Kontorchef til kontoret for Professions- og Erhvervsrettede Videregående Uddannelser

Er du vores nye kontorchef, der med sikker hånd kan lede både drift og udviklingsopgaver?  
 
Vi skaber fundamentet for fremtiden 
Viden er det, vi skal leve af i fremtiden. I Uddannelses og Forskningsministeriet arbejder vi derfor for høj vækst og ny indsigt gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst. 
 
Kontoret for Professions- og Erhvervsrettede Videregående Uddannelser 
Kontoret for Professions- og Erhvervsrettede Videregående Uddannelser (PVU) varetager bidrag til koncernens politikudvikling og administrativ implementering og drift af uddannelsespolitiske reformer og fungerer som tværgående videnressource på det professions- og erhvervsrettede område.  
 
Mange af kontorets opgaver er længerevarende projekter med f.eks. opbygning af ny viden om kvalitet og relevans af videregående uddannelser samt efter- og videreuddannelse eller konkret gennemførelse af ændringer af rammerne for uddannelsesområder, hvor der skal holdes fokus på processen og inddragelse af interne og eksterne samarbejdspartnere. Kontoret varetager f.eks. evalueringen af læreruddannelsen, en omfattende omlægning af erhvervsakademiernes teknisk-merkantile uddannelser og bidrag til kommende maritim vækststrategi. Kontoret har yderligere en række tværgående funktioner på tværs af alle de videregående uddannelser. 
 
Kontoret har i den forbindelse omfattende dialog med de uddannelsesansvarlige på professionshøjskoler, erhvervsakademier og maritime uddannelsesinstitutioner. Kontoret har ligeledes løbende dialog med andre ministerier, arbejdsmarkedets organisationer og de offentlige arbejdsgivere om udvikling af uddannelsernes sammenhæng med kompetencekrav i den private og offentlige sektor, og herunder store velfærdsområder som folkeskole, dagtilbud og sundhedsvæsenet.  
 
Faglig sparring, dialog og samarbejde 
Som kontorchef for Kontoret for Professions- og Erhvervsrettede Videregående Uddannelser (PVU) i Styrelsen for Forskning og uddannelse, skal du være leder for en gruppe engagerede medarbejdere med  alsidig erfaring med videregående uddannelse. Din hverdag er travl og præget af en bred vifte af opgaver, som blandt andet indebærer faglig sparring til medarbejderne om alt fra bidrag til departementets daglige ministerbetjening, ændring af rammerne for uddannelser og uddannelsesområder, igangværende længerevarende evalueringer og analyser og deltagelse i tværgående koncernprojekter. 
Derudover skal du varetage en betydelig mødeaktivitet i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere og have en sikker hånd om fremdriften i kontorets samlede opgaveportefølje. 
 
Vi lægger vægt på, at du kan sætte retning for kontorets samlede arbejde og skabe sammenhæng mellem den enkelte medarbejders opgaver og koncernens strategiske udvikling. Derudover skal du med sikker hånd sørge for fremdrift i kontorets samlede opgaveportefølje. 
 
Vi forventer, at du bidrager aktivt til chefgruppens fælles arbejde med styrelsens udvikling og tværgående samarbejde mellem kontorerne i styrelsen. Det er ligeledes en central funktion for dig at have et tæt samarbejde med chefkollegaer i både Styrelsen for Forskning og Uddannelse, Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte og Departementet.   
 
Som kontorchef i PVU er du del af Styrelsen for Forskning og Uddannelse, der arbejder for at øge kvaliteten og relevansen af forskning, uddannelse og innovation og skabe et effektivt forsknings- og uddannelsessystem med et internationalt udsyn. Vi har den faglige ekspertise, så Folketinget og regeringen altid baserer deres politiske beslutninger på den nyeste viden om uddannelse, forskning og innovation. Vi arbejder med videnopbygning, politikudvikling, implementering, drift samt formidling og rådgivning. Til dagligt udarbejder vi bl.a. politikoplæg, analyser og evalueringer, sekretariatsbetjener råd, fonde og nævn, udmønter uddannelses- og forskningsbevillinger og meget mere. 
 
Er du vores nye kontorchef? 
Du har en relevant akademisk uddannelse og gerne erfaring fra centraladministrationen eller andre politisk ledede organisationer. Det er en fordel, hvis du kan trække på erfaring med fra arbejdet med udvikling af de politiske og administrative rammer for de professions- og erhvervsrettede videregående uddannelser. Du skal helst have dyb indsigt i de seneste års uddannelsespolitiske udvikling. 
 
Vi forestiller os, at du: 

  • Er analytisk skarp og nytænkende og kan sætte den strategiske retning 
  • Sikrer høj faglighed, kvalitet og effektive arbejdsgange gennem information, dialog og inddragelse 
  • Skaber velfungerende relationer og evner at lytte og stille spørgsmål 
  • Har en samlende, motiverende og konstruktiv tilgang til samarbejde 
  • Har en delegerende ledelsesstil og flair for personaleledelse, hvor indsats og resultater anerkendes  
  • Kan kommunikere budskaberne klart og præcist til dine omgivelser og samarbejdspartnere. 
 
En ambitiøs og social arbejdsplads   
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur, med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin og rig mulighed for at deltage i sociale arrangementer på tværs af koncernen.  
 
Løn og ansættelsesvilkår 
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern i henhold til gældende rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 1 på åremål. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine 
kvalifikationer.  
 
Hvis du i forvejen er tjenestemand, ansættes du som tjenestemand i lønramme 37 på åremål. For tjenestemænd stiles ansøgningen til Dronningen. 
 
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Styrelsen for Forskning og Uddannelses direktør Hans Müller Pedersen på telefonnummer 7231 8210 eller på e-mail hmp@ufm.dk. 
 
Søg stillingen 
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning senest søndag den 4. marts 2018. 
 
Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker. 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Kontorchef til juridisk enhed i Sundheds- og Ældreministeriets departement

Sundheds- og Ældreministeriet, departementet

København
Vil du være med til at løfte den juridiske rådgivning i Sundheds- og Ældreministeriets departement? Er du stærk i bl.a. forvaltningsretten? Så er du måske vores nye kontorchef i Enhed for Forvaltningsjura og Lovkvalitet. Om os I Sundheds- og Ældremi...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Kontorchef til nyoprettet Enhed for Cybersikkerhed, Sundhedsdata og Infrastruktur i Sundheds- og Ældreministeriets departement

Sundheds- og Ældreministeriet, departementet

København
Vil du være med til udbygge fundamentet for at sundhedsdata anvendes sikkert til at udvikle kvalitet, effektivitet og sammenhæng i sundhedsvæsnet? Og vil du være med til at drive digitale indsatser, der styrker samarbejde, overblik og involvering fo...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Kontorchef til Administrationsgrundlag og implementering i den kommende Udviklings- og Forenklingsstyrelse

SKAT

København
Er du dygtig til forandringsledelse? Og vil du være med til at understøtte implementeringen af nye it-systemer til Danmarks skatteforvaltning? Så er du måske den nye kontorchef i Administrationsgrundlag og Implementering i den kommende Udviklings- o...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

To administrative medarbejdere til Booking i Sekretariat og Byudvikling

Byudvikling og Faciliteter

København
Sekretariat og Byudvikling søger to serviceorienterede medarbejdere med interesse for foreningsliv og folkeoplysning, som vil være med til at udvikle og styrke arbejdet med booking og facilitetsudvikling. Stillingerne er placeret i afdelingens booki...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Undervisningsministeriet søger kontorchef til Budgetkontoret i departementet

Undervisningsministeriet

København
Vi søger en kontorchef til departementets Budgetkontor, som organisatorisk er placeret i Økonomi- og Koncernafdelingen. Afdelingen varetager bl.a. opgaver i relation til økonomistyring af ca. 30 mia. kr. til undervisningsområdet samt udvikling og st...