Kontorelev

Har du ambitionerne, så hjælper vi dig med at danne rammerne

Johnson Controls, Global Marine Services er ansvarlig for installation, montage samt servicering af køle-og varmeløsninger til alle typer skibe. I rollen som kontorelev, vil du blive en del af den danske Field Service afdeling som består af to administrative medarbejdere og 17 køleteknikere. Vi sørger for at du kommer godt fra start og at du udvikler dig både fagligt og personligt. Vi tilbyder dig en alsidig 2-årig kontoruddannelse, som kombinerer praktisk erfaring med skoleperioder.


Hvad vil det sige at være kontorelev hos Johnson Controls?

Som kontorelev i Johnson Controls, Global Marine Services får du en spændende hverdag med masser af udfordringer og en bred kontaktflade. Du vil få et grundigt kendskab til de mange administrative processer inden for salg, service, projekter og kundehåndtering. Sammen med de øvrige administrative medarbejdere vil du håndtere alt det praktiske i forbindelse med køleteknikernes rejser, herunder rejsebestillinger, visum ansøgninger, timeregistreringer og rejseafregninger i internt system. Du vil yderligere komme til at arbejde med indkøb, KPI rapportering samt deltage i diverse møder evt. som referent. Endelig vil der også være ad-hoc opgaver som f.eks. fakturering, projekt- og kundehåndtering, budget-administration m.m.

 

Hvem leder vi efter?

Vi leder efter en kontorelev med særligt gode samarbejdsevner og fleksibilitet, da din hverdag ofte vil gå stærkt og være præget af forandringer. Som person er du desuden struktureret, detaljeorienteret, imødekommende og service-minded. Endeligt, er det vigtigt at du er nysgerrig og brænder for at lære nyt.

Du har gennemført et merkantilt grundforløb f.eks. HG, HHX el. lign. og du har muligvis suppleret din eksamen med en kortere videregående uddannelse. Hertil har du måske relevant erhvervserfaring fra service- eller kontorområdet. Du er superbruger i MSOffice pakken, og det er vigtigt at du har flair for IT. Du er endvidere talstærk og har gode sprogkundskaber både skriftligt og mundtligt, og på både dansk og engelsk.

 

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så send os din ansøgning hurtigst muligt, da vi besætter stillingen når den rigtige kontorelev er fundet. Hvis du har brug for yderligere information, kan du kontakte Serviceleder Suzanne Storgaard på tlf. 8736 3640 og 2446 3640. Tiltrædelse sker efter aftale. 

 

Hvem er vi?

Johnson Controls er en global diversificeret teknologisk og multiindustriel leder, der servicerer en bred vifte af kunder i mere end 150 lande. Vores 117.000 medarbejdere skaber intelligente bygninger, effektive energiløsninger, integreret infrastruktur og næste generation af transportsystemer, der arbejder problemfrit sammen om at levere på løftet om intelligente byer og lokalsamfund.
Johnson Controls tilstræber sig efter mangfoldighed og inklusion, og alle som har interesse i stillingen, uanset baggrund, opfordres til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Bliv en del af fællesskabet og gør en forskel!

FRODE LAURSEN A/S

Aarhus
Vi mangler dig, der brænder for en elevplads, hvor du får ansvar og bliver udviklet, og hvor du får lov til at dyrke kvaliteten og strukturen i dine opgaver, og samtidig får du 75 elev- og lærlingekolleger, der er med på sjov! Vi giver dig en prakti...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Sammen når vi hele Europa!

FRODE LAURSEN A/S

Aarhus
Vi mangler dig, der brænder for en elevplads indenfor spedition og shipping, hvor du får ansvar og bliver udviklet i et tempofyldt miljø, hvor ingen dage er ens, og samtidig får du 75 elev- og lærlingekolleger, der er med på sjov! Vi giver dig en pr...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Talstærk og velorganiseret administrationselev søges til en af Danmarks største eCommerce virksomheder

FIRTAL WEB ApS

Aarhus
Har du lyst til at lære noget hver eneste dag, så er det nu du skal søge. Vi søger nemlig lige nu en elev, som kan være en del af vores operations team (administration og indkøb). Om Firtal Web Vi er et ungt team, som opererer fra vores kontor i Lys...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Elev med speciale i offentlig administration Campus Aarhus N

VIA Efter- og Videreuddannelse

Aarhus
Har du lyst til at være elev med speciale i offentlig administration og er du parat til masse udfordringer, ansvar og egne opgaver? Så bliv elev hos VIA University College, Efter- og Videreuddannelse! VIA Efter- og Videreuddannelse søger pr. 15 augu...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Kontorelev til studieadministrationen Campus Aarhus C

VIA Campus Aarhus C Studieadministration, Pædagogik og Samfund

Aarhus
Studieadministrationen på Campus Aarhus C søger en kontorelev med speciale i offentlig administration pr 22. maj 2018 eller efter nærmere aftale. Du får arbejdsplads i vores moderne Campus i Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C. HOVEDOPGAVER • Administration...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018