Kontorchef til Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering i København

Vi søger en strategisk orienteret leder, der vil være med til at drive udviklingen inden for brug af offentlige data til effektivisering og økonomisk vækst.

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er den drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi går efter de løsninger, der giver størst nytte i samfundet og har fokus på at udvikle data og datainfrastruktur, der kan effektivisere den offentlige sektor og skabe økonomisk vækst. Styrelsen er en del af Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet.

Du bliver chef for kontoret "Databank", der har ansvaret for styrelsens data warehouse(databank), og har en central rolle i forhold til det af styrelsens indsatsområder, der handler om, at forskellige data kan bruges sammen. Som chef for "Databank" (DAT) får du til opgave at sikre, at data fra forskellige fagsystemer bliver samlet i databanken på en struktureret og standardiseret måde, således de er klar til at blive brugt. Målet er, at data skal bidrage til modernisering og effektivisering i den offentlige sektor og for vækstskabelse i den private sektor.

Du får ansvaret for udviklingen af styrelsens datainfrastruktur. DAT udarbejder retningslinjer for og yder praktisk bistand til datamodellering og til strukturering og forvaltning af data og tilhørende metadata. DAT står for drift og udvikling af Oracle databaser, hvor hovedparten af styrelsens fagdata opbevares. En væsentlig del af opgaverne løses som en del af tværoffentlige samarbejder, bl.a. via Grunddataprogrammet og Den fælles offentlige digitaliseringsstrategi. Desuden har DAT ansvaret for den digitale snitflade til skatteministeriet i forbindelse med levering af geografiske variable til brug for det kommende ejendomsvurderingssystem. Kontoret deltager i forskellige internationale samarbejder, og har ansvaret for implementering af INSPIRE direktivet, der etablerer et fælles europæisk rammeværk for deling af geodata.

Kontoret har ca. 15 højt specialiserede medarbejdere samt to funktionsledere.

Faglige og personlige kvalifikationer:
Som kontorchef for DAT forventer vi, at du

  • Kan bidrage til at sætte retning for styrelsen
  • Kan sætte retning for udviklingen styrelsens datainfrastruktur
  • Er løsningsorienteret, kan prioritere og skabe resultater i en digital styrelse
  • Kan lede et kontor med specialiserede kompetencer inden for databaser, data-modellering, standardisering mm.
  • Er stærk i det tværorganisatoriske samarbejde og kan håndtere forskellige inte-ressenter
  • Er robust, vedholdende og har gennemslagskraft
  • Fokuserer på motivation, udvikling og feedback i ledelsen af medarbejderne

Løn- og ansættelsesvilkår:
Stillingen er som kontorchef i staten og ansættelsen sker i henhold til ”Rammeaftale om kontraktansættelser af chefer i staten” med en grundløn efter gruppe 1 inden for intervallet 551.162 – 608.967 kr. ekskl. pension pr. år. Herudover vil der være mulighed for at aftale individuelle tillæg.Ansættelsen vil ske på åremålsvilkår.

Ansættelsesområdet er Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet med tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger kan fås hos direktør Kristian Møller tlf. 7254 5400 eller vicedirektør Søren Reeberg Nielsen tlf. 7254 5765.

Du søger stillingen online på vores jobportal via nedenstående link ”Søg stillingen”. Vi skal have dine oplysninger, ansøgning og CV senest den 28. februar 2018. Samtaler forventes afholdt den 7. og 9. marts 2018. Der vil blive gennemført test i uge 11 og 2. samtaler i uge 12.

Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Viden om data der effektiviserer og skaber vækst
Vi skaber effektiviseringer i den offentlige sektor og vækst i samfundet gennem udbygning af den nationale datainfrastruktur og anvendelse af data, hvor nytten er størst. Vi har fokus på, at data er let tilgængelige via en sikker distribution, og at data kan deles og anvendes af mange på tværs af den offentlige og private sektor. Vi lægger i vores arbejde stor vægt på fællesoffentlige samarbejder og udviklingen af tværoffentlige digitale sammenhænge for data.

Læs mere på http://www.sdfe.dk
Følg os på LinkedIn.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Kontorchef til juridisk enhed i Sundheds- og Ældreministeriets departement

Sundheds- og Ældreministeriet, departementet

København
Vil du være med til at løfte den juridiske rådgivning i Sundheds- og Ældreministeriets departement? Er du stærk i bl.a. forvaltningsretten? Så er du måske vores nye kontorchef i Enhed for Forvaltningsjura og Lovkvalitet. Om os I Sundheds- og Ældremi...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Kontorchef til nyoprettet Enhed for Cybersikkerhed, Sundhedsdata og Infrastruktur i Sundheds- og Ældreministeriets departement

Sundheds- og Ældreministeriet, departementet

København
Vil du være med til udbygge fundamentet for at sundhedsdata anvendes sikkert til at udvikle kvalitet, effektivitet og sammenhæng i sundhedsvæsnet? Og vil du være med til at drive digitale indsatser, der styrker samarbejde, overblik og involvering fo...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Kontorchef til Ledelsessekretariatet i den kommende Udviklings- og Forenklingsstyrelse

SKAT

København
Vil du være med til at sikre moderne, velfungerende og driftssikre it-systemer til Danmarks skatteforvaltning? Besidder du gode lederegenskaber, er du handlekraftig, og har du evnerne til at tænke på tværs i en kompleks organisation? Så er du måske ...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Kontorchef til Administrationsgrundlag og implementering i den kommende Udviklings- og Forenklingsstyrelse

SKAT

København
Er du dygtig til forandringsledelse? Og vil du være med til at understøtte implementeringen af nye it-systemer til Danmarks skatteforvaltning? Så er du måske den nye kontorchef i Administrationsgrundlag og Implementering i den kommende Udviklings- o...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Kontorchef til ledelsessekretariat for Særlig Kontrol i den kommende Skattestyrelse

SKAT

København
Vil du være med til at gå forrest i arbejdet med at løse den særligt komplekse opgave, der ligger i bekæmpelsen af organiseret økonomisk kriminalitet og skatteunddragelse? Så er du måske den nye kontorchef til ledelsessekretariatet for Særlig Kontro...