Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef til Miljøstyrelsen, Økonomi og Service

Har du lyst til at stå i spidsen for budget- og regnskab i en styrelse på ca. 900 medarbejdere fordelt på hovedkontoret og 10 enheder over hele landet?

Vi søger en kontorchef med pondus til at varetage styrelsens opgaver inden for budget- og regnskab med visioner og lyst til at videreudvikle styringen af området.

Du vil komme til at indgå i et chefteam på to kontorchefer og pt. 4 funktionsledere, der sammen varetager ledelsen af Miljøstyrelsens Økonomi- og Serviceenhed. Enheden består af ca. 60 medarbejdere, inklusiv service, hvor du vil have ansvaret for omkring 40 medarbejdere, herunder 2 funktionsledere.

Dit primære ansvar bliver den overordnede styring af regnskab, ejendomsportefølje og udvalgte budgetområder. Miljøstyrelsen har gennemført omfattende strukturændringer de seneste år. En hovedopgave bliver i tæt samarbejde med din chefkollega og funktionsleder derfor at sikre forankring og sammenhæng i regnskabsprocesserne og styring internt i enheden og for styrelsens øvrige enheder. I stillingen indgår også det overordnede ansvar for styrelsens ESDH-team, husets interne ejendomsdrift samt en koncernfælles omstilling.

I dit daglige arbejde vil du være i tæt dialog med alle styrelsens enheder og direktionen samt med Miljø- og Fødevareministeriets departement. Vi lægger vægt på, at du har lyst til at indgå aktivt i det daglige samarbejde med både centrale og decentrale enheder. Du skal have analytisk kapacitet til at gå ind i alle typer af faglige regnskabs- og budgetsager og sikre den tværgående koordination samt løbende vurderinger af prognoser og afløb.

Vi lægger vægt på, at du har:

  • en uddannelsesmæssig baggrund med økonomisk sigte og solid økonomisk indsigt
  • indgående erfaring med statslig økonomistyring og ledelsesinformation – gerne fra en chefstilling
  • gode kommunikative evner såvel mundtligt som skriftligt
  • vedholdenhed, gennemslagskraft og evnen til at navigere i en kompleks og omskiftelig hverdag
  • en tilgang til personaleledelse med fokus på motivation, sparring og udvikling og udvikling af medarbejderne

Løn- og ansættelsesvilkår er som for kontorchefer i staten og sker i henhold til ”Rammeaftale om kontraktansættelser af chefer i staten” med en grundløn efter gruppe 1 inden for intervallet 551.162,69 – 608.967,21 kr. i aktuelt niveau. Herudover vil der være mulighed for at aftale individuelle tillæg. Ansættelsen vil som udgangspunkt ske på åremålsvilkår. Hvis du i forvejen er tjenestemand, vil ansættelse som tjenestemand efter en konkret og individuel vurdering kunne finde sted i lønramme 37. For tjenestemænd stiles ansøgningen til Dronningen.

Miljøstyrelsen i København flytter primo 2019 til Odense, herunder denne stilling som kontorchef. Således vil vi lægge vægt på, at du som vores nye kollega er afklaret med at skulle starte op i København og sidenhen flytte med dine opgaver til Odense.

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Miljøstyrelsen, Haraldsgade 53, 2100 København Ø. Fra primo 2019 er tjenestestedet Miljøstyrelsen i Odense [adresse pt. ukendt].

Flere oplysninger kan fås hos vicedirektør Lars Møller Christiansen, telefon 24 42 93 00.

Sådan søger du stillingen: Stillingen kan søges online ved at trykket på linket ”Søg stillingen” til højre i opslaget. Dine oplysninger, ansøgning og CV skal vi have senest tirsdag den 27. februar 2018.

Personlighedstest kan indgå i rekrutteringsprocessen. Du kan læse mere på http://mfvm.dk/


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her