Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorelev

Kunne du tænke dig en elevplads i en udfordrende, spændende og alsidig organisation?

University College Lillebælt leder efter en elev som er energisk, engageret og som ønsker sig en fremtid indenfor personaleadministration.

Vi søger en kontorelev til ansættelse den 15. august 2018. Du vil blive elev ved personaleteamet i Odense, der er en del af Økonomi og Personale.

I Personaleteamet vil du lære alt om at lave løn til vores ansatte som f.eks. ansættelsesforhold, sygefraværs- og barselsregler og refusioner. Desuden kommer du til at lære om beregning og registrering af lønudbetalinger, kontroller og arkivering.

Du vil i din dagligdag være tilknyttet en oplæringsansvarlig som sammen med den uddannelsesansvarlige sørger for at tilrettelægge din uddannelse.

Hvem er du

Vi har meget at byde på som uddannelsessted, og stiller derfor også krav til dig.

Du skal være en udadvendt, positiv og åben person med et godt humør. Du skal være struktureret i din måde at arbejde på, ligesom du er ansvarsfuld overfor de ting, som du beskæftiger dig med. Du skal være selvstændig, udadvendt og ikke være bange for udfordringer. Du skal være fortrolig med IT, da du vil komme til at arbejde med mange forskellige systemer.

Om os

Vi har en uformel omgangstone i afdelingen, og vi prioriterer at have det godt med hinanden og opgaverne. Vi har en stor kontaktflade og en travl hverdag, hvor vi løser mange opgaver, som du i løbet af din elevtid bliver i stand til at løse sammen med os.

Ansættelse

Elevstillingen er på 37 timer pr. uge med ansættelse på Niels Bohrs Alle 1 i Odense.

Ansættelse sker efter OAO fællesoverenskomsten og organisationsaftale for Kontorfunktionærer.

Månedslønnen for elever er på kr. 13.025,33 og for voksenelever kr. 19.438,17. Vores elever er desuden omfattet af en pensionsordning.

Vil du vide mere

Er du nysgerrig efter at få mere at vide, er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig Janni Uldahl Andresen på 2448 3262/juan1@ucl.dk eller oplæringsansvarlig Lone Thyregod Sørensen på 63183625/lots@ucl.dk.

Din ansøgning

Har du afsluttet en HHX/STX med supplerende grundforløb med speciale i kontor eller EUX med speciale i kontor, så send os en ansøgning via www.ucl.dk/job senest den 16. februar 2018 og få en uddannelse, som giver mening og muligheder.

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her