Kontorelev med speciale i Offentlig Administration

Sygehus Sønderjylland søger 2 kontorelever pr. 1. september 2018.  
 
Sygehus Sønderjylland tilbyder dig:  
En spændende og alsidig 2-årig uddannelse inden for en lang række administrative funktioner, hvor du kommer til at tage del i de daglige opgaver på lige fod med dine kolleger.  
 
Du bliver i den praktiske del af uddannelsen tilknyttet sygehusets administration med dens stabsafdelinger indenfor:  
 • Regnskab og økonomi  
 • HR, Løn & Personale  
 • Kommunikation og sekretariatsbetjening  
 
Du vil i forløbet få selvstændige ansvarsområder. Herudover består uddannelsen af 4 skoleophold af i alt 15 ugers varighed.  
Uddannelsens teoretiske del omhandler følgende emner:  
 • Politik og økonomi  
 • Organisation og samarbejde  
 • Lovgivning  
 • Kommunikation  

På Sygehus Sønderjylland uddanner du dig til et job, hvor IT, politik, økonomi, lovgivning, organisation og samarbejde indgår som en væsentlig del af dit arbejde. Du får en travl og uforudsigelig hverdag med kontakt til mange mennesker. Tonen er uformel og præget af humor.  

For at kunne blive kontorelev skal du have opfyldt enten:  
Et grundforløb (HG2, HGV, HGS eller EUX) fra en handelsskole, der giver adgang til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration, eller  
 
En gymnasial baggrund (STX, HF, HTX eller HHX), som skal suppleres med et EUD-forløb. Med HHX skal der gennemføres et fem ugers grundforløb, og STX, HTX eller HF et ti ugers grundforløb.  
 
Er du over 25 år, gælder de samme adgangskrav, men der kan blive tale om at afkorte antallet af specialefag og uddannelsens varighed. Med mindre du har en HG2, HGV eller HGS, skal du kontakte en handelsskole for at få udarbejdet en realkompetencevurdering (RKV).  
 
Vi forventer, at du:  
 • Har gode evner indenfor kommunikation og skriftlig formidling  
 • Har lyst til altid at yde den bedste service  
 • Har et godt kendskab til IT  
 • Er omstillingsparat med lyst til udfordringer, du er selvstændig, initiativrig og ansvarsbevidst  
 
Uddannelsen:  
Du vil i uddannelsen komme rundt i forskellige dele af stabsafdelingerne på Sygehus Sønderjylland i Aabenraa. Den teoretiske undervisning foregår på International Business College i Aabenraa, og uddannelsen afsluttes med en fagprøve og eksamen.  
Er du mellem 18 og 24 år udgør lønnen kr. 13.229,27 pr. måned, og kr. 19.896,34 pr. måned hvis du er over 25 år.  
 
Spørgsmål?  
Du kan læse mere om sygehuset og stabsafdelingerne her.  
Du er også velkommen til at kontakte vejleder Janne Sølvsten på Janne.Solvsten@rsyd.dk eller på tlf. 79 97 65 14, vejleder Kirsten S. Jørgensen på Kirsten.S.Jorgensen@rsyd.dk, hvis du har spørgsmål.  
 
Ansøgningsfrist:  
Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 3. maj 2018.  
 
Du bedes vedlægge en kopi af relevante eksamensbeviser/karakterudskrifter og evt. anbefalinger fra tidligere ansættelser.  
 
Vi kontakter dig i ansættelsesprocessen på den e-mail adresse, du opgiver i forbindelse med ansøgning i det elektroniske system.  
 
Det forventes, at vi holder ansættelsessamtaler i løbet af uge 19 i Aabenraa.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Kontorelev

LINAK A/S

Kontorelev Hos LINAK A S får du som kontorelev: en bred 2-årig kontoruddannelse indenfor kundeservice, disponering shipping og økonomi som du kan gøre brug af hele liveterhvervserfaring i en global virksomhed, hvor udvikling og vækst er på dagsorden...
Indrykket:1. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Kontorelev

AUTO-CRAMER A/S

Esbjerg
Pr. 1. Juli 2018 søger vi en kontorelev til vores afdeling i Bramming. Primære arbejdsopgaver vil bestå af daglige opgaver som bogføring, bogholderi samt diverse ad-hoc opgaver.... Kundeservice og diverse administrative opgaver inden for økonomi og ...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Wanted: TRAINEE for our Global Service department

Viking Life-Saving Equipment

Esbjerg
Join a global leader - and help build a safer world Come work for a company that makes a difference VIKING Life-Saving Equipment A S leads its field and our mission is clear: We are committed to protecting and saving lives all over the world. We do ...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:31. maj 2018

Kontorelev på Designskolen Kolding

Designskolen Kolding

Er du vores nye kontorelev? Designskolen Kolding søger en kontorelev til 2-årig elevuddannelse med administration som speciale Designskolen Kolding søger en elev, der over en 2-årig periode vil indgå i det administrative arbejde i hhv. studieadminis...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:21. maj 2018