring med IT.

Vi tilbyder
Hos NOVASOL bliver du en del af en spændende og dynamisk hverdag og en afdeling med dygtige og engagerede kollegaer som hjælper hinanden. Du tilbydes en alsidig og udfordrende stilling i en førende virksomhed i rivende udvikling samt et stærkt fagligt og socialt miljø. Der tilbydes gode og frie arbejdsforhold baseret på frihed under ansvar.

Derudover tilbyder vi pensionsordning, sundhedsforsikring samt en række andre personalegoder. Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Arbejdstid og sted
Dit primære arbejdssted bliver på vores Servicekontor som ligger på adressen: Vestertoft 2A, 6720  Fanø. Der er tale om et 30 timers stilling. Du skal være indstillet på at arbejde mindst hver anden lørdag samt et antal søndage efter nærmere aftale (Højsæsonen er baseret på 3 - 4 måneder fra juli til oktober ).

Ansøgning
Hvis du har lyst til at blive en del af NOVASOL/dansommer, bedes du sende din ansøgning og CV ti fanoe@novasol.dk, mrk. ”kontorassistent” snarest muligt. Vi behandler ansøgninger og indkalder til samtaler løbende. Forventet ansættelse pr. 1/5-2018.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karin Haubjerg Larsen
på telefon: 39 14 3034. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

 

 

NOVASOL A/S, dansommer A/S, Friendly Rentals, Ardennes-Etape og Wimdu udgør NOVASOL Gruppen med hovedkvarter i Virum, Danmark. NOVASOL Gruppen har datterselskaber i 18 europæiske lande og mere end 60 kontorer i Europa. NOVASOL Gruppen beskæftiger mere end 1.800 permanente og midlertidige medarbejdere. Med mere end 47.000 feriehuse i 29 europæiske lande er NOVASOL Gruppen den største europæiske udbyder af feriehusudlejning. I 2016 formidlede NOVASOL Gruppen feriehusudlejning til mere end 2 millioner gæster. NOVASOL Gruppen er en del af Wyndham Worldwide (NYSE: WYN).  

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her