Kontorelev i Thisted Kommune - hvis du vil lære mere!

Kontorelev i Thisted Kommune - hvis du vil lære mere!

Vil du have en uddannelse som udfordrer dig i dagligdagen? Vil du have et solidt og stærkt fundament at bygge din fremtid på? Vil du have viden og nye perspektiver på den kommunale verden? Er det nogle af de krav, du stiller til din uddannelse og din fremtid, så søg en stilling som kontorelev hos os!


Vi søger 4 kontorelever.


Thisted Kommune giver dig en uddannelse, hvor du bliver udfordret fagligt og personligt inden for specialet offentlig administration. Kommunen har opgaver der spænder vidt fra pasning og pleje af børn og ældre, uddannelse og fritidstilbud til børn og unge, til vedligehold af veje og natur mv. Bag opgavefeltet er der en række administrative, økonomiske og lovgivningsmæssige opgaver, som du bl.a. skal prøve kræfter med.


Vi lægger vægt på, at:

• du er klar til et uddannelsesforløb der stiller krav til dig

• du har interesse for kontorfaget

• du er selvstændig og ansvarsbevidst

• du har lyst til at udvikle dig - og tager selv ansvar for egen læring

• du er god til at samarbejde og trives med forandringer

• du har gode danskkundskaber og flair for talbehandlingVi forventer, at du

• er åben og brænder for at lære

• kan tage initiativ og ansvar

• kan skabe relationer og evner at samarbejde på tværs

• er god til at kommunikere i skrift og taleThisted Kommune har fast otte kontorelever, fordelt på første- og andetårselever, som hver måned holder møde i elevklubben samt derudover fra tid til anden har sociale/fælles arrangementer. Som et led i uddannelsen har du mulighed for at komme på en uges studietur til Bruxelles. Du vil være én blandt fire kontorelever der skal starte den 1. september 2018. Thisted Kommunes administration er spredt på lokaliteter i Hurup og flere adresser i Thisted. Du kan forvente at arbejde flere af stederne undervejs i din uddannelse.


Hvem kan søge?

For at kunne søge, skal du have bestået eller forvente at bestå en af følgende uddannelser:

• Kombineret erhvervs- og gymnasialuddannelse (EUX) med fagretningen kontor

• Handelsskolens grunduddannelse med specialer (HG2, HGS) der giver adgang til offentlig administration

• Gymnasialuddannelse (STX/HF/HTX) + 10 ugers grundforløb (EUD-S) med fagretningen kontor

• Højere Handelseksamen (HHX) + 5 ugers skoleforløb (EUD-S) med fagretningen kontor.Er du i tvivl, om din uddannelse er adgangsgivende, kan du kontakte en handelsskole/studievejleder.


Er du 25 år eller derover, bedes du vedhæfte en realkompetencevurdering. Hvis du ikke tidligere har fået lavet en kompetencevurdering, kan du kontakte en erhvervsskole. For yderligere information www.uddannelsesnaevnet.dk eller www.optagelse.dk.


Du vil under uddannelsen få kontorelevløn efter gældende overenskomst for kontorpersonale og it-personale.


Klik her: https://www.youtube.com/watch?v=95j28ylhS7Q - og se hvad vores elever siger om at være elev i Thisted Kommune. Her kan du også høre en beskrivelse af de enkelte forvaltninger og centre i organisationen.


Du kan også kontakte 2. års elev Melissa Cassandra V. Gustafsson, tlf. 9917 1807, 1. års elev Camilla Hedegaard Schou, tlf. 9917 2368 eller elevansvarlig Berit Holm Hamborg, tlf. 9917 1784 for mere information.


Vi glæder os til at modtage din ansøgning med kopi af eksamensbevis eller seneste terminskarakterer og eventuelle udtalelser senest mandag den 26. februar 2018 kl. 8.00.


Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler tirsdag den. 6. marts 2018.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Thy-Mors Energi søger kontorelever pr. 1. september

THY-MORS ENERGI SERVICE A/S

Kontorelev med speciale, administration:Du får et bredt kendskab til Thy-Mors Energi, idet du vil arbejde som allround elev hhv. med ansættelse i fiberafd., entreprise afd. og net afd. i et planlagt forløb i den 2-årige periode. Du får udfordringer ...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Elev ved Retten i Holstebro 2018

Retten i Holstebro

Bliv elev ved Retten i Holstebro Vil du arbejde med retssager og samtidig få et unikt indblik i den 3. statsmagt? Retten i Holstebro søger 1 dygtig kontorelev inden for offentlig administration, der skal starte den 1. september 2018. Vi søger 1 elev...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Kontorelev ved Region Nordjylland

Region Nordjylland

Trives du med udfordringer og ansvar? Kan du lide at tumle med ord og tal? Så er det måske, dig der skal være vores nye kollega… Vi er på udkig efter elever til en 2-årig kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. Vores kontorelevudda...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Kontorelev - Administration

IB ANDERSEN VVS A/S

Går du målerettet efter en spændende og alsidig uddannelse? Så har du nu muligheden ved at søge ind som kontorelev hos Ib Andersen VVS A S. I løbet af din 2-årige elevtid vil du blive uddannet og udviklet til at kunne løse en bred vifte af adminstra...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Kontorelev i Administrationen

SOSU Nord

Har du lyst til udfordringer og har du lyst til at arbejde med studieadministration, økonomi, PR og information? Som kontorelev hos SOSU Nord får du en hverdag med afvekslende og spændende opgaver, indflydelse på din egen arbejdsdag og masser af udf...