Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorelev med speciale i økonomi

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329830730Phoenix-c23ff17912018-06-12T00:00:00Kontorelev med speciale i økonomi

Muubs søger økonomielev.

Er du god til at koncentrere dig, har du mod på arbejdsopgaver med tal og it? Så er det dig, vi gerne vil have en ansøgning fra til vores nye elevstilling.

Muubs A/S er en innovativ møbel- og interiør virksomhed. Vi har specialiseret os i at designe og producere møbler og interiør udelukkende i rå materialer, og vi forhandler vores produkter til hele verden.

Elevjobbet handler meget om tal og data. Det er en forudsætning, at du er omhyggelig og har en god forståelse for tal, og gerne også for hvordan en virksomhed fungerer. Jobbet foregår typisk foran en computer i længere tid af gangen, og vi bruger it til at løse stort set alle opgaver.

Det er en fordel i jobbet, at du kan skrive og tale dansk og engelsk, og du må gerne kunne begå dig på et sprog mere.

Vi forestiller os, du har bestået HHX.

Derudover er du fuld af gå-på-mod og tager ansvar for den opgave, du skal fuldføre.

Som elev vil du ved os få grundig oplæring i bl.a.:

 • Kreditor- og debitorstyring
 • Finansbogholderi
 • Afstemninger
 • Momstilsvar
 • Andre adhoc opgaver, der er relevante for økonomifunktionen, herunder bl.a. udarbejdelse af årsregnskaber mv.

 

Kontoruddannelsen med speciale i økonomi kræver, du har gennemført et obligatorisk EUX forløb. Det betyder, at alle elever der har bestået en gymnasial eksamen, skal på et særligt afkortet grundforløb på 5 uger for HHX og på 10 uger for STX, HF og HTX inden selve hovedforløbet på de 2 år kan starte.

I uddannelsens hovedforløb vil der være skoleophold på i alt 9-11 uger fordelt over flere perioder. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve.

Du bliver en del af et team, der vægter arbejdsglæde, humor og selvstændighed højt. Du vil få en elevstilling med spændende og udfordrende opgaver, hvor du via dit eget initiativ og engagement vil have stor indflydelse på udbyttet af dit uddannelsesforløb.

Forventet tiltrædelse 15. august 2018.

For yderligere oplysninger kontakt Helle Storm på telefon 96 26 34 18.

Ansøgning samt relevante eksamensbeviser og eventuelle udtalelser bedes sendt til accounting@muubs.com eller afleveret på Orebygårdvej 9, 7400 Herning.

Vi kalder løbende kandidater ind til samtaler.

2018-07-04T20:50:55.833 Muubs søger økonomielev. Er du god til at koncentrere dig, har du mod på arbejdsopgaver med tal og it? Så er det dig, vi gerne vil have en ansøgning fra til vores nye elevstilling. Muubs A S er en innovativ møbel- og interiør virksomhed. Vi har specialiseret os i at designe og producere møbler og interiør udelukkende i rå materialer, og vi forhandler vores produkter til hele verden. Elevjobbet handler meget om tal og data. Det er en forudsætning, at du er omhyggelig og har en god forståelse for tal, og gerne også for hvordan en virksomhed fungerer. Jobbet foregår typisk foran en computer i længere tid af gangen, og vi bruger it til at løse stort set alle opgaver. Det er en fordel i jobbet, at du kan skrive og tale dansk og engelsk, og du må gerne kunne begå dig på et sprog mere. Vi forestiller os, du har bestået HHX. Derudover er du fuld af gå-på-mod og tager ansvar for den opgave, du skal fuldføre. Som elev vil du ved os få grundig oplæring i bl.a.: Kreditor- og debitorstyring Finansbogholderi Afstemninger Momstilsvar Andre adhoc opgaver, der er relevante for økonomifunktionen, herunder bl.a. udarbejdelse af årsregnskaber mv. Kontoruddannelsen med speciale i økonomi kræver, du har gennemført et obligatorisk EUX forløb. Det betyder, at alle elever der har bestået en gymnasial eksamen, skal på et særligt afkortet grundforløb på 5 uger for HHX og på 10 uger for STX, HF og HTX inden selve hovedforløbet på de 2 år kan starte. I uddannelsens hovedforløb vil der være skoleophold på i alt 9-11 uger fordelt over flere perioder. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve. Du bliver en del af et team, der vægter arbejdsglæde, humor og selvstændighed højt. Du vil få en elevstilling med spændende og udfordrende opgaver, hvor du via dit eget initiativ og engagement vil have stor indflydelse på udbyttet af dit uddannelsesforløb. Forventet tiltrædelse 15. august 2018. For yderligere oplysninger kontakt Helle Storm på telefon 96 26 34 18. Ansøgning samt relevante eksamensbeviser og eventuelle udtalelser bedes sendt til accounting@muubs.com eller afleveret på Orebygårdvej 9, 7400 Herning. Vi kalder løbende kandidater ind til samtaler.11Jobnetc23ff179100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-08-07T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandVestjyllandHerning3284815MUUBS A/S11Orebygårdvej 97400HerningDKDanmark0
accounting@muubs.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent589072JobNet48393971000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c23ff179https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c23ff179https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c23ff179&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c23ff179&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Elev_og_trainee/6.jpgEr Elev & trainee noget for dig? Søg jobbet som Kontorelev i dag.12007991Dansk3Læse/ tale915120Kontorelev15Elev & trainee355591974Helle Stormaccounting@muubs.comDKDanmarkDKDanmark330003562KontorelevRobot Vi søger kontorelev til driftig og veletableret ejendomsmægler forretning i Ulfborg. Vi beskæftiger os med handel af helårshuse og fritidshuse og i 2018 solgte vi 121 ejendomme. Sådan ser vi dig: Du er flittig og hjælpsom Du er loyal, ærlig og kundeminded Du har HHX eksamen eller færdiggør HHX til juni Du har gode danskkundskaber og gode formuleringsevner Du har gode IT kundskaber Du kan arbejde struktureret og selvstændigt Vi kan bl.a. tilbyde dig: En alsidig 2 årig kontoruddannelse i en spændende branche Gode kolleger i et uhøjtideligt arbejdsmiljø En afvekslende arbejdsdag EDC Ulfborg er med i Danmarks største selvstændige ejendomsmæglerkæde EDC, med 234 butikker i hele landet. Ansættelse 01.08.19 eller efter aftale

Vi søger kontorelev til driftig og veletableret ejendomsmægler forretning i Ulfborg. Vi beskæftiger os med handel af helårshuse og fritidshuse og i 2018 solgte vi 121 ejendomme.

Sådan ser vi dig:

 • Du er flittig og hjælpsom
 • Du er loyal, ærlig og kundeminded
 • Du har HHX eksamen eller færdiggør HHX til juni
 • Du har gode danskkundskaber og gode formuleringsevner
 • Du har gode IT kundskaber
 • Du kan arbejde struktureret og selvstændigt

Vi kan bl.a. tilbyde dig:

 • En alsidig 2 årig kontoruddannelse i en spændende branche
 • Gode kolleger i et uhøjtideligt arbejdsmiljø
 • En afvekslende arbejdsdag

EDC Ulfborg er med i Danmarks største selvstændige ejendomsmæglerkæde EDC, med 234 butikker i hele landet.

Ansættelse 01.08.19 eller efter aftale

EDC ULFBORG A/SUlfborg2019-04-12T00:00:002019-05-06T00:00:00
330001458KONTORELEV TIL INFORMATIONENRobot HOS SELTA SØGER VI EN NY KONTORELEV TIL INFORMATIONEN NOGET OM DIG Som vores nye kontorelev, er du en af de personer, som mange af vore kunder først kommer til at snakke med. Du er frisk med en kvik og venlig telefonstemme, og så er du parat til at hjælpe med masser af forskellige spørgsmål. Samt har du en Hgs eus med speciale inden for kontor. Eller tilsvarende NOGET OM JOBBET Du vil få en bred uddannelse inden for kontor, samt en stor kundekontakt og et godt kendskab til boligudstyr. AI styring og bogforing foretages på vort eget it-anlæg. Vi lægger stor vægt på at følge med tiden. Du vil få 30 kolleger, særdeles gode arbejdsforhold og udviklingsmuligheder i en spændende butik i vækst. Har du spørgsmål så kontakt venligst Tove Brock Andersen. ANSØGNINGSFRIST: Senest muligt Ansøgning: Hvis du kan trives - og få vore kunder til at trives - så send en mail til mail@selta.dk eller send en skriftlig ansøgning - gerne med foto - mrk. kontorelev , tiltrædelse: efter aftale. LIVØVEJ 13-17 8800 VIBORG · TLF. 86627200 ·

HOS SELTA SØGER VI EN NY

KONTORELEV

TIL INFORMATIONEN

NOGET OM DIG

Som vores nye kontorelev, er du en af de personer, som mange af vore kunder først kommer til at snakke med. Du er frisk med en kvik og venlig telefonstemme, og så er du parat til at hjælpe med masser af forskellige spørgsmål. Samt har du en Hgs/eus med speciale inden for kontor. Eller tilsvarende

NOGET OM JOBBET

Du vil få en bred uddannelse inden for kontor, samt en stor kundekontakt og et godt kendskab til boligudstyr.

AI styring og bogforing foretages på vort eget it-anlæg. Vi lægger stor vægt på at følge med tiden.

Du vil få 30 kolleger, særdeles gode arbejdsforhold og udviklingsmuligheder i en spændende butik i vækst. Har du spørgsmål så kontakt venligst Tove Brock Andersen.

ANSØGNINGSFRIST: Senest muligt

Ansøgning: Hvis du kan trives - og få vore kunder til at trives - så send en mail til mail@selta.dk eller send en skriftlig ansøgning - gerne med foto - mrk. ”kontorelev”, tiltrædelse: efter aftale.

LIVØVEJ 13-17 8800 VIBORG · TLF. 86627200 ·

SELTA VIBORG A/SViborg2019-04-05T00:00:002019-04-26T00:00:00
329987547KONTORELEVERRobot Vi mangler DIG! Vi søger 6 friske kontorelever med start den 1. september 2019. Hos os er der plads til forskellighed, og vi behandler hinanden ordentligt. Vi lægger vægt på at udvikle og dygtiggøre os samtidig med, at vi har modet til og muligheden for at tænke nyt. Vi tilbyder en kontoruddannelse af høj kvalitet, hvor: du kommer i to forskellige forvaltninger og bliver tilknyttet en vejlederdu deltager på tre forskellige skoleforløb med afsluttende fagprøvedu undervejs får udfordringer med mangeartede opgaverdu får ansvar og er med til at bidrage til arbejdets udformningdu tilbydes praktik i udlandetdu bliver en del af et stort og velfungerende elevnetværk Vi lægger vægt på, at:du er robust og kan arbejde i et travlt og dynamisk miljødu tør tage initiativ og komme med løsningsforslagdu er ambitiøs i forhold til egen udvikling og tager ansvar for egen læringdu er engageret og har en positiv indstilling Din baggrund: For at komme i betragtning som kontorelev skal du inden opstart have bestået:EUX BusinessHG-bevis som giver adgang til kontoruddannelse med speciale i offentlig administration (med dansk og IT på niveau C)HTX, STX eller HF-bevis, suppleret med et 10 ugers grundforløb på handelsskolenHHX-bevis, suppleret med et 5 ugers grundforløb på handelsskolen Er du i tvivl om du opfylder kravene, kan du kontakte din lokale Handelsskole og høre mere. Mød os Følg os på facebook.com elevviborgkommune eller klik ind på: https: kommune.viborg.dk Om-kommunen Ledige-jobs-hos-Viborg-Kommune Kontorelever, hvor du kan læse mere om uddannelsen. Du kan ligeledes høre mere om uddannelsen og møde vores kontorelever til vores informationsmøde tirsdag den 9. april 2019 kl. 16.00 i Multisalen på Rådhuset, Prinsens Alle 5. Tag springet og søg! Skriv en spændende ansøgning til os og husk at vedlægge eksamensbevis eller anden dokumentation for, at du har bestået eller forventer at bestå en relevant uddannelse inden 1. september 2019. Ansøgningsfrist: 29. april 2019 Ansættelsessamtaler afholdes i uge 19. Spørgsmål Du er altid velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlige Elly Lund på tlf: 87 87 84 15 eller Helle Steffensen tlf: 87 87 84 19. Løn og ansættelsesforhold Du får løn under uddannelsen i henhold til gældende overenskomst.
Vi mangler DIG!

Vi søger 6 friske kontorelever med start den 1. september 2019.

Hos os er der plads til forskellighed, og vi behandler hinanden ordentligt. Vi lægger vægt på at udvikle og dygtiggøre os – samtidig med, at vi har modet til og muligheden for at tænke nyt.
 
Vi tilbyder en kontoruddannelse af høj kvalitet, hvor:
 • du kommer i to forskellige forvaltninger og bliver tilknyttet en vejleder
 • du deltager på tre forskellige skoleforløb med afsluttende fagprøve
 • du undervejs får udfordringer med mangeartede opgaver
 • du får ansvar og er med til at bidrage til arbejdets udformning
 • du tilbydes praktik i udlandet
 • du bliver en del af et stort og velfungerende elevnetværk 

Vi lægger vægt på, at:
 • du er robust og kan arbejde i et travlt og dynamisk miljø
 • du tør tage initiativ og komme med løsningsforslag
 • du er ambitiøs i forhold til egen udvikling – og tager ansvar for egen læring
 • du er engageret og har en positiv indstilling

Din baggrund:
For at komme i betragtning som kontorelev skal du inden opstart have bestået:
 • EUX Business
 • HG-bevis som giver adgang til kontoruddannelse med speciale i offentlig administration (med dansk og IT på niveau C)
 • HTX, STX eller HF-bevis, suppleret med et 10 ugers grundforløb på handelsskolen
 • HHX-bevis, suppleret med et 5 ugers grundforløb på handelsskolen
   
Er du i tvivl om du opfylder kravene, kan du kontakte din lokale Handelsskole og høre mere.
  
Mød os
Følg os på facebook.com/elevviborgkommune eller klik ind på: https://kommune.viborg.dk/Om-kommunen/Ledige-jobs-hos-Viborg-Kommune/Kontorelever, hvor du kan læse mere om uddannelsen.

Du kan ligeledes høre mere om uddannelsen og møde vores kontorelever til vores informationsmøde tirsdag den 9. april 2019 kl. 16.00 i Multisalen på Rådhuset, Prinsens Alle 5.

Tag springet og søg! 
Skriv en spændende ansøgning til os – og husk at vedlægge eksamensbevis eller anden dokumentation for, at du har bestået eller forventer at bestå en relevant uddannelse inden 1. september 2019.

Ansøgningsfrist: 29. april 2019
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 19.

Spørgsmål
Du er altid velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlige Elly Lund på tlf: 87 87 84 15 eller Helle Steffensen tlf: 87 87 84 19.

Løn og ansættelsesforhold
Du får løn under uddannelsen i henhold til gældende overenskomst.


 

Beskæftigelse, Økonomi & PersonaleViborg2019-04-01T00:00:002019-04-29T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kontorelev

EDC ULFBORG A/S

Ulfborg
Vi søger kontorelev til driftig og veletableret ejendomsmægler forretning i Ulfborg. Vi beskæftiger os med handel af helårshuse og fritidshuse og i 2018 solgte vi 121 ejendomme. Sådan ser vi dig: Du er flittig og hjælpsom Du er loyal, ærlig og kunde...
Indrykket:12. april 2019
Udløbsdato:6. maj 2019

KONTORELEV TIL INFORMATIONEN

SELTA VIBORG A/S

Viborg
HOS SELTA SØGER VI EN NY KONTORELEV TIL INFORMATIONEN NOGET OM DIG Som vores nye kontorelev, er du en af de personer, som mange af vore kunder først kommer til at snakke med. Du er frisk med en kvik og venlig telefonstemme, og så er du parat til at ...
Indrykket:5. april 2019
Udløbsdato:26. april 2019

KONTORELEVER

Beskæftigelse, Økonomi & Personale

Viborg
Vi mangler DIG! Vi søger 6 friske kontorelever med start den 1. september 2019. Hos os er der plads til forskellighed, og vi behandler hinanden ordentligt. Vi lægger vægt på at udvikle og dygtiggøre os samtidig med, at vi har modet til og muligheden...
Indrykket:1. april 2019
Udløbsdato:29. april 2019