Kontorchef til Miljøstyrelsen, Økonomi og Service

Har du lyst til at stå i spidsen for budget- og regnskab i en styrelse på ca. 900 medarbejdere fordelt på hovedkontoret og 10 enheder over hele landet?

Vi søger en kontorchef med pondus til at varetage styrelsens opgaver inden for budget- og regnskab med visioner og lyst til at videreudvikle styringen af området.

Du vil komme til at indgå i et chefteam på to kontorchefer og pt. 4 funktionsledere, der sammen varetager ledelsen af Miljøstyrelsens Økonomi- og Serviceenhed. Enheden består af ca. 60 medarbejdere, inklusiv service, hvor du vil have ansvaret for omkring 40 medarbejdere, herunder 2 funktionsledere.

Dit primære ansvar bliver den overordnede styring af regnskab, ejendomsportefølje og udvalgte budgetområder. Miljøstyrelsen har gennemført omfattende strukturændringer de seneste år. En hovedopgave bliver i tæt samarbejde med din chefkollega og funktionsleder derfor at sikre forankring og sammenhæng i regnskabsprocesserne og styring internt i enheden og for styrelsens øvrige enheder. I stillingen indgår også det overordnede ansvar for styrelsens ESDH-team, husets interne ejendomsdrift samt en koncernfælles omstilling.

I dit daglige arbejde vil du være i tæt dialog med alle styrelsens enheder og direktionen samt med Miljø- og Fødevareministeriets departement. Vi lægger vægt på, at du har lyst til at indgå aktivt i det daglige samarbejde med både centrale og decentrale enheder. Du skal have analytisk kapacitet til at gå ind i alle typer af faglige regnskabs- og budgetsager og sikre den tværgående koordination samt løbende vurderinger af prognoser og afløb.

Vi lægger vægt på, at du har:

  • en uddannelsesmæssig baggrund med økonomisk sigte og solid økonomisk indsigt
  • indgående erfaring med statslig økonomistyring og ledelsesinformation – gerne fra en chefstilling
  • gode kommunikative evner såvel mundtligt som skriftligt
  • vedholdenhed, gennemslagskraft og evnen til at navigere i en kompleks og omskiftelig hverdag
  • en tilgang til personaleledelse med fokus på motivation, sparring og udvikling og udvikling af medarbejderne

Løn- og ansættelsesvilkår er som for kontorchefer i staten og sker i henhold til ”Rammeaftale om kontraktansættelser af chefer i staten” med en grundløn efter gruppe 1 inden for intervallet 551.162,69 – 608.967,21 kr. i aktuelt niveau. Herudover vil der være mulighed for at aftale individuelle tillæg. Ansættelsen vil som udgangspunkt ske på åremålsvilkår. Hvis du i forvejen er tjenestemand, vil ansættelse som tjenestemand efter en konkret og individuel vurdering kunne finde sted i lønramme 37. For tjenestemænd stiles ansøgningen til Dronningen.

Miljøstyrelsen i København flytter primo 2019 til Odense, herunder denne stilling som kontorchef. Således vil vi lægge vægt på, at du som vores nye kollega er afklaret med at skulle starte op i København og sidenhen flytte med dine opgaver til Odense.

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Miljøstyrelsen, Haraldsgade 53, 2100 København Ø. Fra primo 2019 er tjenestestedet Miljøstyrelsen i Odense [adresse pt. ukendt].

Flere oplysninger kan fås hos vicedirektør Lars Møller Christiansen, telefon 24 42 93 00.

Sådan søger du stillingen: Stillingen kan søges online ved at trykket på linket ”Søg stillingen” til højre i opslaget. Dine oplysninger, ansøgning og CV skal vi have senest tirsdag den 27. februar 2018.

Personlighedstest kan indgå i rekrutteringsprocessen. Du kan læse mere på http://mfvm.dk/


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Kontorchef til juridisk enhed i Sundheds- og Ældreministeriets departement

Sundheds- og Ældreministeriet, departementet

København
Vil du være med til at løfte den juridiske rådgivning i Sundheds- og Ældreministeriets departement? Er du stærk i bl.a. forvaltningsretten? Så er du måske vores nye kontorchef i Enhed for Forvaltningsjura og Lovkvalitet. Om os I Sundheds- og Ældremi...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Kontorchef til nyoprettet Enhed for Cybersikkerhed, Sundhedsdata og Infrastruktur i Sundheds- og Ældreministeriets departement

Sundheds- og Ældreministeriet, departementet

København
Vil du være med til udbygge fundamentet for at sundhedsdata anvendes sikkert til at udvikle kvalitet, effektivitet og sammenhæng i sundhedsvæsnet? Og vil du være med til at drive digitale indsatser, der styrker samarbejde, overblik og involvering fo...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Kontorchef til Ledelsessekretariatet i den kommende Udviklings- og Forenklingsstyrelse

SKAT

København
Vil du være med til at sikre moderne, velfungerende og driftssikre it-systemer til Danmarks skatteforvaltning? Besidder du gode lederegenskaber, er du handlekraftig, og har du evnerne til at tænke på tværs i en kompleks organisation? Så er du måske ...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Kontorchef til Administrationsgrundlag og implementering i den kommende Udviklings- og Forenklingsstyrelse

SKAT

København
Er du dygtig til forandringsledelse? Og vil du være med til at understøtte implementeringen af nye it-systemer til Danmarks skatteforvaltning? Så er du måske den nye kontorchef i Administrationsgrundlag og Implementering i den kommende Udviklings- o...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Kontorchef til ledelsessekretariat for Særlig Kontrol i den kommende Skattestyrelse

SKAT

København
Vil du være med til at gå forrest i arbejdet med at løse den særligt komplekse opgave, der ligger i bekæmpelsen af organiseret økonomisk kriminalitet og skatteunddragelse? Så er du måske den nye kontorchef til ledelsessekretariatet for Særlig Kontro...