Kontorelev til Datalogisk Institut på Københavns Universitet

Har du lyst til at prøve kræfter med offentlig administration og sagsbehandling? Og vil du gerne være en del af en dynamisk uddannelsesinstitution med fagligt dygtige og passionerede medarbejdere? Så er du måske vores nye kontorelev.

Datalogisk Institut på det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet – i daglig tale DIKU – ved Københavns Universitet søger pr. 1. september 2018 en kontorelev til en varieret kontoruddannelse med speciale i offentlig administration.

Dine arbejdsopgaver som elev
Du vil være tilknyttet Datalogisk Institut, hvor du vil prøve kræfter med mange forskellige opgaver, som for eksempel:

 • Sagsbehandling
 • Journalisering
 • Mødeplanlægning og - afholdelse
 • Kommunikation med studerende og ansatte
 • Indkøb og afregninger
 • Eventkoordinering
Dine arbejdsopgaver vil både bestå af opgaver, som løses i teams, og selvstændige opgaver. Du vil igennem din elevtid få ansvar og passende udfordringer samt rig mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer.

Du vil få en bred kontaktflade med mange forskellige kollegaer og brugere – danske såvel som internationale.

Vores nye elev
Du bliver en del af en stor organisation med en omskiftelig og til tider hektisk hverdag, hvor mange interesser skal tilgodeses, og brugere betjenes. Det er derfor vigtigt, at du:
 • Er positiv, engageret og serviceminded
 • Er god til at skabe relationer og kan omgås forskellige typer mennesker
 • Er grundig og detaljeorienteret i din opgaveløsning
 • Er omstillingsparat, opsøgende og har lyst til at tage et selvstændigt ansvar
 • Har gode dansk- og engelsk kundskaber, da hovedparten af vores kommunikation foregår på engelsk.
 • Har flair for IT og har lyst til at sætte dig ind i nye systemer.
Uddannelsesmæssige krav
Du har bestået eller forventer at bestå EUX rettet mod kontor, et 5- eller 10 ugers kompetencegivende forløb for studenter (HHX hhv. STX, HTX og HF) eller et adgangsgivende grundforløb inden tiltrædelse den 1. september 2018.
I uddannelsesforløbet indgår 15 ugers skolegang på Niels Brock inkl. studietur til Bruxelles samt den afsluttende fagprøve.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK/Stat).

Ansøgning
Send din ansøgning bilagt CV og dokumentation for uddannelse via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest søndag den 22. april 2018.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i løbet af uge 18 eller 19.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Elevansvarlig Anne-Marie Duckert i sekretariatet på telefon 93 56 57 75 eller mail hr@di.ku.dk.

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.500 ansatte og 9.500 fuldtids bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på godt 3 mia. kr. Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

ATB søger medarbejder til afdeling for andelsoverdragelser

ATB ApS

København
ATB søger en dygtig og flittig assistent til at bistå os i vores afdeling for andelsoverdragelser. Vi søger en person, der trives med travlhed, frister, koordinering og evnen til at kunne planlægge og få noget fra hånden uden at tabe overblik. Hvis ...
Indrykket:25. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Afdelingskoordinator til administrative opgaver og med interesse for tal og økonomi

Trafikledelse

København
Trafikledelsesafdelingen i København søger en medarbejder med flair for administration, koordinering og økonomi og med lyst til at blive en del af en afdeling med mange bolde i luften. Vores nuværende afdelingskoordinator har valgt at gå på pension ...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Studentermedhjælper søges til erhvervsforskningsprojekt på Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet

Fakultetsservice

København
Vi søger engageret studentermedhjælp til systematisk dataindsamling og -organisering. HumanImpact er et erhvervsforskningsprojekt, der skal knytte humanistiske forskere tæt sammen med danske virksomheder for at skabe ny viden om virksomhedernes kund...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Medarbejder til turnussupport i Naviair

Operational Resources

København
Turnussupport understøtter Naviars operative linjeenheder mht. til spørgsmål og opgaver i forbindelse med vagtplanlægning, drift, opfølgning og systemunderstøttelse. Vi sørger for, at de ca. 400 operative medarbejderes arbejdstid, afvikling af ferie...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Økonomi- og Indenrigsministeriet søger assistent eller overassistent til sin CPR-administration

CPR

København
Økonomi- og Indenrigsministeriet søger assistent eller overassistent til sin CPR-administration Økonomi- og Indenrigsministeriet varetager drift og vedligehold af det danske CPR-system og sikrer, at data stilles til rådighed for relevante myndighede...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018