Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorelev med speciale i økonomi

Interesserer du dig for kreditor- og debitorområdet? Kan du lide at arbejde med tal og IT? Og har du lyst til at blive udfordret både fagligt og personligt? Så er du måske vores nye økonomielev?

Med reference til Controller Finance bliver du en del af et team på 6 medarbejdere. I økonomi arbejdes der med forskellige arbejdsopgaver indenfor økonomi. Som økonomielev ved Kverneland Group Kerteminde, vil du blive en vigtig del af afdelingen.

Kverneland Group er en virksomhed, som er i rivende udvikling præget af høj faglighed, ansvarlighed med fokus på kvalitet. Du vil indgå i et positivt og uformelt arbejdsmiljø, hvor humor og team-ånd prioriteres højt.

Dine arbejdsopgaver

Med base i vores økonomiafdelingen får du som elev et bredt indblik i og forståelse for virksomhedens forskellige økonomifunktioner. Du får bl.a. mulighed for at arbejde med kreditorbogholderi, lagertransaktioner, løn, moms og afgifter, intern rapportering, budgetter og eksternt regnskab.

Du vil få ansvaret for dine egne opgaver. Opgaveansvar vil blive tildelt gradvist i løbet af elevtiden under hensyntagen til dine kompetencer og udvikling i øvrigt. 

Som en del af dit elevforløb bliver du tilknyttet en vejleder, der hjælper dig godt fra start og introduce-rer dig til firmaet og dine nye kolleger. Din vejleder er også ansvarlig for din uddannelsesplan, som I løbende følger op på, så du får det bedst mulige ud af din elevtid

Uddannelsen veksler mellem praktik og skole.

Din profil

Du har en veloverstået EUX- eller HHX-eksamen med et godt resultat, har flair for tal og er fortrolig med de fleste programmer i Office-pakken, især Excel. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Det er et plus hvis du har prøvet dig selv af uden for skolen, fx gennem rejser, arbejde og/eller fritidsaktiviteter.

Desuden forventer vi, at du som person tager din uddannelse seriøst fra dag ét, for det gør vi. Du er hurtigt til at tilegner dig ny viden, og du er hele tiden nysgerrig efter opgaver og udfordringer. Samtidig er du passioneret og ansvarsbevidst i det daglige arbejde. Som en selvfølge har du stor interesse for økonomi og regnskab, flair for it og du er ikke bange for at lære nye systemer at kende. Du har mod på at bidrage med fornyelse og udvikling af vores afdeling.

Lyder elevstillingen som noget for dig?

Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send gerne din ansøgning snarest. CV og motiveret ansøgning modtages kun via ansøgningslinket.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.