Kontorchef til centralt juridisk kontor i Vurderingsstyrelsen

Brænder du for at løse komplicerede juridiske problemstillinger, der kræver høj faglighed og stærke forvaltningsretlige kompetencer? Vi søger en kontorchef, der kan holde overblikket i komplekse processer, og som hurtigt kan sætte sig ind i lovgivningen vedr. ejendomsvurderinger.

Om stillingen

Vurderingsstyrelsen søger en kontorchef til Jura og Kvalitet 2. Kontoret er omdrejningspunkt for den juridiske understøttelse af den eksisterende administration efter de vurderingsregler, der administreres efter, indtil der udsendes nye ejendomsvurderinger, herunder håndtering af klage- og genoptagelsessager, der vedrører vurderinger foretaget efter disse regler.

Kontoret er desuden ansvarlig for den juridiske understøttelse af Vurderingsstyrelsens behandling af klagesager over de historiske vurderinger, når klageadgangen åbnes op, samt den del af tilbagebetalingsordningen, som Vurderingsstyrelsen skal administrere.

Kontoret er en del af Udvikling og Stab i Vurderingsstyrelsen. Vi arbejder i øjeblikket med at styrke det organisatoriske fokus på at modtage og implementere det nye ejendomsvurderingssystem. Udvikling og Stab bliver derfor reorganiseret bl.a. med to nye underdirektører på området. Dette kan påvirke de endelige opgavesnit.

Du kommer til at stå i spidsen for at videreudvikle et juridisk og analytisk stærkt kontor. Kontoret vil bestå af ca. 10 medarbejdere. Du skal kunne navigere i en travl organisation samtidig med, at du videreudvikler et kontor med en stærk, juridisk faglighed og eksekveringskraft.

Kontoret har bl.a. ansvar for:

 • lovfortolkning samt juridiske afklaringer ift. reglerne i vurderingsloven m.v.
 • styrkelse af forvaltningskulturen med fortsat fokus på at øge forvaltningsfagligheden
 • udviklingsarbejde og implementering vedr. administrationen af tilbagebetalingsordningen i samarbejde med andre styrelser i Skatteforvaltningen
 • juridisk understøttelse af Vurderingsstyrelsens behandling af klagesager over de historiske vurderinger
 • håndtering og koordinering af særlige sager på Vurderingsstyrelsens område vedrørende den nuværende administration, herunder større sagskomplekser, principielle klagesager og retssager
 • juridisk rådgivning og sparring til direktionen på alle emner af forvaltningsretlig og processuel karakter ift. den nuværende administration samt vurderingsloven
 • vedligeholdelse af administrationsgrundlaget for den eksisterende administration efter vurderingsloven, herunder den juridiske vejledning, styresignaler, interne retningslinjer, brevskabeloner mv.
 • løbende sparring med departementet om ændringer af lovgivningen på området
 • behandling af visse aktindsigtsanmodninger.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 • indgå i den videre udvikling og ledelse af kontoret med henblik på at sikre høj faglighed, effektive sagsgange og stor, faglig gennemslagskraft
 • løse komplicerede juridiske problemstillinger og medvirke til at sikre ensartet juridisk opgavevaretagelse på tværs af Vurderingsstyrelsen
 • omsætte svære, juridiske afklaringer til effektiv sagsbehandling
 • sikre fremdrift og ensartede løsninger på større sagskomplekser
 • indgå i udviklingsarbejdet vedr. tilbagebetalingsordningen og åbningen af klageadgangen over de historiske vurderinger.

Om dig

Du er juridisk uddannet, fx cand.jur.

Vi leder efter dig som:

 • kan lede et kontor, med fagligt dygtige medarbejdere, der drives af at skabe resultater.
 • er analytisk og forvaltningsmæssigt skarp
 • har stærke juridiske kompetencer, herunder indgående kendskab til og erfaring med forvaltningsretlige regler og grundsætninger
 • har relevant erfaring med ledelse og er dygtig til at uddelegere
 • har gode samarbejdsevner og ser i højere grad løsninger end udfordringer
 • har gode kommunikationsevner og kan formidle problemstillinger, resultater og anbefalinger klart og præcist til administrerbare løsninger
 • er konstruktiv og tillidsskabende og formår at finde smidige og solide løsninger på komplekse og principielle problemstillinger
 • gerne har erfaring med behandling af klagesager.

Har du tilmed erfaring med fortolkning og anvendelse af reglerne om ejendomsvurdering, skattelovgivningen i øvrigt og/eller skatteprocessuelle regler, vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning, CV og eksamensbeviser bedes sendt senest torsdag den 4. februar 2021 via linket ”Søg stillingen”. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Morten Jakobsen på tlf. 7237 0300.

Der vil indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37. Stillingen ønskes besat på åremål.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Ny Østergade 9-11, 4000 Roskilde.

Om Vurderingsstyrelsen

’Vi sikrer, at boligejerne får en mere retvisende og gennemskuelig ejendomsvurdering’

Vurderingsstyrelsens opgave er at udarbejde mere retvisende og gennemskuelige offentlige vurderinger af grunde og ejendomme. Fremtidens vurderinger bliver baseret på nye og detaljerede data. Det skal sikre, at borgere og virksomheder kan have tillid til, at de bliver beskattet på et korrekt grundlag. Vores værdier er ansvar, udsyn, faglighed og samarbejde.

Vi er en arbejdsplads med mange forskellige fagligheder. De er alle i spil i dagligdagen, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og en stærk samarbejdskultur, hvor alle trives, tager ansvar og bidrager til den fælles opgave. Vi har et godt kollegaskab med en uformel omgangstone og vi tror på, at en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv giver motiverede og tilfredse medarbejdere.

Vurderingsstyrelsen er en arbejdsplads i vækst, og vi har derfor løbende brug for nye, engagerede kolleger.

Læs mere om Vurderingsstyrelsen på www.vurdst.dk

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.