Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorblæksprutte søges!

Medarbejder søges til hurtigt voksende firma

 
Medarbejder til ordremodtagelse og indkøb mm  

Er du en kvik person som kan lide at agere ”blæksprutte”? – tage imod ordrer, registrere dem på E-conomic, sørge for vareleverancer, stå for indkøb samt fungere som back-up for salgsteamet og til vis grad også lave salgsfremmende telefonsamtaler mm

”Vi har en meget succesfuld svensk virksomhed i ryggen, og du får en bred og spændende rolle med mulighed for mere salgsansvar på sigt,” fortæller salgsdirektør Niels Webb.

Tag medansvar for indkøb- og salgsprocessen
BGFIX sælger et komplet udvalg af produkter inden for byggepladshegn, indkørselslåger, kantafmærkningsskilte, vejskilte og tilsvarende. Efter 19 år på bagen i Sverige og med konstant kontinuerlig stigende omsætning er det nu tid til at tage det næste skridt. Vi er derfor i fuld gang med at udbygge vores danske afdeling på Meterbuen 6 i Skovlunde. I løbet af en typisk dag står du for at sikre at:

  • Alle indkøb bliver bogført korrekt på E-conomic med lager
  • Tage imod indkommende kundeopkald og ordrer
  • Booke ind- og udgående fragt og transport
  • Ringe til nye og eksisterende kunder
  • Hjælpe salgsteamet

 

”Du er i høj grad med til at sikre vores fremtidige administration bliver varetaget på en optimal måde som giver firmaet et stabilt underlag at bygge på. Og på sigt er der gode muligheder for at få endnu mere ansvar,” fortæller Niels. 

 

Pæne kontorforhold i et lille team med sunde værdier
Du får 3 kolleger, der har et stærkt værdigrundlag i form af tillid, hjælpsomhed og respekt for hinanden. Vi vinder ved at være respektable og venlige overfor kunderne, samtidig med at vi har fokus på høj faglighed og ekstraordinær kundeservice. Vi tilbyder desuden også en god løn.

Det er måske lige dig, vi leder efter?

  • Der er mange forskellige indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du har erfaring fra en tilsvarende stilling, og har arbejdet med lagermodulet på Economic eller spillet en lignende administrationsrolle, men vi hører bestemt også gerne fra dig, hvis du har en anden baggrund og lyst til at prøve kræfter med administration og salg.
  • Vi forventer ikke, at du er uddannet bogholder eller lignende men at du er hurtig til at arbejde med systemer som Economic.
  • Du behersker IT på almindeligt brugerniveau, og at du kan bevare overblikket når det går stærkt samt holde styr på processer.

 

”Jeg er ret sikker på, at en ny medarbejder vil synes om det her hos os. Vi gør meget ud af, at det skal være et rart sted at være. Fra din side forventer vi, at du er mødestabil og har lyst til at gøre et solidt stykke arbejde,” slutter Niels.

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Niels Webb på tlf 53700859 eller email til ncw@bgfix.dk .

Du kan også se lidt mere om os på hjemmesiden www.bgfix.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig ??


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.