Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorelev til Favrskov Kommune, Jobcenter - sygedagpengeområdetKontorelev til Favrskov Kommune, Jobcenter - sygedagpengeområdet
 

Brænder du for en god uddannelse, og er du til en hverdag med masser af udfordringer og spændende arbejdsopgaver? Favrskov Kommune kan pr. 15. august 2018 tilbyde en plads som kontorelev kombineret imellem vores ydelses- og sygedagpengeafdeling. 

I ydelsesafdelingen består det daglige arbejde blandt andet i at behandle indberetninger fra arbejdsgivere samt daglig kontakt med borgere og arbejdsgivere. Det vil derfor være en fordel, hvis du brænder for administration og tal. 

Som kontorelev i vores sygedagpengeafdeling får du kendskab til og mulighed for at arbejde med en lang række forskellige opgaver som fx kommunikation internt og eksternt, administrative opgaver, regnskabsopgaver, relationer til eksterne samarbejdsparter, mødedagsordener, referater og meget andet. 

Arbejdsstedet er på Jobcenter Favrskov, Vesselbjergvej 18, 8370 Hadsten. 

Dine faglige og personlige kvalifikationer

Vi forventer, at du:

 • har gennemført eller forventer at bestå en af følgende uddannelser:
  • Handelsskolens grunduddannelse (HG – kontor)
  • Kombineret erhvervs- og gymnasialuddannelse (EUX-business til kontor)
  • Gymnasialuddannelse (STX, HF, HTX), suppleret med HGS-forløb (kontor) på 12 uger eller EUD´s forløb (kontor) på 10 uger
  • Gymnasialuddannelse (HHX), suppleret med EUD´s forløb (kontor) på 5 uger
 • har en positiv livsindstilling og et godt humør
 • har lyst til at lære nyt
 • har flair for it
 • er selvstændig, initiativrig og åben i din tilgang til arbejdsopgaverne
 • er serviceminded, stabil og ansvarsfuld
 • trives med en blanding af faste og nye opgaver. 

Yderligere oplysninger
Vil du høre mere om stillingen som kontorelev i Jobcenter Favrskov, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Maj-Britt Merrild på tlf. 30698257. 

Kontoruddannelsen varer to år, og der er indlagt fire skoleperioder af typisk en måneds varighed i løbet af uddannelsen. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve. 

Yderligere information om adgangskravene til uddannelsen kan findes på www.uddannelsesnaevnet.dk (offentlig administration). Du har også mulighed for at kontakte den nærmeste handelsskole, hvis du har konkrete spørgsmål til adgangskravene. 

Samtale
Vi forventer at afholde samtale torsdag 3. maj 2018. 

Søg jobbet
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du skal sende via nedenstående link. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her