Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef i Procesudvikling og Product Management Inddrivelse

Kan du få forretning og IT til at gå hånd i hånd? Og vil du være med til at udvikle processer i agile it-udviklingsmiljøer, der skal understøtte porteføljen af nye it-systemer til Danmarks Skatteforvaltning? Så er du måske den nye kontorchef i Procesudvikling og Product Management Inddrivelse i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Som kontorchef i Procesudvikling og Product Management Inddrivelse står du i spidsen for at udvikle effektive og lovlige forretningsprocesser, der kan understøtte drift og udvikling af det nye inddrivelsessystem PSRM samt andre centrale systemer i den samlede Skatteforvaltning, herunder Transportregister og Modregningsregister. Dette indebærer bl.a. specificering af grundlæggende forretningsprocesser, herunder funktionelle krav til it-understøttelse, særligt med fokus på, hvad der skaber værdi for forretningen.

En af kontorets centrale opgaver er at indgå som product owners i de full stack-teams, der udvikler it-systemer. Vi arbejder agilt med SAFe og SCRUM, og du vil som kontorchef for forretningssiden repræsentere de forretningsområder i Skatteforvaltningen, som der udvikles nye it-systemer til. Du vil således få ansvar for et område med stort fokus og mange svære prioriteringer, der hele tiden kræver tæt koordinering mellem it-udviklere og forretningseksperter.

Kontoret er en del af det nye underdirektørområde Forretning og Proces Inddrivelse og Opkrævning, der består af i alt fire kontorer. Du vil som kontorchef både skulle arbejde tæt sammen med kontorerne involveret i inddrivelse og opkrævning, men også med resten af styrelsen og i særlig grad også eksternt, ud mod de øvrige styrelser i Skatteforvaltningen.

Dine opgaver som kontorchef er blandt andet:

 • Faglig ledelse og personaleledelse for ca. 15 ambitiøse og dygtige product owners, projektledere, forretningsanalytikere mv.
 • Specificering af lovarbejde og kravstillelse af forretningsprocesser til it-understøttelse af kernefunktionalitet i PSRM samt andre centrale projekter, herunder Transportregister og Modregningsregister.
 • Understøttelse af transitionsprocessen, herunder implementering og overdragelse af systemer, til de relevante fagstyrelser.
 • Etablering af projektplaner og facilitering af rammerne for systemernes scope, estimater, ressourcer, roller og ansvar.
 • Interessenthåndtering, herunder oplæg til styregrupper, beslutningsfora og projektrapportering.
 • Sign-off på projektets leverancer efter hvert sprint og release


Din baggrund
Du har en relevant uddannelse og solid ledelseserfaring. Erfaring med SAFe-rammeværket er en fordel. Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • er dynamisk i din måde at arbejde på og kan have mange bolde i luften samtidig
 • evner at skabe overblik og håndtere komplekse problemstillinger
 • er en inspirerende og troværdig leder, der kan motivere og sætte klare mål
 • er udviklingsorienteret og har analytiske kompetencer
 • kan navigere i et politisk landskab med høj offentlig bevågenhed
 • er samarbejdsorienteret og evner at opbygge netværk.
 • har erfaring med product management, refinement el. tilsvarende fra udviklingsprojekter.
Kendskab til offentlige it-udviklingsprojekter er desuden en fordel.

Løn, ansættelsesvilkår og tiltrædelse
Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37. Ansættelse sker som udgangspunkt på åremål. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Ansøgning

Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest kl. 12 den 30. september 2020. Vi holder løbende samtaler. Ansættelse snarest muligt.

Der kan indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Der vil desuden forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Yderligere oplysninger omkring stillingen kan fås ved kontakt til underdirektør Mette Ring Rossing på 2538 2287.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor. Er det dig?

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.