Kontorelev

Kontorelev
Har du lyst til en alsidig kontoruddannelse med speciale i offentlig administration, så bliv elev hos os. Syddansk Erhvervsskole søger kontorelev med tiltrædelse den 1. september 2018.
 

Jobbet

Du kommer til at arbejde med forskellige, specialdesignede it-systemer som EASY, SDBF blanketsystem, Navision, Statens Lønsystem (SLS), Innomate HR og selvfølgelig Office-pakken.

Vi kan tilbyde en varieret uddannelse, hvor du får mulighed for at afklare, hvilken retning dit fremtidige karriereforløb skal tage. Vi har tilrettelagt et uddannelsesforløb, der omfatter:

  • Økonomi
  • Løn- og personaleadministration
  • Elev- og kursusadministration, EUD og AMU

Vi fokuserer på at skabe sammenhæng i dine arbejdsopgaver under dit uddannelsesforløb i de forskellige afdelinger. Du bliver en del af et miljø med en uformel omgangstone, hvor vi værdsætter en tæt kontakt til medarbejdere og skolens mange elever.

 

Vi forventer, at vores nye kontorelev

  • har bestået eller i løbet af sommeren består HG, HGV, HGS/EUS eller HHX (HHX med afsluttet uddannelsesspecifikt fag, 5 uger)
  • er åben, udadvendt og klar til et job med en bred kontaktflade
  • er selvstændig og initiativrig
  • er omstillingsparat
  • er ansvarsbevidst og har gode samarbejdsevner
  • har gode formuleringsevner på dansk i skrift og tale.

 

Ansættelse
Arbejdssted er i Odense. Ansættelse sker i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten med tilhørende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/STAT.
 

Send din ansøgning med CV og dokumentation for uddannelse via www.sde.dk/kontakt/ledige-stillinger/ så vi har den senest mandag den 30. april 2018. Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. Vi planlægger ansættelsessamtaler i uge 20.
 

Yderligere oplysninger
Kontakt teamleder Lene Adolfsen på telefon 6312 6579.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Postdoc-stipendium

Syddansk Universitet

Odense
Ved Institut for Design og Kommunikation, Det Humanistiske Fakultet, Syddansk Universitet i Kolding opslås en 3-årig postdoc-stilling i samarbejde med museet Trapholt. Den, der ansættes, vil få arbejdsplads både på universitetet og museet. Stillinge...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:27. maj 2018

Videnskabelig assistent ved Institut for Kulturvidenskaber

Syddansk Universitet

Odense
Ved Institut for Kulturvidenskaber opslås hermed en stilling som videnskabelig assistent til ansættelse fra 1. august eller snarest derefter. Stillingen er knyttet til H.C. Andersen Centret og tjenestestedet er i Odense Adelige Jomfrukloster. Ansætt...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Node.JS dev-ops wanted: Help us build our exciting new big-data software

MORNING TRAIN TECHNOLOGIES ApS

Odense
Node.JS dev-ops wanted: Help us build our exciting new big-data software: https: morningscore.io We work in Open Source and our solutions are built on new technologies such as Node.JS, React.js and Apache Cassandra You will learn about and work with...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. juni 2018

Alsidig kontormedarbejder søges til DANSK RETRIEVER KLUB

DANSK RETRIEVER KLUB

Odense
Vi søger en kontormedarbejder til ansættelse på 25 - 30 timer. Den primære funktion vil være at varetage klubbens administrative opgaver med reference til bestyrelsen. JOBBET: Effektiv medlemsadministration, herunder registrering af nye medlemmer, o...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:18. juni 2018

Sekretær / Receptionist / Kontorassistent søges

Byens Behandler

Odense
Dygtig og ansvarsbevidst sekretær, Receptionist, Kontorassistent søges. Vi kan tilbyde dig en stilling med varieret arbejdsopgaver og løn- samt ansættelsesvilkår, som matcher dine kvalifikationer. Du behøver ikke at være uddannet sekretær men: Vi fo...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:18. juni 2018