Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorelev til Datalogisk Institut på Københavns Universitet

Har du lyst til at prøve kræfter med offentlig administration og sagsbehandling? Og vil du gerne være en del af en dynamisk uddannelsesinstitution med fagligt dygtige og passionerede medarbejdere? Så er du måske vores nye kontorelev.

Datalogisk Institut på det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet – i daglig tale DIKU – ved Københavns Universitet søger pr. 1. september 2018 en kontorelev til en varieret kontoruddannelse med speciale i offentlig administration.

Dine arbejdsopgaver som elev
Du vil være tilknyttet Datalogisk Institut, hvor du vil prøve kræfter med mange forskellige opgaver, som for eksempel:

 • Sagsbehandling
 • Journalisering
 • Mødeplanlægning og - afholdelse
 • Kommunikation med studerende og ansatte
 • Indkøb og afregninger
 • Eventkoordinering
Dine arbejdsopgaver vil både bestå af opgaver, som løses i teams, og selvstændige opgaver. Du vil igennem din elevtid få ansvar og passende udfordringer samt rig mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer.

Du vil få en bred kontaktflade med mange forskellige kollegaer og brugere – danske såvel som internationale.

Vores nye elev
Du bliver en del af en stor organisation med en omskiftelig og til tider hektisk hverdag, hvor mange interesser skal tilgodeses, og brugere betjenes. Det er derfor vigtigt, at du:
 • Er positiv, engageret og serviceminded
 • Er god til at skabe relationer og kan omgås forskellige typer mennesker
 • Er grundig og detaljeorienteret i din opgaveløsning
 • Er omstillingsparat, opsøgende og har lyst til at tage et selvstændigt ansvar
 • Har gode dansk- og engelsk kundskaber, da hovedparten af vores kommunikation foregår på engelsk.
 • Har flair for IT og har lyst til at sætte dig ind i nye systemer.
Uddannelsesmæssige krav
Du har bestået eller forventer at bestå EUX rettet mod kontor, et 5- eller 10 ugers kompetencegivende forløb for studenter (HHX hhv. STX, HTX og HF) eller et adgangsgivende grundforløb inden tiltrædelse den 1. september 2018.
I uddannelsesforløbet indgår 15 ugers skolegang på Niels Brock inkl. studietur til Bruxelles samt den afsluttende fagprøve.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK/Stat).

Ansøgning
Send din ansøgning bilagt CV og dokumentation for uddannelse via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest søndag den 22. april 2018.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i løbet af uge 18 eller 19.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Elevansvarlig Anne-Marie Duckert i sekretariatet på telefon 93 56 57 75 eller mail hr@di.ku.dk.

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.500 ansatte og 9.500 fuldtids bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på godt 3 mia. kr. Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her